Eşimin Takıntısı

Bernademn

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
11
0
286
Bursa
Çok düşündüm en son siz değerli üyelere çok utanarak sormak zorunda kaldım. 6 yıllık evliyiz eşimle hiç bir sorunumuz yok ancak tek bir nokta var eşim son bir senede acayip göbek takıntısı başladı.
evde otururken sürekli göbeğimle oynamak istiyor, afedersiniz yalıyor. başta onun mutlu olması için çok sesimi çıkarmadım bazen dışarıda da açık giyinen kadınların göbeğine bakarken yakaladım çok kızdım, sonra gözü dışarıda kalmasın diye ses etmedim. ama bende çok hoşlanmıyorum artık hem gıdıklanıyorum hemde ne biliyim çok hoşlanmıyorum. evde göbeği açık şeyler giymemi istiyor, diyorum biri gelir şimdi çat kapı olmaz ama dinlemiyor. Kırmadan 1-2 kez söylendim ama sonuçta hep ben pes ettim.

Başka nasıl uyarabilirim, kırmadan söylesemde bir tesiri yok ama rahatsız oluyorum artık.

Çok düşündüm en son siz değerli üyelere çok utanarak sormak zorunda kaldım. 6 yıllık evliyiz eşimle hiç bir sorunumuz yok ancak tek bir nokta var eşim son bir senede acayip göbek takıntısı başladı.
evde otururken sürekli göbeğimle oynamak istiyor, afedersiniz yalıyor. başta onun mutlu olması için çok sesimi çıkarmadım bazen dışarıda da açık giyinen kadınların göbeğine bakarken yakaladım çok kızdım, sonra gözü dışarıda kalmasın diye ses etmedim. ama bende çok hoşlanmıyorum artık hem gıdıklanıyorum hemde ne biliyim çok hoşlanmıyorum. evde göbeği açık şeyler giymemi istiyor, diyorum biri gelir şimdi çat kapı olmaz ama dinlemiyor. Kırmadan 1-2 kez söylendim ama sonuçta hep ben pes ettim.

Başka nasıl uyarabilirim, kırmadan söylesemde bir tesiri yok ama rahatsız oluyorum artık.
Ne olduğunu yazmak istemiyorum ama bizimde bi ara bi takıntımız vardı. İlk önceleri yumuşak karşıladım, ama baktım iş çığırından çıkacak sert konuştum. Şimdi iyi hiç lafı geçmiyor.

Ne olduğunu yazmak istemiyorum ama bizimde bi ara bi takıntımız vardı. İlk önceleri yumuşak karşıladım, ama baktım iş çığırından çıkacak sert konuştum. Şimdi iyi hiç lafı geçmiyor.

Nasıl yani? En kötü ne olmuş olabilir ki göbekle ilgili? Göbek bu ya 😄

O hazzı tam alamadığı için zorluyor olabilir mi

Erkeklerin bu fetish meraki nedense eslerine degilde yabanci kadinlara karsi oluyor yukarıdaki fetisleri okudum ayak haric digerlerini karisindan isteme ihtimalini dusunemiyorum bile

Ya benimkinin de ayaklarımla bir derdi var. Öpüyor ısırıyor ama bebek ayağı öper gibi yani cinsel obje değil onun için

Diğer fetişleri düşününce, göbek masum geldi bana.
Ayak var, "seni işerken izleyeyim" "üstüme işe" gibi gibi... olunca göbek masum ve alsın, sevsin.
Hatta büyük olsun istiyorsa tadından yenmez :D Oh her şeyi yerim.
üstüme ise nedir ya ben buna takildim tövbe estafirullah🤒🤕

bu ciiden fetiş birşey göbek fetişisti demekki. erkeklerde oluyor böyle, gerçi bizde de oluyor esimin omuzları benim için çokçekicidir mesela. sürekli, omuxzlarına dokunurum otururken, rahatsız olmadığı içöin yapıyorum rahatsoz olsa yapmam. ama hoşa gitmeyen birşey varsa ona dikkat etmek ve uyarmak gerekir. belki biraz sert uyarmak iyi olabilir

Göbek yalamakta ne var ya mılletın fantazılerını duysanız agzınız kapanmaz. Benım esımde de göğüs ve popo takıntısı var. Sureklı bı yerden fırıkık versem o kadar ıyı ona. Ama dogumdan sonra sut kokusu eslıgınde asla dekolte gıyınmedım :deli: :KK53:

Back
X