- Konu Sahibi Crazydiamond
-
O kadar haklı yorum ki. Kadınlar hemen kendi değerini sorgulamaya giriyorlar. Sonra erkek dünya etrafında dönüyor zannediyor. Erkeğin hep kendi mutluluğu kendi zevkleri ön planda bundan taviz vermeyi düşünmuyor bile ama kadınlar ilgi değer görmek beğenilmek ihtiyaclari tehlikeye girdiği zaman hemen kendi değerini özgüvenini sorgulayacak duruma düşüyorlar. Aslında bence kadınlarda kendi mutluluklarına, kendi değerini bilerek odaklanırsa yani karşısındaki kişinin hareketlerini tartmasa sürekli. Bence ilişkilerde çoğu sorun çözülecek gibi geliyor. Tabiki yapması zor şeyler benimki sadece bı gözlem.Düşünüyorum da kadın bi erkek tipini beğense, erkek bu kadar büyük tepkiler vermiyor...Ne kadar uyanıklar di mi? Yapmıyorlar neden mi çünkü;
Bu meselenin üstüne düşse, sen demek soyle erkeklerden hoslanıosun ben oyle değilim, kötü hissediom, benim şeyim büyük değil, ayrılcam senden vs dese o erkeğin ciddi psikolojik sorunu oldugunu ve ciddi özgüven eksikliği olduğunu düşünürüm...Gözümde karizması yerle bir olur...
Hah şimdi işte sen de aynı bu duruma düşüosun...
Sen bu konuya o kadar takmışsın ki herif artık vazgeçtim artık onları beğenmiyorum falan demiş...Konu önemsizken sen gündem haline getirmişsin
Mesela plajdayken ben özellikle denedim, ben baska erkeğe bakarsam sevgilim ya görmüyordu ya da görse de bişi demiyordu ...Çok abartıp bakayım dedim o zaman da sadece bikaç krlime ediyor takılmıyordu .. Cok taksa benim de gözüm istemsiz erkeklere gidecekti...
Anladın mı? Hayır yani kocan sanki brad pitt...Kendisi cok mu süper, sen de baska tipleri begeniosundur belki, neden hep odak onun begendikleri üzerine?
O kadar haklı yorum ki. Kadınlar hemen kendi değerini sorgulamaya giriyorlar. Sonra erkek dünya etrafında dönüyor zannediyor. Erkeğin hep kendi mutluluğu kendi zevkleri ön planda bundan taviz vermeyi düşünmuyor bile ama kadınlar ilgi değer görmek beğenilmek ihtiyaclari tehlikeye girdiği zaman hemen kendi değerini özgüvenini sorgulayacak duruma düşüyorlar. Aslında bence kadınlarda kendi mutluluklarına, kendi değerini bilerek odaklanırsa yani karşısındaki kişinin hareketlerini tartmasa sürekli. Bence ilişkilerde çoğu sorun çözülecek gibi geliyor. Tabiki yapması zor şeyler benimki sadece bı gözlem.
Adam saplantı yapmış ve beni böyle kabul et diyecek rahatlıkta.
Kadın aynı şekilde atıyorum mesela sürekli zenci erkeklere baksa bunu bilerek değil de gizli gizli yapsa ama sonra kocası bunu farketse nolur ? Kadın kendini bu benim takıntım vazgeçemiyorum diyerek savunsa erkek napar? Erkeklik gururum incinio der
Eminim onlarda içten içe büyük bir komplekse girer.
Bence bu insanı davranışından vazgeçirmeye çalışmak psikologlara yönlendirmek saçma. Senin psikolojin bozuluo adamı tedavi ettirmeye çalışıyorsun adam tedaviden de kaçıyor. Olan yine sana oluyor. Adam karım kirilir mı incinir mı derdine düşmüyor. Anca yüzbin defa tekrarlayıp ne kadar üzüldüğünü bağıra cagira anlatacaksin. Sonra adam tamam diyip gecistirecek yine aynı davranış.
Böyle bencil insanlara uyum sağlamak için beni beğensin diye mesai harcamak çok ama çok saçma ve yıpratıcı zaten.
Çok güzel tespitler.
Bırakalım da kimi beğeniyorsa kiminle olmak istiyorsa orda olsun...
Sürekli gitmesin, bakmasın aman düşünmesin aman beğenmesin diyerek kızarak, küserek, takip ederek vs hiçbiyere varılmıyor zaten...
Kadın istediği kadar tepki göstersin, emin olun bi erkek bişeyi yapacaksa yapar ...
Çünkü kadına saygısını yitirmiş, kaybetme korkusu yok....
Yetiştiriliş tarzı da onemli ama bunun sebebi yine buyuk oranda kadın....
Bizde ilişkiler şöyle %90; erkek her an aldatma potansiyelinde gibi, kadın da sürekli takipte veya gözü üstünde....Bu roller yer değiştirse erkeğe psikologa gitsin diyoruz....Kadına demiyoruz çünkü erkektir yapabilir...
Yok japonu rusu beğenmiş yok büyük göğüslülere hayran...Kadın ise sadece kocayı elde tutacak...
Oysa ki kadın kendine güvenli olsa, bu kadar yakasında olmasa, kendi uğraşıları, kıskandıracak bir sosyalliği, giyimi kuşamı ile tarz vs olsa erkek düşecek peşine ama nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?