eşimin tutarsız davranışlarına bi anlam veremiyorum :(

bu adamlara ne oluyor böyle?
nasıl davranıyorsa öyle davran arkadaşım..

bunu da düşünmedim değil hani olabilir

bilemiyorum eşinizi en iyi siz tanırsınız ciddi ciddi konuşmalısınız bence...
şu "seni dövebilirim ayette var" kısmına nasıl sinirlendim anlatamam. üslubunu zihniyetini bir kenara bıraktım lütfen kendisine söyleyin gerçekleri çarpıtmasın, öyle bir ayet yok!

O cümleyi dini bir kitaptan falan aciklasin bence o ayetin anlattığı o değil... Bu zihniyet ilerde ikinci eşi alabilirim, ayette var takozlugunu da yapar çünkü. Herşeyi kendi işlerine gelen şekilde yorumluyorlar!

O cümleyi dini bir kitaptan falan aciklasin bence o ayetin anlattığı o değil... Bu zihniyet ilerde ikinci eşi alabilirim, ayette var takozlugunu da yapar çünkü. Herşeyi kendi işlerine gelen şekilde yorumluyorlar!

konudan uzaklaşmak istemiyorum ama o ayet aslında bırak dövmeyi kadın sadakatsizlik yaparsa uyardıktan sonra Allah'a bırak diyor, değil ki dövmek öldürmek... çok kızıyorum bu çarpık zihniyetlere, inançlı olduklarını zannederken resmen şirk koşuyorlar haberleri yok.
konu sahibi eşiyle ciddi bir konuşma yapmalı bence üslubu hakikaten sinir bozucu hani derler ya şakaysa çok komik ciddiyse hiç komik değil, bunun şakası bile komik değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…