Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Eşimin takıntısı kızımın kulakları :)

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

mavi_duvar

sen Ben O herkes aynı hikayede..
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
190
7
118
Merhaba kızlar ,
Kızım 3 ayını doldurmak üzere özellikle yatarken feci hareketli başını sağa sola döndürüp duruyor. tabi böyle olunca kulakları katlanıp duruyor. kızımın kulakları gayet güzel küçük ama katlanıp duruyor eşimde kızıyor bana kızın kulakları kepçe olucak diye ama ben napıyım sürekli sağa sola tepiniyor düzeltmek ne fayda sizce eşimin dediği gibi kepçemi olur
Ne yapmalıyım sizin bebeklerinizdede böyle oluyormu.

şimdi kepçe değilse sonradan kepçe olacağına inanmıyorum :)
benimde küçükken bir kulağım kepçeymiş annem sinir olduğu için beni sürekli kepçe olan tarafıma yatırmış,benimde boynum sürekli yattığım yere düşüyormuş dik tutamıyomuşum küçükken ehehehe..
şapka ve bandana takabilirsin ama kıvrılmasını önlemek için :)

çok tatlısın ya o zaman korkmama gerek yok. Bandanayı denedim sürekli yüzüne düşüyor. şakada havalar çok sıcak diye takamıyodum ama yavaş yavaş kış geliyor şapka takabiliriz heralde.

benim kızımda küçükken tek kulağını ters çevirip yatıyordu,bir de baktıkki,,, 5-6 aylıkken sol kulak kepçe olmaya başladı:))))benim acayip sinirlerim bozuldu,sonra bandana
takalım dedik,bandana kafada durmadı tabi,sonra geceleri devamlı kalkıp kulağını düzeltmeye başladım,rutine bağlamıştım resmen,bi kaç ay uğraştım kepçe olmasın diye,sonuç :uykusuzluktan sinirleri harap olan anne ve 2 yaşında ama belli belirsiz bi kepçe kız:))) sonuçtan memnunum ama,değdi sanırım

sanırım benim kaderimde senin gibi olacak havalar biraz soğusun şapka takmaya başlıycaz heralde :)

ben kardeşimden biliyorum canım
annem kepçe olmasın diye gündüzleri yan tarafına döndürür yatırırdı arkasını ve önünü yastıkla desteklerdi
gündüz olduğu içinde gidip gelip bakma şansı olurdu boğulmasına yada dönmesine karşı
sende deneyebilirsin

ıeşekkür ederim canım bende yan yatırmaya çalışıyorum ama velet öyle bir hareketliki ne yapıp edip kıvırıyo yumuşacık kulaklarını :)
inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini

ya benim kızım da 37 günlük ve kulaklar ilk günden kvrılıyor. şapka takıyorum ama sadece kulağı düzeltiyor, kulak kepçesi havada. zaten şapka uyurkren hareket edince yüzüne düşüyor ve başlıyo ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. napcam bu kulakları

ya nedir bu erkeklerin kulak takıntısı????? benim eşim de allaha şükür kızımın kulakları sana çekmemiş kepçe olmamış diyo.benim psikolojimi bozacak adam:))acaba bende gece yatarken bandana şapka filan mı taksam da kıvrılmasa:))))

ya nedir bu erkeklerden çektiğimiz her şeye bir bahane buluyorlar önce kendilerine baksınlar :)

bnm kızımın kulakları da çok ince ve kıvrılıp duruyor.bnde sürekli düzeltiyorum.yeni doğdu,malum kış ayı şapkalıyız hep..
sürekli düzeltiyorum bnde kepçe olucak diye ödüm kopuyor =(((((((

Son düzenleme:
benım kızımdaa kulakları kıvrılıoo 4 aylıgız esımdee kepce olıcakk dıoo sana cekmıs dıyorum bende sımd sacı cok az ondan goze batıo sacları uzayıncaa degısıcek goruntu kı kıızm kepce deıll sadece kıvrılıoo yattıgı zaman

benim kızımda bu durumdan muzdarip.gerçi biz hiç kafaya takmıyoruz o da farkında değil zaten. ama kulakları acayip kepçe.bebekken ne yaptıysam fayda etmedi.çok sıcak olduğu için şapka vs de takamadım.kıvrıla kıvrıla kepçeleşti.olucağı varmış oldu ben elimden geleni yaptım.ama o kadar bıcırık bir tip ki yakışıyor mu yoksa biz avunuyor muyuz bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…