Eşimin telefonuna gelen mesaj!

kızlar dün yağışlıydı burası magiclowe bilir(aynı şehirde yaşadığımız için söylüyorum)
eşimde çıkamadı balığa..
ilginç bir şey oldu.dün biz iftardaydıkk.tlf hep çantamdaydı.
saat 19:50 de bir mesAJ gelmiş bana aynı numaradan(merhaba mesajını çeken no.dan)
ahmet gelirken bana sigara getir diye..
ben tam eşimi gel bizi al al diye ararken mesajı gördüm(iftardan sonra eşim abisi ve diğer kuzenleriyle kahveye geçti biz evde kadınlar kaldık).
saat 10 u geçiyordu.
bende yazdım ki:bizim buralarda sizin gibilere malkafa derler..yada kalınkafa!ne laftan anlamaz,yüzsüz insanlarsınız hala mesaj yazıyorsunuz yazdım.
kusra bakmayın,noyu şimdi farkettim yanlış yazmışım diye cevap geldi.
şimdi dieceksinizki..o kız olabilir.kızlar eminim ben o kız değil.bu numara..
iyimi bu no sardı..eşimede diyemedimki senin no bana yazdı diye.
sen gecenin bir yarısı niye yazdın o zaman numaranı tanıdı işte diye kızacak bana.öf öff

Allah allah çok şaşırdım nasıl da rahatlar yani:1shok::1shok:
Evli bi erkeğe yada evli bayana böyle samimi msjlar yazabiliyolrlar :1shok:
Bence eşini ikna et numalaranızı değiştririn en güzel fikir gibi geldi yerimseniben

canım bak şimdi.. bir laf vardır.. dinsizin hakkından imansız gelir diye.. sende onu rahatsız et bırazcık.. numarayı arkadaşlık sitelerine koy.. beni arayın ..yaz..kaydirigubbakcemile3

canım bak şimdi.. bir laf vardır.. dinsizin hakkından imansız gelir diye.. sende onu rahatsız et bırazcık.. numarayı arkadaşlık sitelerine koy.. beni arayın ..yaz..kaydirigubbakcemile3

evet evet bunu yapayım dur..delikafadulden
arkadaşlık siteleri derken mesela hangileri var googledan bulurum değilmi?

ahmet kim yabenneyaptımki
o gün hani sen o numarayi cok aradinya , ya size takti dalgasini geciyor yada telefon kullanmasini bilmeyen hanzonun teki:sinifsinif:
bidaha mesaj gelirse son bir mesaj yaz deki "rahatsiz etmekten vaz gecmessen seni sikayet edecegim" devam ederse de ver savciliga ciksin ortaya kimmis neyin nesi kimin fesiymis bu hanzo:mymeka:

ahmet benim göbek adımkaydirigubbakcemile3akannehir
kiz saruböcek kocan görürse kizmasin sonrakaydirigubbakcemile
yapma bence basina is alacan, kocanada söyle mesaj geldi diye:hulya:

duyarsa kafamı kırar en düzgün tabiri bu sanırımkafamçokkarıştı

evet evet bunu yapayım dur..delikafadulden
arkadaşlık siteleri derken mesela hangileri var googledan bulurum değilmi?

üniveristedeyken bir kız arkadaşımıza yapılmıştı.. kimin yaptığı öğrenilemedi.. sadece siteden ilan kaldırılmıştı..

bu olay bi 4 yıl önce falandı.. şimdiki teknolojide çıkıyormu bilmiyorum..hani ıp den filan tespit ederlermi bilemem.. ben espri yaptım sana kuzum..kaydirigubbakcemile3işin ucunda yakalanmakta var..:1ninca:

bekle bakalım.. birkaç güne yeni bir mesaj daha gelir.. o zaman eşine söyle..

baktınızki rahat bırakmıyor.. savcılığa şikayet edersiniz.. anlasın insanları rahatsız etmek neymişkaydirigubbakcemile

tespit edilebilirmafoldumben
ben sarışınım bana espri yapmayın mümkünsehihoyyytdelikafadulden

Ne varmış ki eski mesajlarımda? A pardon burada merhaba mesajını olay yapıp savcılığa başvurabilecek birinden bahsediyoruz. Benim mesajlarımdan dolayı tazminat davası falan da gelebilir.

Amaaan, ne diye geri mesaj yazarsın anlamadımki sarışın. Salla gitsin yav:umursamaz:

Ne varmış ki eski mesajlarımda? A pardon burada merhaba mesajını olay yapıp savcılığa başvurabilecek birinden bahsediyoruz. Benim mesajlarımdan dolayı tazminat davası falan da gelebilir.

hep yanlış anlaşıldığınızı savunan siz bir bakın bence tarzınıza..
aklınız sıra laf söylüyorsunuz ama ben sizi kaale almıyorum..
size size bırakıyorum..tek bir cevap alamayacaksınız benden bundan sonra..muhattabım sorularımın cevabında siz yoksunuz..

Boşver bencede hiç kurcalama sarşn arkadkaydirigubbakcemile2aşımız :)
Kocacığın duvara resmini çıkartmasın boşuna kaydirigubbakcemile
Daha görücek günlerin var git Numaranı değiştir

arkadaslar bi sakin olun ya neyi paylasamiyosunuzki:sinifsinif:
lilalove canim sende konuyu begenmediysen girmessin okumazsin uzatmaya gerek yokki:sm_confused:
hic sevmiyorum böyle durumlarikafamçokkarıştı

konuyu beğenmedin okumazsın diye bişey yok. Arkadaş psikopata bağlamış resmen ve siz de destek oluyorsunuz :)

hakkaten birderdi var ama başka yönde. Cidden paranoya tedavisi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…