Eşimin sürekli yalan soylemesinden bıktım...

Fatma__4224

𝔹𝕒ş𝕝𝕒𝕟𝕘ıç: 𝟡𝟝.𝟠 ℍ𝕖𝕕𝕖𝕗 : 𝟞𝟝
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
1.285
4.965
48
23
Konya
Merhaba 4 yıla yakındır bir evliliğimz var ondan 1 bucuk yıl öncesi de ilişkimiz nişanlılık dönemi vs oldu. Herneyse konuya hemen girmek istiyorum gerçekten cok aşırı sinirliyim. Eşim sürekli bir şekilde yalanlar söylüyor en sonuncusu beni çileden çıkarttı bana evli arkadaşları ile başka bir şehire iş için gideceğini söyledi. Ve telefonundaki konum fotoğraf vs takip ediyorum. Bi baktım o dediği arkadaşlarla değilde benim görüşmesini istemediğim bekar agzı bozuk arkadaşları ile görüşmüş tatil yapmışlar birde bana arkadaşlar daha bugün sabah geldi burda karşılaştık felan dedi telefonunu elime aldım bi baktım akşam onlarla beraber yola cıkmış video felan da çekmiş. Gerçekten sürekli uyarmama ragmen aynı şekilde yalanlar söylüyor bıktım. Yalan üzerine evlilik yürümez bu Boyle yaptıgı müddetce ayrılasım geliyor beni gerizekalı salak yerine koyuyor.

biraz diğer yorumları mı okusan bende senin gibi düşündüm de

biraz diğer yorumları mı okusan bende senin gibi düşündüm de
Evet birkaç yorumu okudum ama adamı sık boğaz edince tabi yalana sarılır takip etmek nedir eğer seni aldattıysa takip etmekte son derece haklısın ama onunda senin de özel alanlarınız olmalı arkadaşlarınızla bulunabildiğiniz . adamın üzerine bu kadar çok düşmek seni hasta eder onunda hayatını zindana çevirmekten başka bir şeye yaramaz . Arkadaşlarıyla mı bulaşacak gitsin buluşsun arama sorma çocuk gibi sürekli takip etmek resim felan isteme . Sen böyle yaptıkça kendine zarar veriyorsun . Erkekler hep bildiğini okur ama sen bırakınca emin ol dışarı çıkmaları arkadaşlarıyla buluşmaları azalır

Ya ben zaten aldatıldım yoksa neden takip ediyorum n

Baskı yalanı doğurur maalesef

Aldatıldıysanız geriye soracak bir soru kalıyor mu? O zaman ağzı bozuk arkadaştan daha büyük bir probleminiz var demek oluyor. İhaneti kabullenebildiyseniz arkadaşları da kabullenin. Daha ağır olmasa gerek
Ben herşeyi kabullenmiş değilim ki her an herşeyi yaşayacakmışım gibi oluyor ben herşeyi kabullenince ömrümden ömür gidiyor

Ben herşeyi kabullenmiş değilim ki her an herşeyi yaşayacakmışım gibi oluyor ben herşeyi kabullenince ömrümden ömür gidiyor
1 kez aldatan her zaman aldatıyor bunu unutmayın. Pişmanlığı yok bu işin. Çünkü karakter meselesi. Sosyal medyadan yazışmış, ya da otele gidip birlikte olmuş, ya da aklından geçirmiş hepsi aynı şey değil mi? Eşinizin içinde olmasa kimle arkadaş olursa olsun kendinden ödün vermezdi. Ayrıca arkadaş çevresi insanın kim olduğunu gösterir zaten. Kabullenmek istemiyorsunuz ama eşinizin arkadaşı kimse eşiniz de o. Çevre baskısı aile baskısı eş baskısı derken demek ki adam olmadığı biri gibi davranıyor sizin ve ailesinin yanında. Eşinizin özü arkadaşının yanında olduğu hali. Bir yorumda namazında niyazında gibi bir şey söylemişsiniz. Bu konu hakkında yorum yapmak istemem çünkü yasak. Ancak sizce de eşinizin görünen yüzüyle özü bambaşka değil mi? Bugün bu adamdan vazgeçmezseniz, yarın geçip giden ömrünüz için bin pişman olacaksınız ve zamanı geriye alamayacaksınız. Neden size gerçekten değer veren huzur veren güven veren bir adamla ömür geçirmek varken kendinizi paranoyak olmaya zorluyorsunuz? Yapmayın, önce kendinizi sevin. O adamı da bırakın. O henüz kim olduğunu kendi bile bilmiyor ki size söylediği sözlerin arkasında durabilsin…

Canım benim ben sonraki kısmı için demedim aldatma varsa olay başka. Senin ilk mesajında aldatma kısmı yok. Ben o mesajı okuyunca sanki durduk yere trip yapıp kıskanmalara giriyorsun. Her şeyden kuşku ediyorsun gibi anladım. Eğer sonunda kötü şeyler çıkıyorsa tabiki haklısın. iyi niyetli gidiyorda sen sorun ediyorsun diye düşündüm.

Hani eşiniz namazında abdestinde bir adamdı. Şimdi de aldattı diyorsunuz

Hani eşiniz namazında abdestinde bir adamdı. Şimdi de aldattı diyorsunuz
Vallahi bu namaza abdeste bakmıyor. Halamın 40 yaşındaki kocası okul müdür yardımcısı halam aynı okulda öğretmen . Namazında abdestindeki muhterem kocası aynı kurumdaki temizlik görevlisi ile aldattı

Aynı şekilde benim babam kendisi sözde abdest namaz hafız herkese din anlatır ama annemi aldattı gitti yani bu durum dediğiniz gibi namazlı birisi yapmayacak anlamına gelmiyor kendisini güvendiriyor ya işte bu namazında niyazında yapmaz diyorsunuz bi bakmışsınız sizi aldatmış

Off Allah akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…