Eşimin sürekli yalan soylemesinden bıktım...

Fatma__4224

𝔹𝕒ş𝕝𝕒𝕟𝕘ıç: 𝟡𝟝.𝟠 ℍ𝕖𝕕𝕖𝕗 : 𝟞𝟝
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
1.285
4.965
48
23
Konya
Merhaba 4 yıla yakındır bir evliliğimz var ondan 1 bucuk yıl öncesi de ilişkimiz nişanlılık dönemi vs oldu. Herneyse konuya hemen girmek istiyorum gerçekten cok aşırı sinirliyim. Eşim sürekli bir şekilde yalanlar söylüyor en sonuncusu beni çileden çıkarttı bana evli arkadaşları ile başka bir şehire iş için gideceğini söyledi. Ve telefonundaki konum fotoğraf vs takip ediyorum. Bi baktım o dediği arkadaşlarla değilde benim görüşmesini istemediğim bekar agzı bozuk arkadaşları ile görüşmüş tatil yapmışlar birde bana arkadaşlar daha bugün sabah geldi burda karşılaştık felan dedi telefonunu elime aldım bi baktım akşam onlarla beraber yola cıkmış video felan da çekmiş. Gerçekten sürekli uyarmama ragmen aynı şekilde yalanlar söylüyor bıktım. Yalan üzerine evlilik yürümez bu Boyle yaptıgı müddetce ayrılasım geliyor beni gerizekalı salak yerine koyuyor.

Bunu şuan okudum.. Sizin sorununuz çok dah fazlası gibş görünüyor..

Böyle de bir ömür geçmez.. Terapi fikrimi geri aldım.. Boşanın bence. Karakter yoksunluğu var çünkü burada..

Bu yaptığınızı ben ancak oğlumun güvenliğinden emin olmak için yaparım, ne kadar çirkin birşey ya. Eşinizde buna göz yumuyor öylemi?
Koskoca adam kimle görüşüp görüşmeyeceğine kendi karar verir, siz yasaklayamazsınız adam kocanızmı çocuğunuzmu belli değil. Böyle boğarsanız oda sizden kurtulmak için yalan söyler, ne bekliyordunuz ki?
Bir de arkadaşları bekar olunca ne oluyor? Evli adamın bekar arkadaşı olamazmı? Benim eşimin evli bir arkadaşı var adam karısını aldatıyor, bekar bir arkadaşı var hiç o taraklarda bezi yok. Kocanız sizi aldatacak olsa arkadaşa filan zaten ihtiyacı yok yapacak adam burnunun dibinde de yapar. Arkadaşlarının ağzının bozuk olması da sizi hiç ilgilendirmez, kocanız rahatsız olmuyor demekki. Ağzı bozuk her bekar insan kötü insan değildir. Kocanızın yoldan çıkası varsa herhalukarda çıkar

Siz oyle düşüyorsunuz ama bozuk ağızlı kişinin yanında dura dura insanda alışkanlık yapar anladınız mı ben bunu kastediyorum benim 3şim ilk evlendiği sıralar hiç küfür etmezdi yeni yeni küfürler söylemeye başladı ben küfüre herşeye karşıyım en sevmediğim şey

Böyle de bir ömür geçmez.. Terapi fikrimi geri aldım.. Boşanın bence. Karakter yoksunluğu var çünkü bura

Böyle de bir ömür geçmez.. Terapi fikrimi geri aldım.. Boşanın bence. Karakter yoksunluğu var çünkü burada..
Katılıyorum görüşüne bir omur boyu geçirmek düşüncesiyle kendimizi yiyip bitiriyoruz

Birinin yanında durmakla alışkanlık olsaydı evlenmeden önce küfür etmeyen eşiniz evlendikten sonra ayda yılda bir görüştüğü arkadaşlarından küfüre değil eşinden küfür etmemeye alışırdı
5 yaşında çocuktan bahsetmiyoruz hanımefendi koskoca adam eğriyi doğruyu bilmiyormu da arkadaşları küfür edince oda etsin

Ayda yılda bir görüştüğünü nereden bildiniz acaba gunluk beraberler

Lütfen konuya hakim olmadan Boyle gereksiz yorumlar yazmayın inanın ki uzgunum evet yalan söylemiş bana arkadaşlarıyla tatile gitmiş insan birden fazla yalan duyunca hrpalanıyor

Eşini yalana sen itiyorsun. Bak sana bir örnek vereyim. Lise 2 ye gidiyorum iki kız bir erkek olacak şekilde okuldan çıktık geliyoruz. Kız arkadaş ayrıldı bizden ikimiz kaldı sonra o da evine gitti bende eve geçtim. Annem kardeşim ile arkamızdan geliyor bu bahsettiğim yıl 2002 . 19 yıl önce neyse annem ailem normalde erkek arkadaşa bir şey demez dinlemeden bana bağırdı etti bir sürü laf. Sadece yürüdük ha gören el ele kol kola gördü sanacak aslında böyle bir tepki hiç beklemiyordum. İlçe küçük o zaman böyle yürümeyi de kaldıracak bir yerde değildik. Anneme o gün dedim beni dinlemeden bağırmaya başladın birgün gerçekten erkek arkadaşım olursa bunu sana asla demeyeceğim dedim. Anneme güvenimi kaybetmiştim hemde aslında bu tepkiyi verecek bir kadınken. Annemin tekrar bana bu güveni vermesi çok zaman aldı. Doğruyu söylediğim halde kafasında yazdı çizdigini uyguladı. Bundan sonra söylediğim yalab senin tavrının yüzünden olacak dedim. Çok zaman sonra yeniden güvendim ve yaptığım ne olursa olsun rahatlıkla söyledim. Onun için eşini yalana itme kimle giderse gitsin sana diyebildi

Görüşmenizi istemediğinizi bile bile yalan soyleyerek onlarla tatile gitmek miii hadi normal bulussalar vs neyse de tatile gitmek farklı olay. Ne naneler yediler kim bilir..net şekilde bidaha bana yalan söylersen ayrilacagim demelisiniz bence. Ki böyle evlilik yürümez zaten..Bekar arkadaşlarıyla bekar hayatı yaşamaya bu kadar merakliysa neden evlenmiş hayret bişey.erkeklerin aklına sır ermiyor.

