• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşimin sperm test sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım insanlar 1 tanesi için ameliyat oluyor buna da şükür az da olsa bu yüzden umudum var zaten...gönül isterki ansızın habersiz doğal yolla olsun ama nasip rabbimin takdiri...
Ameliyat ya da tupbebek ya da doğal... Rabbim beklentilerimizi hayirlisiyla sevindirerek sonuclandirsin inşallah. Kucagimiz boş kalmasin yeter ki

canim mutlaka keciboynuzu ve havuç suyi kallaniñ. ben esime 4 aydir araliksiz havuçsuyu ve keçiboynuzu yapiyorum. ileri hatlreket %10 dan %30 a çiktı 3 ay icinde rabbim vesile olsun insallah Birdilimkek Birdilimkek
Bizim de varikosel yok çok şükür tedaviye baslayali daha 20 gün falan oluyor sanirim. Doktor cok kuvvetli bir vitamin ilacı yazmış faydasini arastirdikca anladim 99.5 tl ye aldim eczaneden. Onun yaninda keciboynuzu özü basladik 10 gün önce. Onun yaninda aktar bize ikimizin de icebilecegi bir hormon çayı hazirladi iki gün önce de eczaneden evicap isimli e vitamini kapsulunu aldım. Ayrica saf bal polen ve ceviz macunu yaptip canı cektikce günde birkac kasik yiyor. Bakalim insallah biz de faydasini görürüz. Keciboynuzu kavabozunu bitirsin sabahlari keciboynuzu kürü aksamlari da taze havucsuyuna baslatacağim.

Bizim de varikosel yok çok şükür tedaviye baslayali daha 20 gün falan oluyor sanirim. Doktor cok kuvvetli bir vitamin ilacı yazmış faydasini arastirdikca anladim 99.5 tl ye aldim eczaneden. Onun yaninda keciboynuzu özü basladik 10 gün önce. Onun yaninda aktar bize ikimizin de icebilecegi bir hormon çayı hazirladi iki gün önce de eczaneden evicap isimli e vitamini kapsulunu aldım. Ayrica saf bal polen ve ceviz macunu yaptip canı cektikce günde birkac kasik yiyor. Bakalim insallah biz de faydasini görürüz. Keciboynuzu kavabozunu bitirsin sabahlari keciboynuzu kürü aksamlari da taze havucsuyuna baslatacağim.
Hangi vitamini kullanıyorsunuz canım

Hangi vitamini kullaniyorsunuz

Selam kızlar ben de hamileyim nihayet . morfoloji 3 idi.. Sakın pes etmeyin Rabbim hepimize annelik duygusunu tattirir insallah. Rabbim e şükürler olsun..
Merhaba senin eşinin sperm değerleriyle bizimkisi biribirine çok benziyor. Ama tabi bizde bende sorunluydum. Rahim anomalisi vardı iki kere ameliyat oldum. Şimdi benim eşim 2 aydır proxxed plus keçiboynuzu özü vs. kullanıyor. Ama iki aydır hiç sonuç alamadık. 14 aylık evliyiz. Bizimde ileri hareket 7, 60 milyon sperm ve morfoloji 3 siz vitamin takviyelerini kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldınız.. :(

Keciboynuzu özü aldım kavanozun yarisina geldi dün de sogukpress keciboynuzu özü aldım. Sperm sayisinda aslinda sıkıntı yok tek sıkıntı spermlerin şekli bozuk. Evet dün gidip evicap da aldim bugün baslayacak. Acaba ne kadar surede toparlar merak ediyorum bir ay doldugunda test yaptiracagiz tekrar
Canim selam benim eşimde baktırdı değerleri yazsam anlarmısin ne olur bi yardımcı ol cocuk diye hasret kaldım sanırım benim eşim de de biseyler var

IMG_3605.jpg
Az cok anlarım canim fotosunu da cekip atabilirsin istersen
Canim selam tabi atıyorum

