- 11 Eylül 2023
- 614
- 70
-
- Konu Sahibi Kleopatra11
112 ?Yaklaşık 3 ay öncede göğsümde ağrı oldu falan demişti bende dedim bı kardiyoloji ye gidelim gitmemişti 28 yaşında kendisi alkol sigara kullanıyor az önce uyuyacaktim yatağa geçtik sol kolum uyuşmaya.basladi dedi dedim göğsün ağrıyor mu yok dedi kalp krizi mi geçiriyorum acaba falan dedi korktum uyuyamıyorum Tam anksiyeteyi yenmeye çalışırken şimdi sabaha kadar uyuyamam sanırım panik atağım tuttu
Ben söyledim dedimki doktora gidelim yattı uyudu
Acıle gidin. inşallah bişey olmazYaklaşık 3 ay öncede göğsümde ağrı oldu falan demişti bende dedim bı kardiyoloji ye gidelim gitmemişti 28 yaşında kendisi alkol sigara kullanıyor az önce uyuyacaktim yatağa geçtik sol kolum uyuşmaya.basladi dedi dedim göğsün ağrıyor mu yok dedi kalp krizi mi geçiriyorum acaba falan dedi korktum uyuyamıyorum Tam anksiyeteyi yenmeye çalışırken şimdi sabaha kadar uyuyamam sanırım panik atağım tuttu
Komik birşey olduğunu düşünmüyorum.Bir çılgınlık yapıp hastahaneye gitmeye ne dersiniz?
Yat uyu beeeeğğBen söyledim dedimki doktora gidelim yattı uyudu
Ya gidelim dedim yattı.uyudu adamAcıle gidin. inşallah bişey olmaz
Niye dalga geçer gibi konuşuyorsunuz?Yat uyu beeeeğğ
Ben de düşünmüyorum.Komik birşey olduğunu düşünmüyorum.
Dalga geçmiyor. Sağlık sorunu var eşinizin burdan medet mi umuyorsunuz? Hastahaneye götürmek yerine.Niye dalga geçer gibi konuşuyorsunuz?
Şimdi hastaneye gitmeyen ben değilim eşim. Bu soruyu o sormadı sizden medet beklesin. Soruyu anksiyeteli herşeyi kafaya takan biri olarak ben sordumm.Dalga geçmiyor. Sağlık sorunu var eşinizin burdan medet mi umuyorsunuz? Hastahaneye götürmek yerine.
Allah aşkına yazdığın konu sence dalga geçilmeyecek gibi miNiye dalga geçer gibi konuşuyorsunuz?
Anladım canım okŞimdi hastaneye gitmeyen ben değilim eşim. Bu soruyu o sormadı sizden medet beklesin. Soruyu anksiyeteli herşeyi kafaya takan biri olarak ben sordumm.
Öyle miii. Yazık size ne söyleyebilirim ki.Allah aşkına yazdığın konu sence dalga geçilmeyecek gibi mi
Evet kalp krizi olabilirYaklaşık 3 ay öncede göğsümde ağrı oldu falan demişti bende dedim bı kardiyoloji ye gidelim gitmemişti 28 yaşında kendisi alkol sigara kullanıyor az önce uyuyacaktim yatağa geçtik sol kolum uyuşmaya.basladi dedi dedim göğsün ağrıyor mu yok dedi kalp krizi mi geçiriyorum acaba falan dedi korktum uyuyamıyorum Tam anksiyeteyi yenmeye çalışırken şimdi sabaha kadar uyuyamam sanırım panik atağım tuttu
OkAnladım canım ok
Gençlerde çok arttığı için endişelendim onada söyledim umursamadı beni.Evet kalp krizi olabilir
Yapamadımçocuğunuz olsa tutun kolundan acile götürün bir ekg çekerler kanlarına bakarlar derdik ama koskoca adam kalp krizi mi geçiriyorum diyip uyuyan adama bir şey yapamazsınız