Esimin tavri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz anlattığınız kadar da çooook güvenilir biri değil işte bu yazdıklarınızı bize değil kendinizi ikna etmeye yazmışsınız gibi

Kesinlikle , kusursuz insandan her zaman işkillenirim çok iyi çok mükemmel insanların her zaman bir arızası çıkar çünkü biz insanız mükemmel olmak istesek de olamayız kusurlarımızla(kötü manada değil insani) güzeliz

Eşinizin niyeti ne bilemem ama yakın okulumuzda yaşanmış bir olay var ve o öğretmen açığa alındı kız öğrencisiyle birtakım mesajlaşmaları olduğu için . eşinizin de başına bela olabilir bu durum bir öğretmen olarak bunu bilmemesi ilginç geldi bundan bahsedin bence eşinize

Yeminle diyorum uni hocam da bana yürüdü :)
Hatta öyle uzmanca yapıyordu ki bunu.
Yani ışık alamazsa ben senin hocanım algısı ile devam ettiriyordu.
Ben de konduramıyordum ilk başlarda, anlıyordum ama aslında küçüktüm sanırım severdim de o hocamı ne bileyim karşılık vermeyince o da arada sırada bazı şeylerle ima eder sonra geri çekilirdi.
kocanız da aynı bu tip birisi.
Bu kıza ders vermeyi derhal bıraksın yoksa ailesi sizi bir güzel halledecek.

cok suslenme guzelligini gorup kiskanmasinlar
Bana gore benimki 9/10 bir kocadir ama esim birine boyle bir sey yazsa onun ümüğünü sıkarım 10 kere de guveniyorum yazmissin, devam et bacim ne diyim

Edit: ben niyeyse kizi uni ogrencisi sandim bi de lise ogrencisi mi, hadi diyelim kocan cok iyi niyetli ogrenci sikayet ederse görür iyi niyeti.

Son düzenleme:
Eşiniz anlattığınız kadar da çooook güvenilir biri değil işte bu yazdıklarınızı bize değil kendinizi ikna etmeye yazmışsınız gibi

eşine olan güvenini neden bu kadar çok dile getirmeye çalıştın ben ona takıldım :)
Ayrıca bu olay idariye taşınsa eşinize soruşturma bile açılabilir.
34 yaşında ki bir adam 17-18 yaşında ki bir ÇOÇUĞA böyle konuşamaz.

Empati kurdum. İmam da olsa müftü de olsa hoca öğretmen vs de olsa bir kız çocuğuna akranı gibi bunları yazmamalı. O kim ki ona ne?

Degil hocamdan, servis/hizmet aldigim birinden boyle bir yaklasim gorsem, sikayet ederdim.
Esiniz kiz ogrencisini ara ara yokluyor gibi geldi.
Rahatsizliginizi belirtmenizi hatta iyi niyetli olsa bile bu tavirlarinin sikayet sebebi olabilecegini anlatin derim.

Gündemden bihabersiniz sanıyorum. Şu yazılanları normal karşılamanız bana anormal geldi.
Kızım var, eğer öğretmeninden böyle bir mesaj geldiğini görsem öğretmeni bir güzel döver anasından doğduğuna pişman eder görevinden alınması için elimden geleni yapardım. Zihinsel engelliler öğretmeniyim çocuklarım melek gibi zihinleri de öyle kalpleri de öyle ona rağmen ergenlik çağındaki erkek çocuklarıma asla temas etmiyorum mesafeye dikkat ediyorum.. eşinizde iyi niyet sezemedim kusura bakmayın. Hele böyle bir ortamda kimse bana iyi niyetli demesin. Neler duyup neler görüyoruz.

Öğretmeninin kızımla bu şekilde konuştuğunu görsem dünyayı ona dar ederdim.
Siz de hala eşime güveniyorum cart curt konuşun.
Kendinizi o kız öğrencinin yerine bir koyun bakalım öğretmeniniz sizinle bu şekilde seviyesiz konuşsa ne düşünürsünüz? Umarım o kızın ailesi durumu fark edip gereken yerlere şikayet eder çok güvenilir eşinizi.

Ben bir hoca samimiyeti yada babacan bir yaklaşım sezmedim. Baya yürür gibi, dener gibi cümleler. "Keskin bakışlar" ne demek? "Çok süslenme güzelliğini kıskanmasınlar" ???
Güzelim diye hitap etmesi bile çok yanlış. Belki bu zamana kadar gerçekten sadık ve güvenilir bir eş, öğretmendi ama bu kıza kesinlikle ilgisi var. Kesinlikle.

Lise son sınıf öğrencisine bu tavırlar hoş değil hele de bu devirde...

Eşiniz bunu sıfır kötü niyetle bile yapmış olsa o yaş grubu kızlar kendilerine idol olarak gördükleri erkeklere platonik aşık olurlar. O yüzden çok çok daha tedbirli yaklaşması lazım.
Ben şahsen kızın annesi olsam ve haberdar olsam sıkıntı çıkarırım.
Eğer eşinle iletişimin normalse direk söyle “hayatım böyle bir mesaja denk geldim kötü niyetli olmadığını biliyorum ama sınav senesi boşluğunda ki çocuk yanlış anlayabilir daha dikkatli ol “ şeklind e

Bence sorun kızda değil ya.
Benim eşim reşit bile olmayan kızlara yürüse utancımdan mahvolurdum Led. Hani eşim başkasına bakıyor durumundan da ileri safhada bir durum bu.
Bu kıza ders vermedi diyelim. Bir sonraki öğrenci de kız olacak belki? Sürekli aklında şüphe ile mi yaşayacak konu sahibi? Buna da güzelim diyor mudur diye düşünecek mi hep?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…