Hayir 100 euro. Bunu 1 kereye mahsus degil ölene kadar ödeyecekmis. Cok gereksiz bana göre. Benide zengin etmez haklisiniz ama şu son 3 aydir gercekten herseyin hesabini yapar olduk. Mesela bu ay 100 euroluk stor almadi bana beyefendi sıkışığız gerekcesiyle ama 100 euro her ay babaya yollaniyor?!?100 euro ne sizi fakir eder ne de onları zengin.
Bu işte bir yanlışlık var, 1000 olmasın o?
Hayir,dogumdan beri calismiyorum. Oglum 3 ay sonra krese baslayacak ondan sonra baslicam insallah.Siz calisiyor musunuz ,sizden eve katki var mi
100 euro aylık en az 400 tl az para değil en azından bana göre100 euro ne sizi fakir eder ne de onları zengin.
Bu işte bir yanlışlık var, 1000 olmasın o?
Küsebilir elbet hatta istemez eminim cünkü Annemin ihtiyaci yok babasininda ihtiyaci olmadigi gibi..Senin paran olsa anne versen ayda 100 euro eşin söz söyleyip küsme hakkı olurmu o senin paran değil mi bu eşiniz içinde geçerli
Hayirlisi olsun ,esinizin parayi babasina gonderme amaci bence biriktirmek icin kendine ,yarin oburgun dekontu olan bir para oldugu icin gayet rahat alir geri ustelik doviz bazinda deger kaybi yok ,Hayir,dogumdan beri calismiyorum. Oglum 3 ay sonra krese baslayacak ondan sonra baslicam insallah.
Peki sizin paranız birikiminiz gelecekteki idealleriniz kim ve ne için?Küsebilir elbet hatta istemez eminim cünkü Annemin ihtiyaci yok babasininda ihtiyaci olmadigi gibi..
Kendim,ailem icin. Babasi ama oglunuda düsünmez mar varligi var, simdiden ben kimseye bisey birakmam satarim türkiyeye temelli dönerim hayatimi yasarim diyor. Ailemde ailem demiyor yani. Hem dese bile bu durumda vermek benim icimden gelmiOr.Peki sizin paranız birikiminiz gelecekteki idealleriniz kim ve ne için?
Aynen gercekten tam icimden gecenleri yazmissiniz...İhtiyacı olmayan baba neden alıyor oğlundan 100 euro.. sen onu torunuma harca oğlum der insan.. borcun bitmemiş 2. çocuk diyorsun der.. babayı çözemedim.. sizden kisip veriyorsa haklısınız.. kimin kazandığı önemli değil evin ailenin parasidir eve giren.. rizanizi almadan yapması çok ayıp..
ben şunu anlamıyorum ben iyi anne babayım ama eşimin annesi babası değil diyenleri her anne baba asgari evladını düşünür ha içimden gelmiyor derseniz bunu anlarımKendim,ailem icin. Babasi ama oglunuda düsünmez mar varligi var, simdiden ben kimseye bisey birakmam satarim türkiyeye temelli dönerim hayatimi yasarim diyor. Ailemde ailem demiyor yani. Hem dese bile bu durumda vermek benim icimden gelmiOr.
Haklisiniz ama gercekten zoruma gidiyor cünkü herseyden kısmaya calisir şunu yapsak veya alsak desem ne gerek var olur. En basitinden bu ay 100 euroya yakin stor alamadik neymis durum yokmus. Oglumun odasi 4 aydir yapilacak önce borclar bitsinmis. Böyle bir zaman ve durumda yardim edince benim şalterler atti zaten. Yoksa geniş zamanda elbette yardim edilir ..Esinizin icinde kalmis demekki zamaninda verdigi soz. Kendi ustune dusen gorevi , onemli olan kayinbabanizin durumu iyi ise o parayi kabul etmemesidir.
Bu tarz konularda kavga etmeyin para yollayacagi kisi yabanci degil oz babasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?