- 30 Mart 2009
- 13.962
- 62.638
- Konu Sahibi Kleopatra11
Kendi bilir, siz annesi degilsinizGençlerde çok arttığı için endişelendim onada söyledim umursamadı beni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi bilir, siz annesi degilsinizGençlerde çok arttığı için endişelendim onada söyledim umursamadı beni.
Yarın gitsin hiç olmazsa.Ya gidelim dedim yattı.uyudu adam
Sabah a kadar birşey olmaz inşAllah hemen götürcem sabah şimdi uyandırmaya çalıştım uyanmiyoYarın gitsin hiç olmazsa.
Öyle Evet ama çok üzülüyorumKendi bilir, siz annesi degilsiniz
Olabilir tabi, uzulmeniz de normal ama ben konu acmaktaki amacinizi anlayamadim tam olarak.Öyle Evet ama çok üzülüyorum
Kimseden teselli beklediğim yok sadece ruhum daraldı korktuğum için yazdım buraya cevap vermeye bilirdiniz bu şekilde konuşmanız çok yanlışOlabilir tabi, uzulmeniz de normal ama ben konu acmaktaki amacinizi anlayamadim tam olarak.
Kalp krizi olabilir mi diye sordunuz evet dedik.
Ne yapalim dediniz doktora gitsin dedik.
E gitmiyor dediniz, birakin yatsin dedik.
Simdi uzuluyorum ama ben diyorsunuz.
Gelip sizi mi teselli edelim yoksa adami kolundan tutup doktora mi goturelim?
Sabah a kadar birşey olmaz inşAllah hemen götürcem sabah şimdi uyandırmaya çalıştım uyanmiyo
İnşallah bişey olmaz yarın götür döve döveSabah a kadar birşey olmaz inşAllah hemen götürcem sabah şimdi uyandırmaya çalıştım uyanmiyo
Götürcem canımİnşallah bişey olmaz yarın götür döve döve
Benim yazis seklimde bir sey yok, nasil bir yardim istediginizi soruyorumKimseden teselli beklediğim yok sadece ruhum daraldı korktuğum için yazdım buraya cevap vermeye bilirdiniz bu şekilde konuşmanız çok yanlış
Mutlaka gidin,sizi anlıyorum, Allah gostermesin fakat korktuğunuz sey cok yaygın,saglıksız beslenme, stres kaynaklı. Artı sigara alkol diyorsunuzGötürcem canım
Hepsi var eşimde kalkmiyorda gidelim diyorum mutlaka götürcem ya randevu da aldimMutlaka gidin,sizi anlıyorum, Allah gostermesin fakat korktuğunuz sey cok yaygın,saglıksız beslenme, stres kaynaklı. Artı sigara alkol diyorsunuz
Ailemden biri yok burada biz farklı sehirdeyiz o yüzden eşimde biyle kendi sağlığı ile ilgili şeyleri pek umursamaz yine umursamadı uyuduOkb niz var galiba.. ben çok iyi bilirim sakin olun çok uyuluk olsa yatamazdı o önemsemedi sizde çok takmayın yada benim gibi çok takılsanız kaldırın zorla görürün. Eşimin kulağının altında bir kabarıklık vardı ve kız kardeşiyle birlikte ipne soktular sıktılar iyice kızardı . Ben kaldırdım arabay bindik eve gelicez sanıyordu zorla hastaneye acile götürdüm lenf nodülü olabilirdi çünki şükür o değildi ama yağ bezesiydi .
aslında sizin için umursaması gerekirdi. Bu hayatı tek başına yaşamıyor sonuçta.Ailemden biri yok burada biz farklı sehirdeyiz o yüzden eşimde biyle kendi sağlığı ile ilgili şeyleri pek umursamaz yine umursamadı uyudu
Kesinlikle öyle oğlumuz var sonuçta eşim hep şu düşüncede ben öldükten sonra aman banane ne olursa olsun ben ölmüşüm.diye düşünüyoraslında sizin için umursaması gerekirdi. Bu hayatı tek başına yaşamıyor sonuçta.
Bazısı oyle oluyor. Peki ben ölsem ne yaparsınız diye neden sordu? Bence kendisi de korkuyor birşeylerden, fakat erken teşhis hersey degilse de cok seydir. Siz randevuları alın, takip edin, ozele gitmenizi tavsiye etmem, ne zaman özele gittiysek sırf para için bize en korkacagımız olasılıkları söylediler ve bosuna para odettiler,bir sey cıkmadı ve onlar bunu bastan biliyordu..Ailemden biri yok burada biz farklı sehirdeyiz o yüzden eşimde biyle kendi sağlığı ile ilgili şeyleri pek umursamaz yine umursamadı uyudu
Takılma canım erkekler genelde sağlı ile pek ilgilenmez .. bende zorla göderirim ben randevu alırım erkekler pek ciddiye almıyorlar .Ailemden biri yok burada biz farklı sehirdeyiz o yüzden eşimde biyle kendi sağlığı ile ilgili şeyleri pek umursamaz yine umursamadı uyudu
Bencil bir eşiniz var. Umarım düşündüğünüz gibi bir hastalık değildir. Önemsiz bir şeydir.Kesinlikle öyle oğlumuz var sonuçta eşim hep şu düşüncede ben öldükten sonra aman banane ne olursa olsun ben ölmüşüm.diye düşünüyor
İşte bende bundan korkuyorum bide mesleği de riskli ondan sormuş olabilir bilmiyorum ama çok endişelendim ya.Randevuyu kendime aldım yarın iptal edip ona alicam alınmasın randevu diye pazartesiye aldım sabahta hastaneye götürcem .Bazısı oyle oluyor. Peki ben ölsem ne yaparsınız diye neden sordu? Bence kendisi de korkuyor birşeylerden, fakat erken teşhis hersey degilse de cok seydir. Siz randevuları alın, takip edin, ozele gitmenizi tavsiye etmem, ne zaman özele gittiysek sırf para için bize en korkacagımız olasılıkları söylediler ve bosuna para odettiler,bir sey cıkmadı ve onlar bunu bastan biliyordu..
Çok teşekkür ederim. Elimde olmadan takılıyorum işte ben anksiyeteden dolayı olayları büyütüyorum.kafamda seneryo falan çiziyorumTakılma canım erkekler genelde sağlı ile pek ilgilenmez .. bende zorla göderirim ben randevu alırım erkekler pek ciddiye almıyorlar .