- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- Konu Sahibi throwawayaccount
düzenleme yaptm xhaozkaoYavaş şekerim yavaş değmeyecek biri icin banlanacaksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzenleme yaptm xhaozkaoYavaş şekerim yavaş değmeyecek biri icin banlanacaksin
Ablanla aynı ortama geldiklerinde için rahat edecek mi? Ailesiniz bayramda seyranda aynı evde uyuduklarında ablanı o adamın olduğu evde yalnız bırakabilecek misin? Bu adamdan daha iyisini hak ediyorsunBu tarz şeyler yaşamış olup zamanla geçer diyenler oldu. Ama ben bu adama mecbur değilim ekonomik bağımsızlığım var hiçbir şeye göz yummak zorunda da değilim, kabullenemiyorum sanırım sadece. Paranoyak olmaktan korkuyorum işte ne anladım o ilişkiden. İlişkim can vermiş de cesedine tutunmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum.
Valla benim ekonomik özgürlüğüm yok ama kocam böyle sapık olsa boşardım, bahane aramayınBilmiyorum hala. Yani bu kadar duygusal bağın olan bi insanı şak diye hayatından çıkarmak çok kolaymış gibi konuşanlar atıp tutanlar var ama benzer bi durumu kendileri yaşasalar ne yaparlar acaba merak ediyorum. İnşallah da yaşarlar diyesim var. Boşan boşan demesi kolay hayatını alt üst et, her şeyi sıfırla. Sonra da yaşamaya devam et bi de...
Bunları yaşamış bir kadının sırıtarak cevap vermesi de çok saçma. Baldızına hallenen bir erkeğin fantazisi gibi.Yok bakireydim yani ama her şey bakirelik değil. Kızlık zarını eşim bozdu tam onu soruyorsanız.
Asla asla affedilecek bir hata değil. Eşin bildiğin sapık, dümdüz sapık. Sana da yazıklar olsun valla ne yalan söyleyeyim, bir kız kardeşim var. Eşim onun açık fotoğraflarını bu şekilde saklamış olsaydı, önce rezil eder sonra boşardım. Midesizsin maalesef.
Nasıl affetmiş ya aklım almıyor valla%1000000000000
Bu kadar sapık olunmaz yahu, adam çocuk emziren bir kadını çekmiş o kadın da abla ayrıca
Hayatin niye alt üst oluyormus yahu, üstelik neye sıfırdan başlayacakmışsın( yeniden birini bulup sevip evlenmeye mi) zira yapacagın evlilik hayatını bitirmek, diger hayatların kaldıgı yerden devam edecek.. haliyle sıfırdan başlayacak birşey yok ki.. ayrıca ya sıkıntı daha büyükse yani o fotolar internette dolaşıyorsa.. hani şu saçma sapan bazı sitelere baldızım annem ablam sizce nasıl başlıgı altında paylasılan fotolar varya.. misal kadın uyurken, yada arkası dönük bir iş yaparken çekilmiş( yani gizlice çekildigi apaçık belli olan fotolardan)..Bilmiyorum hala. Yani bu kadar duygusal bağın olan bi insanı şak diye hayatından çıkarmak çok kolaymış gibi konuşanlar atıp tutanlar var ama benzer bi durumu kendileri yaşasalar ne yaparlar acaba merak ediyorum. İnşallah da yaşarlar diyesim var. Boşan boşan demesi kolay hayatını alt üst et, her şeyi sıfırla. Sonra da yaşamaya devam et bi de...
Boşamayınca dolaylı olarak savunmuş oluyorsun zaten, neden misal kızssanda küfür de etsen hiç konuşmayıp küssen de aynı evde yaşamaya devam ederek, ablanı haberdar etmeyip böyle biriyle aile ortamlarında görüstürmeye devam ederek(her görüsme de ablanin bi taraflarınin bakıp hayaller kuracagına yüzde bin eminim ve sen ablanı böyle seyler yaşatmaya devam edeceksin, sessiz kalıp kocanın pisligini örttügün için. İşte o yuzden evli kalmaya devam ettigin, pisligin üstünü orttugun surece dolaylı da olsa adamı savunmuş olacaksın.. cünkü yaptıgı pisliklere ses etmeyip üstünü örten bir eşi var( üstünü örtmeyecek insan annesine en önce ablasinin fotolarından bahsederdi) gitgide daha da dozu artıracak sayendeYa ben niye linç yiyorum anlamış değilim. Kocamı savunacak olsam neden buraya yazayım deli miyim ben. Çok zorlandığım bi noktadayım ki fikir istiyorum. Zaten sıkışmış çaresiz kalmış birisini yerince ne geçiyo ki elinize.
Terapi ayağına manipüle edip yaptırdı biseyler minvalinde şeyler yazmıştı kişi o yüzden böyle düşündüm. Aralarında bişey geçtiği belli. Geçmemişte olsa yine de hoşlandığı biseyler hissettiği eski flörtünü abim vs diye tanıştırmak bana yanlış geliyor .
Bunu nerede yazmış