Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ,bence de... ben eşimle bi kere kavga etmiştim, kendi camasirlarimi makineye attım onunkileri atmadım :) ne öyle yaptıklarına karşı bi de ödül gibi adama hizmet etmeye devam etmek! Ama yok bizim ülkemizin kadınları temizlik hastası, illaki temizliycekler evi. İllaki zıkkım yiyesi heriflere Yemek yapılacak. Kıymet bilmeyen egoistlerin gomlekleri illaki ütülencek! Yapmayın bunları ya, yapmayın. Tamam hemen boşanin demiyorum ama adama böyle hizmete devam edince de kiymetiniz artmayacak yani bunu bilin. Biraz tavır koymayı bilin. Siz herseye katlanıp susunca, onlar daha da tepenize binecektir. Tavrinizi gösterin ki orda bi dursunlar. Bir daha ters bir hareket yaparsa ceza alacağını bilsin!bunu yapmak onun anladığı dilden cevap vermekç
benim eşim de aylardır bana bunları ve bi çok şey yaptı.
dışarı mı çıktı.geldiğinde yemek bulamadı.
beni götürmedi mi ben de çıktım gezdim.geldiğinde ben evde yoktum.
temizliğe mi yardım etmedi.evi b.k götürene kadar temizlik yapmadım.
akşam sarılıp yatmadı mı ayrı mı yattık sabah kahvaltı bulamadı.
bu insanlara kırgın olduğunu belli etmek şöyle dursun karşısına geçip konuşsan bile anlamazlar.
anladıkları şeyler yukarıda sıraladığım maddi şeyler.
çünkü onlara göre aç kalmak pis bi evde oturmak senin ona vermek istediğin bi msj olmuş oluyo.
ancak kafaları öyle basıyor.
ütüsünü zaten kendi yapar haftaiçi en azından 3 gün yemekleri de o yapar. benim derdim bunlar değil. bana olan alaycı davranışları ve ciddi bşy konuşmak istesem bile beni ciddiye almaması dinlememesi..kendi isteklerini benim isteklerimin üzerinde tutmak istemesi falan filan uzayıp gider kısacası beni insan yerine koysun istiyorumEvet ,bence de... ben eşimle bi kere kavga etmiştim, kendi camasirlarimi makineye attım onunkileri atmadım :) ne öyle yaptıklarına karşı bi de ödül gibi adama hizmet etmeye devam etmek! Ama yok bizim ülkemizin kadınları temizlik hastası, illaki temizliycekler evi. İllaki zıkkım yiyesi heriflere Yemek yapılacak. Kıymet bilmeyen egoistlerin gomlekleri illaki ütülencek! Yapmayın bunları ya, yapmayın. Tamam hemen boşanin demiyorum ama adama böyle hizmete devam edince de kiymetiniz artmayacak yani bunu bilin. Biraz tavır koymayı bilin. Siz herseye katlanıp susunca, onlar daha da tepenize binecektir. Tavrinizi gösterin ki orda bi dursunlar. Bir daha ters bir hareket yaparsa ceza alacağını bilsin!
canım işte güya kendince şaka yapıyor yoksa cidden öyle düşündüğünden değil sanmıyorum ama adam şaka yaparken bile gülmüyor ciddi ciddi konuşuyor daha önce onu kaç kez uyardım bana bu tarz şakalar yapma diye ama dinlemiyor kiarkadaşlar çok doğru söylemişler ev işleri konusunda, zaten hamilesiniz.siz nikahlı hizmetçi değilsiniz. ben en çok eşinizin sen çocuk eğitiminden anlamazsın demesine sinir oldum. bu terbiyesizlikten başka birşey değil. hamile olmasını geçtim bi anneye söylenecek laf mı bu?
Şaka yaptığından eminsen, kahkahayı basacaksin bitecek. Seni anlayamadım, değer vermeyen adam öyle yemek ütü filan yapmaz, kocan demek ki iyi. Hamilelik alinganligi mi diye düşünmeye başladım şu ancanım işte güya kendince şaka yapıyor yoksa cidden öyle düşündüğünden değil sanmıyorum ama adam şaka yaparken bile gülmüyor ciddi ciddi konuşuyor daha önce onu kaç kez uyardım bana bu tarz şakalar yapma diye ama dinlemiyor ki
Daha ne istiyon diyesim de geldi yani :)ütüsünü zaten kendi yapar haftaiçi en azından 3 gün yemekleri de o yapar. benim derdim bunlar değil. bana olan alaycı davranışları ve ciddi bşy konuşmak istesem bile beni ciddiye almaması dinlememesi..kendi isteklerini benim isteklerimin üzerinde tutmak istemesi falan filan uzayıp gider kısacası beni insan yerine koysun istiyorum
canım işte güya kendince şaka yapıyor yoksa cidden öyle düşündüğünden değil sanmıyorum ama adam şaka yaparken bile gülmüyor ciddi ciddi konuşuyor daha önce onu kaç kez uyardım bana bu tarz şakalar yapma diye ama dinlemiyor ki
aminEn güzeli siz biraz geri çekin kendinizi, buradaki bayanlar çok güzel fikirler verdiler. bir de böyle deneyin. Allah yardımcınız olsun.
