Maalesef. Ama en azından içimi rahatlattım ve eşimde farkında olduğumu biliyor artıkİyi etmişin ama aynı tas aynı hamam oöacak
İyi yapmıssın söylemekle,haklısın demis ama bu durum o aradaki kadınların etkilesimi düzelmedigi sürece sonunda bir patlama yasayabilir duydukca.Hep degil böyle arada söylemek iyidir.Düsünce olarak kesinlikle haklısınız bana göre.Benimki de kendisi cagırmayıp ama her davetli listesinde ilk sırada olmayı bekleyen biri.Maalesef. Ama en azından içimi rahatlattım ve eşimde farkında olduğumu biliyor artık
.
Her zaman söylemiyorum. Ama bende de birikti artık o yüzden eşime güzel dille söyledim ve anladı. Şimdiyse hazırlan birlikte çıkalım dışarıya diye yanımda olmaya geliyor aşırı huzurluyum. En azından beni anladı yaaİyi yapmıssın söylemekle,haklısın demis ama bu durum o aradaki kadınların etkilesimi düzelmedigi sürece sonunda bir patlama yasayabilir duydukca.Hep degil böyle arada söylemek iyidir.Düsünce olarak kesinlikle haklısınız bana göre.Benimki de kendisi cagırmayıp ama her davetli listesinde ilk sırada olmayı bekleyen biri.
Evet ınsana zehrini akıtmak Cok ıyıgelıyorMaalesef. Ama en azından içimi rahatlattım ve eşimde farkında olduğumu biliyor artık
.
İyi yapmıssın söylemekle,haklısın demis ama bu durum o aradaki kadınların etkilesimi düzelmedigi sürece sonunda bir patlama yasayabilir duydukca.Hep degil böyle arada söylemek iyidir.Düsünce olarak kesinlikle haklısınız bana göre.Benimki de kendisi cagırmayıp ama her davetli listesinde ilk sırada olmayı bekleyen biri.
Peki bana yapılana sessiz mi kalmam gerekiyor? Siz olsanız böyle mi yapardınız ya da ne yapardınız?kendi ellerinizle evliliğinizin dibine dinamiti döşüyorsunuz
ne alaka yani teyze geliyorsa zaten kvnin gelmesi gerekir
önceki sorunlar ne olursa olsun sen çağırırsın ister gelir ister gelmez
dünyanın en kötü annesi bile olsa evlat anneyi atmaz satmaz
aile arasına girmek sadece size zarar verir
hayır sessiz kalmayınPeki bana yapılana sessiz mi kalmam gerekiyor? Siz olsanız böyle mi yapardınız ya da ne yapardınız?
İyi yapmıssın söylemekle,haklısın demis ama bu durum o aradaki kadınların etkilesimi düzelmedigi sürece sonunda bir patlama yasayabilir duydukca.Hep degil böyle arada söylemek iyidir.Düsünce olarak kesinlikle haklısınız bana göre.Benimki de kendisi cagırmayıp ama her davetli listesinde ilk sırada olmayı bekleyen biri.
Peki bana yapılana sessiz mi kalmam gerekiyor? Siz olsanız böyle mi yapardınız ya da ne yapardınızkendi ellerinizle evliliğinizin dibine dinamiti döşüyorsunuz
ne alaka yani teyze geliyorsa zaten kvnin gelmesi gerekir
önceki sorunlar ne olursa olsun sen çağırırsın ister gelir ister gelmez
dünyanın en kötü annesi bile olsa evlat anneyi atmaz satmaz
aile arasına girmek sadece size zarar verir
Öyle yapıyorum aslında ama bir değil iki değil üç değil de sürekli olunca sürekli söylemek zorunda kalıyorumhayır sessiz kalmayın
olay anında tepkinizi gösterin
sonradan alakasız bir yerde değil
haklıyken haksız olursunuz