• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin tavri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arada "güzelim" diye hitap ediyor

Böyle bir hitap zaten güvenilir biri olmadığıni fazlası ile gösteriyor diğer işaretlere girmiyorum bile. Ayrıca bütün konu boyunca durmadan "eşime güveniyorum, eşim çok güvenilir biri" diyip durmuşsunuz, resmen bu kelimden zehirlendik.
Ayrıca eşiniz hiç güvenilir biri değil. sadece güvenmek konusunda kendinizi kandırmak için baya çaba harcıyorsunuz.

İçinizdeki hisse güvenin. Siz de biliyorsunuz masumca olmadığını. Kendinizi ikna etmek için binbir kere övmüşsünüz.
Zaten bu kadar kusursuz insanlardan hep korkarım. Biri herkes tarafından seviliyorsa çok güzel kamufle oluyor demektir.
Bakışların falan.. Bunlar biraz aşırı ve cinselliğe kaçan övgüler.

Bacım eşin düpedüz asılıyor kıza neyin güzellemesini yapıyorsun. Lise öğretmeni sevgilim vardı zamanında sırf son sınıf öğrencilerine tavrından dolayı ilişkimi bitirdim . Çiçeğim, fıstık , ne tatlısın gibi saçma sapan şeyler söylerdi genel tavrı böyleydi ama hoş değil benim için de kabul edilemez bişey . Bizde liseli olduk ve hepimizin bir öğretmen ilgisi olurdu . Eşin tamm anlamıyla sarkıyor diyebilirim

Hadi güzelim tabiri agiz alışkanlığı diyeceğim hadi öyle olsun ama yok bakışların, yok güzelliğin bunlar normal konuşmalar degil. Ne alaka yani. Hele bu devirde artık. Siz çok güzelleme yapmışsınız ama içten içe de çok güveniyor gibi değilsiniz ayrıca. Ben hoşlanmadım konuşmalardan kendi cocugumda görsem sıkıntı çıkarırım. 34 yaşındaki adam ne diye kursta onun guzelliginden kiskanilacagini düşünüyor da güzelliğini sakla gibi cümleler kuruyor.

Bende katılıyorum güven vermedi. Hiç bir öğretmen öğrencisine güzelim demez dememeli bu nasıl saçma bişey böyle.Öğrenci öğretmen ilişkisi böyle olmamalı
Ablam da öğretmen ve öğrencisiyle sınıfta yalnız kalacağı zaman bile sınıf kapısını mutlaka açık bırakır.Öğretmenlerin ekstra dikkat etmesi gerekiyor çünkü.

Siz istediğiniz kadar eşinize güvenin ama ben veli olsam şikayet ederdim.
34 yaşında kocaman adam çok süslenme haset etmesinler, yok keskin bakışların var, güzelim bilmem ne diyemez öğrencisine. Velilerden biri görürse görürsünüz kocanıza güvenmeyi falan.
Bu arada öğretmenim ben de, öğretmen gözüyle de olacak iş değil diyorum.

Son düzenleme:
Eşin güvenilir değil! Benim kızıma hiçbir erkek öğretmeni güzelim diyemez mesela. Yırtarım o ağzını! Ben dershaneye giderken vardı evli tipler böyle! Herkes oarmakla gösterir ama yasak ilişki yaşardı falan. Öğretmen öğrenciyle böyle laubali olamaz. Ben hiç kadın öğretmenin yakışıklım dediğini duymadım mesela

Ablam da öğretmen ve öğrencisiyle sınıfta yalnız kalacağı zaman bile sınıf kapısını mutlaka açık bırakır.Öğretmenlerin ekstra dikkat etmesi gerekiyor çünkü.
Olması gereken bu.Öğrenciyle de bu kadar sıkı fıkı olunmamalı. Öğrenci yanlış anlayabilir öğretmeninin davranışlarını bu yaşlar çok deli yaşlar çünkü .

Merhaba kızlar , hemen özet şipşak mevzu şu.
Esim ozel ders ogrencisine mesajla bir konu icin akil ve yol gosterirken , ogrencinin baya isteksizligi var kursla ilgili. kursta iyi muamele gorneyecegini dusunuyor zorbaliktan cekiniyormus. ogrencisine ilk kez gidcegi o kurs icin çok " cok suslenme guzelligini gorup kiskanmasinlar " sana ilk günden hani haset vs yapmasınlar gibisinden yazmış. Normalde hep ders odev takibi yazışmalar onecsi ve sonrası...

Tabiki de eşim sorumluluklarını çok iyi bilen güvenilir bi adam asla şüphe vs duyacağım bi durum olmadı.teledon şifresi vs bilirim tüm hesaplarına girip ciakbilirim. Herhangi bi sosyal hesabı bilmediğim biseyi yok.

