Eşimin tutarsız davranışları

Boyle bi adamla ne kadar sure evli kalabilirsiniz ki ? Maddi ozgurlugunuz var mi ?

Çocuk annesiyle görüşüyor mu ?

Çocuğu pedagoga götürmeniz lazım. Eşinize de şunu söyleyin. Yakında ergenliğe girecek , adet görmeye vücudu değişmeye başlayacak. Kıza tarafsız biri anlatırsa konuşursa izah ederse anca öyle anlar, şimdiye kadar ne derse ne isterse yapılmış sınır kavramı yok. Gece uyumaması devamlı elinde telefon tablet olması ona zarar. Çocuğa hiç bir şey öğretilmemiş her şeyi yapabileceğini sanıyor vs.

Bu yaş çocuklar en başta ebeveyn otoritesini kabul etmemeye başlıyorlar. Biz ne dersek yanlış saçma, onları anlamıyoruz hep kötüyüz... Ben de de var iki tane kız o yüzden biliyorum. Biz pedagoga götürdük, özellikle ergenlik sorunlarında uzmana yönlendirildik. Sen hastasın seni doktora götüreceğiz demedik ama. Kızım bazı tahliller yaptırmamız lazım, gelişmen yerinde mi hormonların düzgün çalışıyor mu kan değerlerin iyi mi kontrole gitmemiz gerek dedik. Çünkü pedagog daha ilk randevudan önce bu tahlilleri istedi. Çocuk doktorunuzla konuşun şu şu tahlilleri de yaptırın öyle başlayalım dedi. (Benim yaşadığım yerde bu iki doktor bağlantılı. Okulla beraber çalışıyorlar) Pedagog kısmına tabii itiraz etti ama konuşulanların kesinlikle bize söylenmeyeceği ikisinin arasında kalacağı garantisini verince ilk seansı kabul etti.

Büyük olan kızımda 6 ay sürdü terapi ve düzeldi. Yani uyuma saatleri, ders çalışma, bizimle olan diyaloğu bayağı düzeldi. Şimdi 13 yaşındakiyle uğraşıyoruz. Peluş oyuncaklarıyla uyuyan pembeli çocuk gitti dark queen geldi yerine. Akşam odasını toplayıp, ertesi gün giyeceği kıyafeti hazırlayıp yatan çocuk şimdi sabah 2'de hortlak gibi geziyor odasında. Dağınıklıktan giysi yığınından oda kapısı açılmıyor Yalnız biz akşam alıyoruz elektroniklerini. Yaz tatili diye akşam 10'a kadar kullanabiliyor, okul zamanı 9.30) Ondan önce de internet filtresi vardı ve limitli kullanabiliyordu.

Eşine hiçbir şey snlatmayarak iyi bir şey yapıyorsun sanma. Başı ağrımasın huzurumuz bozulmasın, dırdır ediyor olmayayım kafasındasın ama yanlış yoldasın. Adam böylelikle serin serin geziyor, çocuklar evlilik hayatını yanlış gözlemliyor. Çift olarak, aile olarak, anne ve baba olarak görevlerinizin, yapmanız gerekenlerin farkına varın.

Kızlar dün gece konuştum ama bana diyor naz yapıyorsun vs bana yaklaşıyor unutturmaya çalışıyor şimdi işin aksi kısmı sabah test yaptım pozitif çıktı bu sorunlar üzerine bir de gebelik yeni bir bebek bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım kız için çocuk diyor korkuyor ondan uyumuyor hayır dedim inatlaşıyor benimle uykum yok yatmak istemiyorum diyor diyorum he o zaman başka diyor tamam karışmıyorum ne yaparsan yap karışacaksın dedim bende sorumluluğu sadece benim üzerime yıkmayacaksın tutarlı olacaksın önünü alamayız bu çocukların kız çocuk ama ergenliğe girecek bugün yarın regl olur dedim bağırdı bana ne biçim konuşuyorsun diye ya bu gerçek dedim ne söylim sana daha bişey konuşamıyorum bu adamla çok sığ düşünceli her şey ayıp her şey günah

Bu ortamda bir de yeni doğmuş bebek
Eşiniz artık 3,5 saat bile eve gelmeyecektir
Huninizi hazırlayın

ne saçma bir evlilik olmuş kusura bakmayın ama. elbette asla kinamiyorum ama ayne evde farklı eşlerden farklı cinslerden çocuklar. siz durumun nasıl farkına varmadan bu duruma okey dediniz çok ilginç. büyük sözüme yöne tövbe de benim iki kizim var oldu ki eşimden ayrıldım veya esim Allah korusun vefat etti... asla evlenmem demeyeyim de bin kez düşünürüm ikincisi oğlu olan biriyle tövbe tövbe evlenmek aklımın ucundan geçmezdi. (allahim kinamiyorum kesinlikle) ama siz bu yaşta nasıl bir girdabı girmişsiniz böyle? kendimden iki erkek çocuk ki biri ergen eşimden bir kız çocuk ki ergen oğlumla aralarında 2 yaş var. benim mümkün değil böyle bir şeyi kabul etmem. ustelik baba tüm sorumluluğu da bana atmış oldu canım. Hadi ordan der insan. size kolaylıklar diliyorum da kimse uyarmadı mi sizi yahu