Bugun işe giderken ben gidiyorum dedi iyi git dedim sonrasında kapıyı kapattı ne oldu dedi b3nde bişey yok gidebilirsin dedim. Sonrasında sgzıma geleni soyledım bana iş için başka arkadaşınla gideceğini soyledin birşey demedim tamam dedim dedim. Bana sen yalan soyledin ve o diğer arkadaşlarınla beraber gittin ısrarla uyardım bak o başka arkadaşınla mı gidiyorsun iş için gitmiyorsun bak biliyorum diye rahat 20 kez tekrarlamışımdır yalanım varsa gerçekten can vereyim okdr sinirliyim çünkü video cekmıssın diyorum daha yalan yalan söylemeye cslısıyor sonra bana gelmiş diyor ki sen izin vermezssin diye yalan söyledim dedi bana eger bana gerçekten doğruyu soylese ilk başta tabi gitme vs diyorum ama sonradan inanınki tamam git ama beni haberdar et diyorum ara mesaj at diyorum gitme etme hiç bir zamaj demedim her. Seferinde tamam git dedim yukarda Allah'ım şahit yani dedim gittin ne oldu dedim bana her dakika yalan soyledin dedim huzurumuz kalmadı ve ben seni boşasam yeri var dedim biraz bekledi evde affet tamam dedi ben onun copu yalanını affettrm beni aldattı yine affettim ben yalan affetme makinası değilim yeter artık dedim biraz dan da hazırlanıp annemin evine gideceğim ben Boyle olsun istemezdim ben uyarmama ragmen doğru konusmuyorsa demek ki bana olan sevgisi saygısı kalmamş demektir

Mrsk etmeyin canım biraz once bir yorum yazdım onu oku. Şimdi hazırlanıp annemin evine gideceğim ben sürekli aynı şeyler yaşamakdan bıktım yoruldum yaşım daha 20 2 yıldır sürekli buna benzer olaylar yaşıyorum iç yaşım 50 oldu

Anneyle olan ilişki ayrı,eşle olan ilişki ayrı.heleki aldatmış bir eş.ve bekar arkadaşlar? Kimle giderse gitsin diye bir anlayış olamaz yani. Hanımefendi bostan korkulugu mu? 4 yıldır evlilermis,daha karısını tatile götürmemis,elin adamlarıyla bekar hayatı yaşamak için yalan soyleye söyleye tatile gitmiş. Kusura bakmayın yok böyle bir dünya. Eşinin istemediği biseyi yapıyorsa kaybetmeyi göze almış demektir.

Yaşında çok genç canım. Kimse ama kimse senden daha önemli ve değerli değil. Kimsenin seni yıpratmaya,keriz yerine koymaya hakkı yok. İnşallah önünde seni bekleyen , kötü günlerini unutturacak güzel günler görürsün..

Ben hep umud ederek affetim eşimi cunku sözde birbirimizi severek evlendik bende affede affede yoruldum yıprandım en iyisi annemin evine gidip kalmak yoksa benim bu konuda ciddi olacagımı düşünmüyor

ağzı bozuk diyemi konuşmasını istemiyrosun o arkadaşlarla biraz rahat bıraksan yalan söylemek durumunda kalmasa eşin sonuçta aklı başında adamsa kaygın olmamalı demekki seviyor arkadaşlarını doğru yada yanlışı yaşayarak görmesine izin vermelisin bence

Ya agzı bozuk diye değil eşimi yoldan çıkarıyorlar gece vakti saat olmuş 11 arıyorlar hadi biz şuraya gidiyoruz gel ya bi pazar gunumuz var o gun arıyorlar hadi biz çekirdek kola yiyip içeceğiz gel ben eşimi sıkmasam bırakıp gidecek beni anlamıyorum benim değerim mi dusuk onların değeri benimkinden daha yüksek hep onlarla takılıyor hep onların yanında

eşin evli olduğunun farkında değil ozman hani arada sırada yapılsa olabilir sonuçta o da insan sosyal hayatı olmalı seninde aynı keza ama sürekli yapılıyorsa izin vermemelisin

Her zaman uyararak söylüyorum bak biz evliyiz gitme etme ya o bir yere giderken ben evde tek başına kalamıyorum korkuyorum ya anneme gidiyorum ya annemgili çağırıyorum oda hep yalan soyluyor iş için şunun için bunun için hep de başka arkadaşlarını ortaya katarak ben ona dun dedim ki tmm foto at hadi dedim bana diyor ki ya işte milletin adamını ne yapacaksın foto cekip atamam diyor ama doğru söylediği zaman foto at diyorum hemen cekip atabiliyor ozaman milletin adamı olmuyor da yalan söylediği zaman mı milletin adamı oluyor

Pardon da koskoca adam kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğini siz mi seçiyorsunuz . Sonuç olarak bayanlarla buluşmamış erkek arkadaşları ağzının bozuk olması size kalmamış ki eşinizi suça teşvik etmediği sürece. Yemin ederim böyle kadınları anlayamıyorum ya

haklısın birinin kulaklarını çekmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…