Canim eşinin testi sınırda tabi ki çok daha iyi olabilir ama kötü de degil.sperm sayisi masallah çok yüksek ama şekil bozuklugu var. Sana şunu soyleyebilirim ki ben şu an hamileyim ve birkac ay önce benim eşimin testi çok daha kötüydü. Urolijiye gösterdiniz mi sonuçları büyük ihtimal vitamin verecek. Doktora söyleyin PROXEED PLUS islimli vitamibu versin. Bunun yaninda doktor gerek gormeyebilir ama siz yine de eczaneden evicap 200 ml ve çinko vitamini alın rahatlıkla kullanabilir eşin bunlar vitamib oldugu için zarari yok aksine cildine ve saçına iyi gelecektir.
Bunun yanında sen de eşine günlük cebiz kuru üzüm badem karistir bir avuc ver her gün bu sureci hızlandırır. Ve aliskanlik haline getirin her gün keciboynuzu pekmezi yesin ya da kürünü yap eşine.. Böyle yazinca çok gibi görünüyor ama hic de zor degil bu dediklerimi günlük yapmak rutin oluyor. Ve meyvesine ulaşınca bütün zorluklari unutuyorsun:)))) kalbinizi ferah tutun sizden cok daha kötü sonucu olanlar bebek sahibi oluyor mesela biz :)) inşallah en kısa zamanda siz de kavusursunuz yavrunuza

Canim eşinin testi sınırda tabi ki çok daha iyi olabilir ama kötü de degil.sperm sayisi masallah çok yüksek ama şekil bozuklugu var. Sana şunu soyleyebilirim ki ben şu an hamileyim ve birkac ay önce benim eşimin testi çok daha kötüydü. Urolijiye gösterdiniz mi sonuçları büyük ihtimal vitamin verecek. Doktora söyleyin PROXEED PLUS islimli vitamibu versin. Bunun yaninda doktor gerek gormeyebilir ama siz yine de eczaneden evicap 200 ml ve çinko vitamini alın rahatlıkla kullanabilir eşin bunlar vitamib oldugu için zarari yok aksine cildine ve saçına iyi gelecektir.
Bunun yanında sen de eşine günlük cebiz kuru üzüm badem karistir bir avuc ver her gün bu sureci hızlandırır. Ve aliskanlik haline getirin her gün keciboynuzu pekmezi yesin ya da kürünü yap eşine.. Böyle yazinca çok gibi görünüyor ama hic de zor degil bu dediklerimi günlük yapmak rutin oluyor. Ve meyvesine ulaşınca bütün zorluklari unutuyorsun:)))) kalbinizi ferah tutun sizden cok daha kötü sonucu olanlar bebek sahibi oluyor mesela biz :)) inşallah en kısa zamanda siz de kavusursunuz yavrunuza
Canim doktor sonuçların iyi demiş bir de kızımızı görelim gebelik olur ama biraz zaman alır demiş bende hafta içi gidicem bakalım nedicekler ona göre yol izleriz olmadı aşılama isticem

Aynen canım sende sorun yoksa vitamib takviyesiyle kısa sürede cok iyi olabilir eşinin sonuçları. Biz 2.5 ayda sonuç alabildiysek siz daha erken bile alabilirsiniz ama eşinin beslenmesi cok önemli işte

Merhaba lar konu sahibi. Ben iki yillik evliyim hep bebek istedik. Bir düşügum var, ve gel zaman git zaman testlerimizi yaptirdik bende birşey çıkmadı esimde sperm sayi ve hareketi çok iyi ama morfolojisi 100%2 idi. Sonra urolog proxseed plas plus ve evicap ve di eşim üç aydır kullanıyor. Bende iki kez klomen kullandim esimin suan morfolojisi 100%7e yükseldi çok şükür. Bu ay yine klomen tedavisi gorucez aynı anda. Bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler. Umarım sizin gibi hayırlı haberlerimhaberlerimi bende birgün paylasabilirim. Umutlarimi yeniden yeserttiniz. Teşekkür ederim

Back
X