- 23 Mart 2024
- 38
- 1
- 25
Merhabalar ben de mart ayında kimyasal gebelik geçirdim daha sonra birkaç defa muayene oldum ama hersey normal denildi yumurtlama günlerimi takip ettik hep eşimle ama maalesef bir daha gebelik oluşmadı eşim test verdi sonuçlarından cok bisey anlayamadık haftaya cuma göstereceğiz insallah ama anlayan varsa bakabilir mi korkulacak bisey yok gibi biraz araştırdım ama emin de olamadım bilen varsa cevap yazarsa cok sevinirim..
Merhaba eşinizin sonuçları gayet iyi . Bir sıkıntı gözükmüyor siz kendinizi gösterdiniz mi peki muayene, hormon testi, yumurta rezervi hepsi yapıldımıMerhabalar ben de mart ayında kimyasal gebelik geçirdim daha sonra birkaç defa muayene oldum ama hersey normal denildi yumurtlama günlerimi takip ettik hep eşimle ama maalesef bir daha gebelik oluşmadı eşim test verdi sonuçlarından cok bisey anlayamadık haftaya cuma göstereceğiz insallah ama anlayan varsa bakabilir mi korkulacak bisey yok gibi biraz araştırdım ama emin de olamadım bilen varsa cevap yazarsa cok sevinirim..
Ben genel muayene oldum yalnızca, kist vs görünmüyor yumurtalaıklar temiz dendi onun dışında yalnızca tsh 3.60 çıkmıştı onun icin de bir süre ilaç kullandım onun dışında hormonlarım da normal çıkmıştı ama neden olmadığını anlayamadım kist vs olmasa dahi tüplerde tıkanıklık yapışma durumu bs olur mu acaba. Birkaç böyle yazı okudum rahim filmi çektirenler olmuş şu durumda benim icin gerekli mi bilmiyorum kimyasal gebeliğin üzerine 7 ay geçti gebelik elde edemedik yumurtlama günlerine dikkat etmeme rağmen. Kafam gerçekten çok karışıkMerhaba eşinizin sonuçları gayet iyi . Bir sıkıntı gözükmüyor siz kendinizi gösterdiniz mi peki muayene, hormon testi, yumurta rezervi hepsi yapıldımı
Bu ne demek oluyor ve tedavisi çözümü mümkün bir şey mi ?Ileri haraketlilik dusuk malesef
Gebe kalmak zorlasiyor. 31in uzerinde olmasi lazim. Sizde 26.Bu ne demek oluyor ve tedavisi çözümü mümkün bir şey mi ?
İleri hareketli(pr) yazan kısım 26 değil 36 görünüyor ama sonuçta diğer değerlerde de 26 diye bir şey yazılmamış yanlış görmüş olabilir misinizGebe kalmak zorlasiyor. 31in uzerinde olmasi lazim. Sizde 26.
3 ay pehriz yapmali esiniz. Sigarasiz alkolsuz saglikli beslenerek. Sonra 3 ay sonra yeniden test tapmali. Degismis mi yoksa yok diye sonucla
Ben sizin sonucunuza bakmadimki bi yanlislik olmus galiba. Konuyu acan hanimefendinin sonuclarina istinaden cevap yazdimİleri hareketli(pr) yazan kısım 26 değil 36 görünüyor ama sonuçta diğer değerlerde de 26 diye bir şey yazılmamış yanlış görmüş olabilir misiniz
Ben sizin sonucunuza bakmadimki bi yanlislik olmus galiba. Konuyu acan hanimefendinin sonuclarina istinaden cevap yazdim
Siz kendiniz benim yazdigima cevap yazdiniz)))İleri hareketli(pr) yazan kısım 26 değil 36 görünüyor ama sonuçta diğer değerlerde de 26 diye bir şey yazılmamış yanlış görmüş olabilir misiniz
O zaman sizin tek yapmanız gereken rahim filmi çektirmek çektirdiğiniz ay gebe kalırsınızBen genel muayene oldum yalnızca, kist vs görünmüyor yumurtalaıklar temiz dendi onun dışında yalnızca tsh 3.60 çıkmıştı onun icin de bir süre ilaç kullandım onun dışında hormonlarım da normal çıkmıştı ama neden olmadığını anlayamadım kist vs olmasa dahi tüplerde tıkanıklık yapışma durumu bs olur mu acaba. Birkaç böyle yazı okudum rahim filmi çektirenler olmuş şu durumda benim icin gerekli mi bilmiyorum kimyasal gebeliğin üzerine 7 ay geçti gebelik elde edemedik yumurtlama günlerine dikkat etmeme rağmen. Kafam gerçekten çok karışık
Tamamdır bana yazdınız sandım iyi aksamlar sizeSiz kendiniz benim yazdigima cevap yazdiniz)))
Teşekkür ederim sanırım o kaldı geriye bir tek yapmam gereken insallah temiz sonuçlar alırızO zaman sizin tek yapmanız gereken rahim filmi çektirmek çektirdiğiniz ay gebe kalırsınız