ütüsünü zaten kendi yapar haftaiçi en azından 3 gün yemekleri de o yapar. benim derdim bunlar değil. bana olan alaycı davranışları ve ciddi bşy konuşmak istesem bile beni ciddiye almaması dinlememesi..kendi isteklerini benim isteklerimin üzerinde tutmak istemesi falan filan uzayıp gider kısacası beni insan yerine koysun istiyorum
eşinin ev işlerine canı isteyince yardım edip istemeyince etmemesiyle yani sadece bununla mutlu olunuyorsa demek ki ben mutlu olmayı bilmiyorum. keşke her şey bu kadarr basit olsaDaha ne istiyon diyesim de geldi yani :)
canım işte sıkıntı şurada: canı isterse yapıyo istemezse ben hastalıktan ölsem de kılını kıpırdatmazev işleri konusunda söylediklerimi geri alıyorum, eşiniz zaten yardımcı oluyormuş. konuyu açtığınızda hiç yardımcı olmuyormuş gibi anlattınız eşinizi.
bende adama kızıyorum, hamile eşine niye yardımcı olmaz diye.
Ama diğer konuda da şaka yaptigindan eminsiniz... istemediğin bir sakayı yapıyorsa kizabilirsin ama bunu dert etmek garip geldi bana. Akşam onun istediği kanalın izleniyor olmasını bile takiyorsun. Yani ne desem ki? Çocuk eğitimi konusunda söylediği şey şaka değil gerçek olsaydı sinir bozucuydu ama şaka yaptı diyorsun. Yani yemek ütü yapıyor olması da egoist olmadığını gösterir bence. Şaka olmayan bi aşağılama örneği ver mesela? Anlamadım bem senin neye alındığını?eşinin ev işlerine canı isteyince yardım edip istemeyince etmemesiyle yani sadece bununla mutlu olunuyorsa demek ki ben mutlu olmayı bilmiyorum. keşke her şey bu kadarr basit olsa
Ayh. Bana göre buldun bunuyorsun! Temizlikte yardım ediyor ama kendi istediği zaman yapıyor! Peh! Hasta olup da temizliği yapmasan, bu evi niye temizlemedin be kadin diyor mu? Eger bu konuda sıkıntı yapmiyorsa önemli değil yani. O temizlemeyince illaki sen temizleyeceksin anlamında değil ki. Yorgun yapma bacım. Of ne diyom ben yacanım işte sıkıntı şurada: canı isterse yapıyo istemezse ben hastalıktan ölsem de kılını kıpırdatmaz
ben eşimin dengesiz tutarsız tavırlarına kızıyorum canım. yaptığı şakalar can yakıyor mesela. anlamıyorsun acaba gerçek mi söylüyor kafamda hep bi şüphe. hani derler ya her şakanın altında bi gerçek yatar diye. hem bazı şeylerin şakası bile olmaz özellikle de böyle önemli konularda. mesela bazen diyor ki benim seni dövme hakkım var ayette yazıyor. anlamıyorum acaba bşy olsa gerçekten yapar mı şiddet uygular mı korkmuyor da değilim hani. işin özeti sözlerinin doğruluğuna ciddiyetine güvenim kalmadıAma diğer konuda da şaka yaptigindan eminsiniz... istemediğin bir sakayı yapıyorsa kizabilirsin ama bunu dert etmek garip geldi bana. Akşam onun istediği kanalın izleniyor olmasını bile takiyorsun. Yani ne desem ki? Çocuk eğitimi konusunda söylediği şey şaka değil gerçek olsaydı sinir bozucuydu ama şaka yaptı diyorsun. Yani yemek ütü yapıyor olması da egoist olmadığını gösterir bence. Şaka olmayan bi aşağılama örneği ver mesela? Anlamadım bem senin neye alındığını?
bunu da düşünmedim değil hani olabilirşöyle bir bağlantı kurdum ama emin değilim tamamen varsayım siz daha iyi gözlemlersiniz
bazı erkeklerin aileye bir çocuk katılınca sanki kendisine kardeş geliyormuş gibi bozulup kıskandığını okumuştum bir yerlerde, eşinizin küsme huyunu da okuyunca aklıma bu geldi acaba hamilesiniz diye kendisine olan ilginin azaldığını, doğumdan sonra da böyle olacağını mı düşünüyor? sizin annelik serüveninizi izledikçe siz bebek hakkında konuştukça mı böyle tahammülsüz oluyor?
Bunlar sadece soylemdeyse, oturulup konusulabilir...ben eşimin dengesiz tutarsız tavırlarına kızıyorum canım. yaptığı şakalar can yakıyor mesela. anlamıyorsun acaba gerçek mi söylüyor kafamda hep bi şüphe. hani derler ya her şakanın altında bi gerçek yatar diye. hem bazı şeylerin şakası bile olmaz özellikle de böyle önemli konularda. mesela bazen diyor ki benim seni dövme hakkım var ayette yazıyor. anlamıyorum acaba bşy olsa gerçekten yapar mı şiddet uygular mı korkmuyor da değilim hani. işin özeti sözlerinin doğruluğuna ciddiyetine güvenim kalmadı