Benim annem hayatta değil onun annesine anne dedim saygıda kusur etmiyorum ama yaranamıyorum işte.O da benim annem gibi değil anam böyle böyle senin annen değil deyip lafınızı çarpın. Hayret bişey ya anasına hizmetçi istemiş de bulamamış resmen.
Benim annem hayatta değil onun annesine anne dedim saygıda kusur etmiyorum ama yaranamıyorum işte.
Teşekkür ederim deniyicem. Umarm etkili olurBaşınız sağolsun.
Ben bu tip durumlarda hep üste çıkarım. Sen anneme şunu yapmadın mı dedi? Annen de bana bunu yapmıyor diye carlarım. Baskın basanındır.
Bu mu güzel evlilik eşiniz sizle degil anasına hizmetçilik edecek birinin hayaliyle evlenmiş. Taviz verirseniz ömür boyu hizmetçilik eder yıllar sonra da yapmasaydin laflarını duyarsınız. Eşiniz sizin evinizi temizlesin siz de anasına hizmetcilik yapın başka türlü çözülmezMerhabalar ben evleneli 6 ay oldu. Evliliğim güzel esimide seviyorum ama dün akşam bana annesinin istediği gibi kızı olmadığımı söyledi. Annesi hasta ağrıları filan hareketlerini kısıtlıyor eşiyle tek yaşıyorlar. Eşim onlara gittiğimiz zaman temizlik yapmamı istiyor. Eğer kızı olsaydın ben bisey demeden girer yapardin sen söyledikten sonra bile yapmiyorsun. Biseyleri öğrenmeye çalışmıyorsun dedi. Lafları çok zoruma gitti ben kendi evimden sorumluyum fazlasını hiç istemiyorum kültürümüz farklı onlarin ekmeğini yemeğini istemiyorum yemiyorum buna bile laf ediyor. Tartışıncada şakaya vurup hicbsey yokmuş gibi yapıyor. Napmaliyim hiç bilmiyorum.
Yapmak istemedigimi açıkça dile getirdim. Huzurlu bir evlilik istiyorum basaramicaksan söyle dedim. Özür diledi Bi kaç güzel laf etti. Bilmiyorum asla taviz vermeye niyetim yok umarm bir daha sorun yaşamam. Yorumunuz için tskr ederm.Bu mu güzel evlilik eşiniz sizle degil anasına hizmetçilik edecek birinin hayaliyle evlenmiş. Taviz verirseniz ömür boyu hizmetçilik eder yıllar sonra da yapmasaydin laflarını duyarsınız. Eşiniz sizin evinizi temizlesin siz de anasına hizmetcilik yapın başka türlü çözülmez
Onların ekmeğini yemeğini yemek istemeyecek kadar kültür farkı nasıl bir fark onu merak ettim. Hani ekmeğini yemeğini yemek istemeyecek kadar farklı(!) bulduğum insanların çocuğuyla da evlenmezdim muhtemelen. Ya da kültürden bağımsız pis mi buluyorsunuz onları ?Merhabalar ben evleneli 6 ay oldu. Evliliğim güzel esimide seviyorum ama dün akşam bana annesinin istediği gibi kızı olmadığımı söyledi. Annesi hasta ağrıları filan hareketlerini kısıtlıyor eşiyle tek yaşıyorlar. Eşim onlara gittiğimiz zaman temizlik yapmamı istiyor. Eğer kızı olsaydın ben bisey demeden girer yapardin sen söyledikten sonra bile yapmiyorsun. Biseyleri öğrenmeye çalışmıyorsun dedi. Lafları çok zoruma gitti ben kendi evimden sorumluyum fazlasını hiç istemiyorum kültürümüz farklı onlarin ekmeğini yemeğini istemiyorum yemiyorum buna bile laf ediyor. Tartışıncada şakaya vurup hicbsey yokmuş gibi yapıyor. Napmaliyim hiç bilmiyorum.
Yoo pis bulmuyorum sadece tadlarimiz farklı tek bir yemeklerinde salça kullanmıyorlar mesela bende salçasız yemekte tad bulmuyorum onlar Bi baharatla salça rengi veriyorlar. Ekmekleri lavaş gibi ve sula yumusatip yiyolar ben bunuda sevmiyorum pilavıda soğuk suyla yapiyolar hicbirsey mideme hitap etmiyor. Eşim istiyor diye yapıyorum ama yemek istemiyorumOnların ekmeğini yemeğini yemek istemeyecek kadar kültür farkı nasıl bir fark onu merak ettim. Hani ekmeğini yemeğini yemek istemeyecek kadar farklı(!) bulduğum insanların çocuğuyla da evlenmezdim muhtemelen. Ya da kültürden bağımsız pis mi buluyorsunuz onları ?