Eşimin telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum

sema001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
28
-13
1
26
Eşim ile aralık ayında evlendik telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum sesleri inlemeleri her şeyi duyuluyordu yaklaşık 1 dakikalık videoydu ama karanlıktı görünmüyordu bana kendini savunma şekli 2017 yılında olan bir şeydi ekranı karanlık olduğu için orada unutmuşum ben çekmedim o çekti bana atmıştı kesinlikle izlemedim bakmadım sadece orada kalmış diyor lütfen yorumlarınızı merak ediyorum çok kötüyüm (eşim ile aramızda 25 yaş farkı var evlenmiş ayrılmış ve iki çocuğu var ben 26 yaşındayım )

Siz kolayca bulduğunuza göre çok da zor yerde değildir o video unutması imkansız. Ara ara izliyordur. Hatta videonun eski olduğu ne mağlum.
Adam da iki katınız yaşında🧿
Evet haklısınız benimde aldatma olmasa da kendisine hatalarım oldu ama bunu haketmediğimi düşünüyorum

Eşim ile aralık ayında evlendik telefonunda başka bir kadın ile cinsel münasebet videosunu buldum sesleri inlemeleri her şeyi duyuluyordu yaklaşık 1 dakikalık videoydu ama karanlıktı görünmüyordu bana kendini savunma şekli 2017 yılında olan bir şeydi ekranı karanlık olduğu için orada unutmuşum ben çekmedim o çekti bana atmıştı kesinlikle izlemedim bakmadım sadece orada kalmış diyor lütfen yorumlarınızı merak ediyorum çok kötüyüm (eşim ile aramızda 25 yaş farkı var evlenmiş ayrılmış ve iki çocuğu var ben 26 yaşındayım )
Ya ! Ne diyeceğimi bilemedim. Bi yandan eski konu sizi niye ilgilendirir diyecegim, bi yandanda boyle görüntü cekmek falan yanlis ama kişisel seyler/zevkler diye ne diyeyim bilemedim.

Ama aranızdaki yas farki cokmus, asiri cok yani oyle böyle değil.

Ya ! Ne diyeceğimi bilemedim. Bi yandan eski konu sizi niye ilgilendirir diyecegim, bi yandanda boyle görüntü cekmek falan yanlis ama kişisel seyler/zevkler diye ne diyeyim bilemedim.

Ama aranızdaki yas farki cokmus, asiri cok yani oyle böyle değil.
Haklısınız ama birisiyle birlikte olduğunu bilmek başka izlemek duymak çok can yakıcı

Pis sapik kendisi gizlice çektiği için öyle karanlık net değildir, kadın neden böyle birşey yapsın. Ayrıca telefonda rahatça bulunabilen birşey öyle tesadüfen kalmaz. Yaşanmış bitmiş olay değil burada mesele, adam hala bunu tutup izliyor mesele bu, dikkat edin de sizin de videonuz çıkmasın..

50lik adamla mı evlendin🙄🙄🙄
Üstelik adam sapık, 8 yıl onceki bir videoya bakıp tatmin arıyor. Boşan kaç tabi, videodaki kadının kim oldugunu biliyirsan da aç söyle.
Evet sevdiğim için evlendim kendisi ile ben orada unutmuşum kesinlikle diyor inanmıyorum

Pis sapik kendisi gizlice çektiği için öyle karanlık net değildir, kadın neden böyle birşey yapsın. Ayrıca telefonda rahatça bulunabilen birşey öyle tesadüfen kalmaz.
Birde ben çekmedim diyor oysa telefon elinde belli oluyor kadına orospu bilmem ne diyor bende dedim ki yaparken öyle değildi ama dedim şimdi orospumu oldu dedim

Boşan boşanın bosann baban yasinda ki adamla ne isin var yahuu delirdin mi genceciksin

Videonun detaylarında çekildiği tarih ya da telefona iletildiği tarih gözükür zaten. Oradan baktınız mı doğru mu söylüyor? Eski videoysa geçmiş olsun kocanız sapkınca eski cinsel ilişki videolarının hayalleriyle yaşıyor. Yeni videoysa zaten her şey ortada.

Back
X