Sadece bu söze takildim ve arada "güzelim" diye hitap ediyor problem güvensizlik değil ama problem içten içe rahatsızlık duymam .
Bu arada eşim çok dikkat eder erkek kiz ogrencisine temas bile eTmez.bugune kadar ufak bir yalan dahi yakalamamışımdır. Herkese oyledir.dogrucudur. guvenlirdir etrafta herkes parmakla gosteir.benim ailemde cok sever sayarlar.
Özellikle öğrencilerine karşı çok duyarlı sevecendir.tum öğrencileri ile arkadaş gibi.hepsi aşırı sever.
Ama ama işte anlatamiyorum kizlar .sizce böyle yazması normal.mi yani aklıma niyeyse kötü düşünceler üşüşüyor.
Tüm yazışma ve diyaloglar normal hocam hocam şeklinde zaten ,ama bir zman önce de "o keskin bakışlarınla bla bla..." diye öğüt vermiş yine.
Bir akşam da dizide bi oyuncu gördü o kanalda durup aa bu o öğrencim x e benziyor genç hali dedi. Ben de bakıp hmm dedim.yani .benim gözümde bi yere oturtamam bile kızlar yani o derece eşime güveniyorum.ama icimdeki hissi anladiniz.
Siz ne düşünür ne yapar ne derdiniz .esim 34 yasinda ogrenci son sinif.
Eşime güvensizliğim yok ,ogrnci ye de yok.gayet ayarlı bi kız öğrenci.ama icimdeki kötü hislenme benim kendimle aramı bozuyor. Acaba ben mi abartıyorum. Yoksa söylenmemeli mi bu tarz sözler.
Bu konuyu yazarken buradaki kadınların nasıl şeyler yazmasını beklediniz çok merak ediyorum ? Sizde farkındasınız olayın ne olduğununun da kendinize itiraf edemiyorsunuz. Hiçbir öğretmen kız öğrencisine öyle üslupsuz konuşamaz. Aşırı rahatsız edici bir olay. Aa pardon siz eşinize güveniyorsunuz di mi ? O zaman bu yazdıklarımı boşverin..

Merhaba kızlar , hemen özet şipşak mevzu şu.
Esim ozel ders ogrencisine mesajla bir konu icin akil ve yol gosterirken , ogrencinin baya isteksizligi var kursla ilgili. kursta iyi muamele gorneyecegini dusunuyor zorbaliktan cekiniyormus. ogrencisine ilk kez gidcegi o kurs icin çok " cok suslenme guzelligini gorup kiskanmasinlar " sana ilk günden hani haset vs yapmasınlar gibisinden yazmış. Normalde hep ders odev takibi yazışmalar onecsi ve sonrası...

Tabiki de eşim sorumluluklarını çok iyi bilen güvenilir bi adam asla şüphe vs duyacağım bi durum olmadı.teledon şifresi vs bilirim tüm hesaplarına girip ciakbilirim. Herhangi bi sosyal hesabı bilmediğim biseyi yok.

Sadece bu söze takildim ve arada "güzelim" diye hitap ediyor problem güvensizlik değil ama problem içten içe rahatsızlık duymam .
Bu arada eşim çok dikkat eder erkek kiz ogrencisine temas bile eTmez.bugune kadar ufak bir yalan dahi yakalamamışımdır. Herkese oyledir.dogrucudur. guvenlirdir etrafta herkes parmakla gosteir.benim ailemde cok sever sayarlar.
Özellikle öğrencilerine karşı çok duyarlı sevecendir.tum öğrencileri ile arkadaş gibi.hepsi aşırı sever.
Ama ama işte anlatamiyorum kizlar .sizce böyle yazması normal.mi yani aklıma niyeyse kötü düşünceler üşüşüyor.
Tüm yazışma ve diyaloglar normal hocam hocam şeklinde zaten ,ama bir zman önce de "o keskin bakışlarınla bla bla..." diye öğüt vermiş yine.
Bir akşam da dizide bi oyuncu gördü o kanalda durup aa bu o öğrencim x e benziyor genç hali dedi. Ben de bakıp hmm dedim.yani .benim gözümde bi yere oturtamam bile kızlar yani o derece eşime güveniyorum.ama icimdeki hissi anladiniz.
Siz ne düşünür ne yapar ne derdiniz .esim 34 yasinda ogrenci son sinif.
Eşime güvensizliğim yok ,ogrnci ye de yok.gayet ayarlı bi kız öğrenci.ama icimdeki kötü hislenme benim kendimle aramı bozuyor. Acaba ben mi abartıyorum. Yoksa söylenmemeli mi bu tarz sözler.
15 yaşında özel ders aldığım Almanca hocam yürümüştü bana. Evine gidiyodum, karısı evdeydi, üstelik yenidoğan bebekleri vardı. Aklıma gelen görüntü bu benim

Ne kadar saçma. Hadi başka akıl verse dicem ki yardımcı olmaya çalışmış. Güzelliğini kıskanmasınlar demiş. Resmen kıskanılacak kadar güzelsin demek istemiş. Eşinizi bu kadarı ilgilendirmez bence. Kızın ailesi vardır. Sıkıntılı bir şey varsa ailesine söylesin. Baştan sona saçma. O yaştaki kıza keskin bakışların demesi de çok iğrenç. Eşin çok da mükemmel değil. Bence o kıza ders vermeyi bıraksın.

Böyle bir üni hocam oldu benden yaş olarak 2 kat büyük. Final günü teklif etti reddedince de beni dersten devamsızlıktan bıraktı.
Bunu yazmamın sebebi öğrenci her şeyin farkındadır. Öğretmen öğrenciye güzelim demez bu hocam da bana böyle konuşurdu. Ben de 18 yaşında olduğum için yanlış mı anlıyorum diye konduramıyordum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X