eşimin sperm miktarı 2 kat artmış...sayemde:))

derendeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
99
2
kızlar benim eşimin sperm miktarı ve hareketlilik oranı normalden az olduğu için 7 aydır gebe kalamıyorum.bugün yapılan son spermiyogramda eşimin spermlerinin normale ulaştığını ve bu ymiktarla artık gebe kalabileceğimi söyledi doktorum.:sm_cool:inşallah artık bizde seviniriz.ben 6 ay daha beklemeye razıyım.

Allah biran önce kavuştursun seni bebişine güzelim... SAYEMDE demişsin bir yöntemin varsa paylaşır mısın?

canım eşim içinde çinko selenyum ve e vitamini olan antioksidan bir vitamin kompleksi kullanmıştı.ayrıca keçiboynuzu yediriyorum zorla.bunun yanında susamlı ve çörekotu ile karıştırılmış bal sabahları 1 kaşık.bol meyva ceviz ve keçiboynuzu pekmezi.lülülülülülü adamı küpe çevirdim anlayacağınız.kafamçokkarıştı.tek bildiğim bence keçiboynuzunun kendini yemek varken millet suyunu içiriyor.bence birşeyin kendisi eğer yeniyorsa suyunu içmeye ne gerek varki?:sm_confused:

nuraycığım süpersin vallahi.herşeyi biliyorsun.dr oldun sen valahi araştıra araştıra.bende senin gibiyim canım.akşama kadar herşeye bakıyorum internetten:bbo:kafamçokkarıştı

canım birde kahve olayı varya .kesin biliyorsundur.teste gitmeden önce keskin bi kahve içirdim adama.

bak havuç suyunu utmuşum kız.yarın hemen havuç alayım pazardan.inşallah canım.allah sanada en kısa zamanda anne olmayı nasip eder nuraycığım.

anladım canım .ama hatırladığım kadarıyla senin eşinde bir sorun yoktu ve sen daha birkaç aydır korunmuyorsun demi?bence senin adet düzensizliğin olduğu için ovulasyonu tutturamıyo olabilirsin.inşallah faydasını görürsün .ümit dünyası işte herşeyden medet umar olduk

derendenız senın adına cok sevındım canım ınsallah bıran once hamıs olursun..:1hug:bu arada kıslar bende kecıboynuzunu esıme hem yedırmeye hem ıcırmeye calısıyorum..kendımde yıyorum..hamıle kalmadan once folık asıt takvıyesı sartmıdır?benım gıttıgım doktor bana folık asıt felan vermedı..kendılıgımden alıp ıcsem bır zararı olurmukı???
sevgıler...yerimseniben

ayy canlarım tesekur ederım..benım doktor bana hıc bısey demedı hatta sben ancak gebelık olusunca tavsıye edıyorum dedı..hemen baslayayım barı..

sevgıler kıslar..

keçiboynuzu kullanıp yararını gören varmı ben bir aydır eşime keçiboynuzu kürü içiriyorum sonucu ne olacak bilmiyorum

kızlar benim eşimin sperm miktarı ve hareketlilik oranı normalden az olduğu için 7 aydır gebe kalamıyorum.bugün yapılan son spermiyogramda eşimin spermlerinin normale ulaştığını ve bu ymiktarla artık gebe kalabileceğimi söyledi doktorum.:sm_cool:inşallah artık bizde seviniriz.ben 6 ay daha beklemeye razıyım.
canım ya şu spermiyogram nasıl oluyor.spermi hastanedemi vermek zorunda.benim eşim için çok zor bu durum.dok bu ay istedi bu testi bana nasıl yapılgığını anlatabilirmisin.mastürbasyon yolu ile ise işimiz var demektir.

X