Canım kağıtta isim soyisim yazıyor onları kapat bence. İleri hareket birazcık düşük ama çok değil doğal yoldan olmasına engel değil. Morfolojisi falan güzel. Genel olarak kötü değil. Takviyelerle ileri hareketi de yükseltmek mümkünKızlar Merhaba 2 yıllık evliyim. Tekrarlayan 2 düşüğüm oldu. 3 gün önce test verdi eşim bende sıkıntı çıkmayınca beni götürmedi sonuç almak için bugün de telefonun da testin resmini gördüm ama anlayamadım anlayanlar yorum yapabilir mi acaba ?
Ne gibi takviyeler acaba ? Ne yapabilriimCanım kağıtta isim soyisim yazıyor onları kapat bence. İleri hareket birazcık düşük ama çok değil doğal yoldan olmasına engel değil. Morfolojisi falan güzel. Genel olarak kötü değil. Takviyelerle ileri hareketi de yükseltmek mümkün
Pek bilgim yok ama keçiboynuzu özü falan öneriliyor galiba. Doktorunuz daha iyi bilgilendirirNe gibi takviyeler acaba ? Ne yapabilriim
Kaç günde çıktı sonuç sabah eşimde test verdi devlet hastanesindeKızlar Merhaba 2 yıllık evliyim. Tekrarlayan 2 düşüğüm oldu. 3 gün önce test verdi eşim bende sıkıntı çıkmayınca beni götürmedi sonuç almak için bugün de telefonun da testin resmini gördüm ama anlayamadım anlayanlar yorum yapabilir mi acaba ?
Merhaba eşim devlet hastanesinde sperm testi verdi bugün sabah. Acaba ne zaman çıkıyor bilgin var mıCanım kağıtta isim soyisim yazıyor onları kapat bence. İleri hareket birazcık düşük ama çok değil doğal yoldan olmasına engel değil. Morfolojisi falan güzel. Genel olarak kötü değil. Takviyelerle ileri hareketi de yükseltmek mümkün
Biz 11 de vermiştik bizde şehir Hastanesi'nde verdik. Öğlenden sonra 2 de gelin dediler hemen koyuyorlar işleme spermin canlılığı ölmeden bakabilmek içinMerhaba eşim devlet hastanesinde sperm testi verdi bugün sabah. Acaba ne zaman çıkıyor bilgin var mı
gözükmüyor acaba nasıl bakarız kiBiz 11 de vermiştik bizde şehir Hastanesi'nde verdik. Öğlenden sonra 2 de gelin dediler hemen koyuyorlar işleme spermin canlılığı ölmeden bakabilmek için
E nabız da yok başka nerden bakılırBiz 11 de vermiştik bizde şehir Hastanesi'nde verdik. Öğlenden sonra 2 de gelin dediler hemen koyuyorlar işleme spermin canlılığı ölmeden bakabilmek için
E nabizda görünmüyor zaten canım hastaneye gitmen gerekiyorE nabız da yok başka nerden bakılır
Dooper çekildi mi eşine? Ultrason yaniE nabız da yok başka nerden bakılır
2-3 güne çıkması lazım kuzumMerhaba eşim devlet hastanesinde sperm testi verdi bugün sabah. Acaba ne zaman çıkıyor bilgin var mı
Yok hayır sadece sperm testi yaptılarDooper çekildi mi eşine? Ultrason yani
E nabız da gözükmüyor mu2-3 güne çıkması lazım kuzum
Hmmm sabah verdiyseniz çıkmıştır zaten yarın bence gidinYok hayır sadece sperm testi yaptılar
Biz pazartesi günü verdik öğlenden sonra da sonuçları aldık. Bence 2-3 gün bile sürmüyor artık2-3 güne çıkması lazım kuzum
Onu bilmiyorum biz gidip almıştıkE nabız da gözükmüyor mu
Sizin baya erken çıkmışBiz pazartesi günü verdik öğlenden sonra da sonuçları aldık. Bence 2-3 gün bile sürmüyor artık