- Konu Sahibi blueberries
merhaba arkadaşlar,, sorunlarınızı ve youmlarınızı takip ediyorum. Bana da fikirlerinizi söylemenizi istiyorum. 25 yaşındayım, iki yıllık evliyim ve öncesinde de iki yılımız var. Eşimle çok severek evlendik, sevgililiğimiz zor geçti farklı şehirlerdeydik ve birbirimizin kıymetini çok iyi bilyorduk. Fakat bi sorunum var kızlar. Kısaca özetlicem. Eşimle evlenmeden önce eski sevgililerinden msjlar gelirdi ara sıra, ama o görüşmezdi çnkü msjlarda "sesini duymasam da seni görmesem de içimdesin unutulmadın vs.." yazardı...Telefonunu falan değiştirirdi mailini falan. ama eşim şirket sahibi ve ismini soyismini internete yazınca iletişim bilgilerine ulaşılabiliyor çünkü şirket sahibi. Ne kadar tel değiştirsek de bi şekilde bulunabiliyor. Birkaç kez de msj gelince yanımda arayıp çok fena konuştu. Çok doğaldı kasıntı yapmadı suçu olsa bi yerden sıkıntısı açığı olurdu onu iyi tanıyorum. Onun da rahatsız olduğunu biliyordum çünkü yok yere suçlu duruma düşmekten hoşlanmıyordu. Neyse o konuları aştık evliliğimiz süresince de bikaç msj olayı oldu bilrikte polise gittik şikayetçi olduk vs... Her ne kadar rahatsız olsam da eşime bu konuda üzerine gitmedim fazla. Benim tahamülüm edemediğim tek şeyin ikinci bi kadın olacağını çok iyi biliyor. Benim içn boşanma sebebidir. Kızlar gelelim meseleme. Eşimin bir süredir sıkıldığını hissediyordum. Soğuk davranmalar, arasıra beğenmemeler, arasıra cinsel isteksizlik vs... Kızlar geçen gün eşimin bir sohbet sitesinde üyeliğinin olduğunu yakaladım. Fotosu bile var Bunu gördüm ve o anda delirdim. Ortalığı yıktım. Evi toz duman ettim. Yıktım kırdım bağırdım çağırdım. Fotolarımızı camdan attım. Bana bunu nasıl yaparsın dedim. Bitti! dedim. Çok mu istiyorsun dedim yeni heyecanlar o zaman seni prangalarından kurtarıyorum ve gidiyorum bitti dedim. Karın değilim senin dedim. Nasıl kötü anlardı nasıl hissetttim bilemezsiniz. Eşim çok iyi biridir aslında beni el üstünde tutardı, gerçek aşkı yaşadık, bana bunu nasıl yaptı anlayamıyorum. Yeminler etti, her şeyinin üzerine.Sadece bi boşluktu bi meraktı dedi, asla görüşmedim kimseyle dedi seni aldatmadım dedi. Asla da aldatmam dedi, kimseye dokunmam kimsenin olmam dedi. sensiz olamam dedi. Çok ağladı, hem de çok. büyük bi hataydı beni sensiz bırakma dedi, sensiz kalırsam ölürüm dedi, Bir kez daha yaparsam eğer her şeyi yap dedi,, ayaklarına kapanmamı istiyorsan onu da yaparım dedi aşkından mahrum etme dedi.Kimseyle görüşmediği konusunda inanabilirim çünkü eşimi her gün arabamla ben işe bırakıyorum ve akşam işten ben alıyorum. Eşim çok çok yakışıklıdır kendine çok bakar gerçekten dikkat çeken bi görünüşü var. Beğenilmek hoşuna gidiyor. Muhtemelen egosunu tatmin ediyordu bu siteye olan üyeliği ve kadınların ona beğenilerini sunması. Benim içim çok yandı, atamıyorum üstümden. Birkez daha asla olmayacak seni en ufak bi şekilde bile hayal kırıklığına uğratmayacağım göreceksin dedi. Bana güvenmiyorsun şimdi bilyorum ama zamanla güvenini kazanıcam dedi ve söz verdi. Ne sana ne kendime yakışmayacak bişey yapmıcam zamanla göreceksin dedi. senden istediğim bunu aklından çıkar ve düşünme bize zarar vermesine izin verme, her şeyi düzeltmeme engel olmasına izin verme dedi. Ona şans verdim aramız şu an iyi. ama kızlar benim içmdeki güvensizlik geçmiyor. Bi filmde bi yzıda veya durduk yerde aklıma geliveriyor, yüzüm düşüyor, eşim de çok üzülüyor, gözleri doluyor hemen. Zamanla unutur muyum dersiniz, yeniden bi hata yapmamasını öyle çok isityorum ki, öyle olmasını umuyorum. Güvensizlik içnde bi evlilik düşünemiyorum bile. Kafamdan nasıl silicem, eski ben olabilcek miyim... Ona güvenmek istiyorum