Bu saçma evlilikte eksik olan tek şey yeni bir çocuktu zaten.
Eve doğru dürüst gelmeyen, babalik nedir bilmeyen adamdan nasıl cocuk düşünüyorsunuz yani çok ilginç.
Evliliğiniz evlilik değil, çocuklar için kötü örnek yaşanılanlar.
Eşinizin kızının yanlış şeyler yapma ihtimali çok yüksek. O sorumsuz, siz de olay çıkmasın diye susuyorsunuz.
Üzüldüm çocuklara.

Keşke evlenmeseydiniz neden düzeninizi bozdunuz, işiniz çok zor ne yapsanız da adınız üvey, iyilik bile yapamazsınız yanlış anlarlar diye , ben olsam bu evlilikten vazgeçer kalan ömrümü huzurla geçirirdim...

Hamile kalarak kendiniz ne de güzel zincire vurdunuz , aferin iyice deliler cehennemi olacak ev , o bebeğe çok yazık, hamile kalmak yerine boşanıp yakanızı kurtarmalıydınız, size kimse yardım edemez zira siz kendinize en büyük kötülüğü yapmışsınız zaten

Sizin asıl sıkıntınuz tek başına kalmak

Evet , zaten böyle adamlardan hamile kalmasanız olmaz... Adam sizi eve tıkmış hizmetçi, çocuk bakıcısı ve kum torbası konumundasınız. Adam dışarda işim var diye gününü gün ediyordur. Siz de kendinizi elin herifi ve çocuğu için rezil edip gidin buna da evlilik adını koyun. Afferin.

kızın annesi nerede

2 çocukla 2.evliliğinizi sorumsuz biriyle hayatınızı zorlaştırmak için mi yaptınız, her şeyden önce kendinize değer vermelisiniz.

Değişmesi gereken eşiniz, siz nereye kadar ve neden çaba göstereceksiniz?

İyi geceler bugün son nokta koyuldu bugün eve yemek için geleceğini söyledi amcasını da getirdi dün büyük oğlumla kızım kavga etmişler birbirlerine vurmuşlar kızın yüzünde de iz kalmış bana da düştüm demişti haberim bile yoktu babaannesine söylemiş kız o da kayınbabama derken eşimin amcası olaya el atıyor onunla birlikte bize geliyor ve olayı birden açıkladı inanın eşim bile demek istemiyorum direkt ben istemiyorum bu çocukları hemen aşağı inin eşyalarını topluyorsun tabi çocuklara aşağılık küfürler falan ediyor bende dedim böyle konuşamazsın ikisi de birbirine vurmuş sonuçta hayır diyor benim kızım el bebek gül bebek yetişti ağzına ….sa bile senin çocuklarının ona bişey diyemezler ben seni istemiyorum dedim artık ölmek mi istiyorsun dedi hele bir adım at bu evden falan saatlerce çocuğu amcasını bırakıp bana çocukları bırakmam için baskı yaptı en son evden kovdum gitti hiçbir maddi gücüm yok kimsem yok her ay nafakanı veririm evinde otur dedi engelledim telefondan falan da sürekli arayıp yazıyordu konuşmak ve onunla bir daha irtibata geçmek istemiyorum ondan para da almak istemiyorum aramızda menfaat ilişkisi bile kalmasın boşanalım bitsin istiyorum bir an önce çok kötüyüm saatlerce çocuklarımla oturmuş düşünüyorum kendime gelemiyorum dediği sözler yenilir yutulur gibi değildi senin çocukların babası belli o ne ki çocuklar ne olsun dedi çocuklarımın psikolojisini düşünemiyorum nasıl bir hata yapmışım bunun böyle olduğunu nasıl görememişim bir çocuğa babası sahip çıkar diyor atmış başına ikisini de sen enayi misin bak yuvanı da dağıtıyorlar neler yazdı neler engelledim en son dayanamadım çünkü kötü konuşuyorum ve inanın buna takatim bile yok hamile olduğumu da söylemedim maalesef son vermek istiyorum gebeliğe de onunla kopmaz bir bağ olursa iş daha kötü olacak

Gebeliğe son verip, tekrar evlenme işini bırakın, valla kocasız kalınca ölünmüyor hatta cennet.
5-6 seneye oğullarınız size bakar, ailenizin yanına geçin, çalışmaya başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…