Eşimin sperm testi sonuçları 🥹

Kesinlikle,Yani kendi çabamız şart.Allah iyi doktorlarla karşılaştırsınSgk umursamaz,özeldekilerin hepsi iyi değil.İyi araştırmak lazım.

Herkese merhaba. Bugün eşimde laboratuvarda test verdi sonuçlar bu şekilde. Anlayan var mı acaba

Eklentiler

• IMG_0833.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 96
Çok iyi bir doktora gidiyorum ancak sonuçlarını almaya eşim tek gittiği için sorularımın cevabını net alamıyorum ben o kadar şanslı değilim her dediğimi yapan her araştırmama koşulsuz uyan bir eşe sahip değilim ancak uğraşıyorum çabalıyorum teşekkürler açıklamanız için

Hastalığımın iğneyle alakası yok sadece aynı zamana denk gelince iğne etki etmedi haliyle. Kasık batması dışın da bir belirtimde olmadi yorgan döşek yattim xanim

Bende eşimle gitmiyorum gelince doktorla konuştuklarını söylüyor sonra beraber internetten araştırıyoruz. bak mesela
Herkese merhaba. Bugün eşimde laboratuvarda test verdi sonuçlar bu şekilde. Anlayan var mı acaba
Ben bu tarz testi ilk defa gördüm bizimki daha açık bir testti anlaşılması kolay. bilmediğim şeyler çok internetten bakıp araştırıp birşeyler anlamaya çalışabilirsiniz doktor açıklama yapana kadar. benim anladığım kadarıyla bir sorun yok herşey iyi gibi tabi doktor daha iyi bilir

Yaa bende öyleydim öksürük falan da çoktu o zaman benimki de tutmaz galiba bu ay. Şu an sadece karnım şiş ve kasıklarım ağrıyor
Bak şimdi insan dediğine de pişman oluyor seninle ben aynımiyiz. Sen grip olmussun serum almissin hafif atlatmissin benden ben surundum ve domuz gribiydi muhtemelen

Aradık doktoru canım çok şükür herşey olabilceğinden daha iyi çıkmış dedi

canım merhaba burda dikkat edilmesi gereken kısım sayı ve ileri hızlı hareket sayı 36 milyon çıkmış sanırım ama iler hareket 7.9 görünüyor toplamı na değil ileri hızlı harekete bakıyor doktorlar bunun 30 üstü olması gerekiyor benim eşimde de var aynı sıkıntı onunki 15 çıktı 3 aydır takviye kullanıyoruz keçiboynuzu kürü yada pekmezini de kullanabilirisiniz oda çok etkliymiş bize doktor söylemişti

Bizim baya düşük o zaman
Kaç ayda yerine gelir acaba bilmem ama ben keçi boynuzu falan ne varsa deneyeceğim
Dediğiniz gibi ünsallah düzelir

Eşimin Sprem sonuçların bakabilirmısınız yabancı yazıyor anlamadım birşey

Eklentiler

• IMG_5252.jpeg
    155,9 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba yazınızı gördüm de kardeşinizin morfolojisi baya artmış lütfen yardımcı olur musunuz . Neler kullandı nasıl kullandı
merhaba,takviye edici gıda vitaminler kullandı.Proxed plus,impryl,gseng li q10,keçiboynuzu pekmezi-kolayı bıraktı,kafein azalttı biraz yeme düzenine de dikkat etti..Kullandıkları buydu
Vitaminleri 1’er tane hergün,pekmez hergün bir kaşık

Çok teşekkür ederim mesajınız için gsengli q10 dediğinizin markası var mı onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…