- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Bildiğiniz üzere 8 9 gün önce eşim benimle tartıştı ve beni annesinden evinden kovdu 4 gün evimizde oğlumla bekledik sonra ailemin yanina geldim para ve yiyecek bittigi için
Eşimin bu süre içinde yaptıkları :
-pazar günü iki kardeşime de ulaşıp kavga ettiğimizi söyleyip telefonu kapatmış (bundan 3 4 gün sonra haberim oldu )
-beni tüm sosyal medya alanlarında arkadasliktan cikarip telden vs engellemiş bunuda iki gün sonra kiz kardeşim soyledi farkedip
-saçını sakalı ni kestirmis ve dün mazide kaldi yazmış (bunu ortak arkadaşım soyledi)
-ayriligimizin ikinci günü eltime mesaj attırmış boşanma davası ni acsin diye
-4.günü evi boşaltın ev sahibiyle kontrati bozdum (ki sözleşme vs yok) elektriği suyu kapatacagim demiş(elektrik bizden önceki kiracinin üstüne )
-7.günde ise anahtarı göndersin eşya alacağım diye yazdırmış eltime
Bende evi bosaltamam ve anahtarı gonderemem şimdi o çok istiyorsa açsın davayı yazdım
Sürekli resim paylasiyormus ki pek paylasmaz normalde
Bide gece 3 4 e kadar whatsapp da aktifmis (bunu bir akrabamiz söyledi)
Bu arada bir kere olsun oğlunu aramadı
Ben dayanamayıp ağlarken arkadaşımız in hesabından video gönderdim 3 gün falan olmuştu kavga olalı
Bana kendi hesabindan yazmış bir daha çocuğun sesini vs gönderme ne haliniz varsa görün diye
Boşanmak isteyen kovan o neden açmıyor davayı ?
Artık kendi adıma bir duygu bir his beklenti kalmadı bitmiş yani içimde eskiden olsa bunları duysam ağlar krizlere girerdim
Eşimin bu süre içinde yaptıkları :
-pazar günü iki kardeşime de ulaşıp kavga ettiğimizi söyleyip telefonu kapatmış (bundan 3 4 gün sonra haberim oldu )
-beni tüm sosyal medya alanlarında arkadasliktan cikarip telden vs engellemiş bunuda iki gün sonra kiz kardeşim soyledi farkedip
-saçını sakalı ni kestirmis ve dün mazide kaldi yazmış (bunu ortak arkadaşım soyledi)
-ayriligimizin ikinci günü eltime mesaj attırmış boşanma davası ni acsin diye
-4.günü evi boşaltın ev sahibiyle kontrati bozdum (ki sözleşme vs yok) elektriği suyu kapatacagim demiş(elektrik bizden önceki kiracinin üstüne )
-7.günde ise anahtarı göndersin eşya alacağım diye yazdırmış eltime
Bende evi bosaltamam ve anahtarı gonderemem şimdi o çok istiyorsa açsın davayı yazdım
Sürekli resim paylasiyormus ki pek paylasmaz normalde
Bide gece 3 4 e kadar whatsapp da aktifmis (bunu bir akrabamiz söyledi)
Bu arada bir kere olsun oğlunu aramadı
Ben dayanamayıp ağlarken arkadaşımız in hesabından video gönderdim 3 gün falan olmuştu kavga olalı
Bana kendi hesabindan yazmış bir daha çocuğun sesini vs gönderme ne haliniz varsa görün diye
Boşanmak isteyen kovan o neden açmıyor davayı ?
Artık kendi adıma bir duygu bir his beklenti kalmadı bitmiş yani içimde eskiden olsa bunları duysam ağlar krizlere girerdim
Son düzenleme: