nasıl yapıyoruz bunu ???mesajları geri getiremezsiniz ama ayrıntılı telefon dökümünü alabilirsiniz hangi numaralarla görüştüğünü ve mesajlaştığı görebilirsiniz saatleri ve süreleri de yazar.
Hati'cim eğer şüphelerin doğru çıktığında boşanacaksan bu işin peşine düş.
Ama yok affederim boşanamam diyorsan hiç aklını bununla bulandırma ve eşinle yüz göz olma..
Dilerim şüphelerinde yanılıyorsundur.
sevdalinka'nın dediğini yaptıktan sonra gelen ekranda kime mesaj atmış, kimi aramış vs gibi bilgileri görebilirsiniz. içeriğini alamadan.
ama o bilgi bile size yarar. en çok mesaj atılan numarayı telefonda aratın mesela, kadın ismi mi; veya alakasız bir şey diye mi kaydetmiş?
en kötü olasılıkla o numaradaki kişinin peşine düşülür.
Avea online işlemlere giriyorsun önce eşinin telinden *952# tuşlayıp arama tuşuna bas ve şifre al. online işlemlerden ben ayrıntılı dökümanımı görebiliyorum. bir dene bakalım orada bir sürü seçenek var biraz kurcalaman gerekebilir.Nasıl olcak kızlar akasya ve Sevdalinka bi yardimci olun lütfen eşim eve gelmeden silmiş oluyor bazen unutuyor girer girmez elinde uğraşıyor ha görünce nolcak derseniz bilmiyorum ama bunu bilmeye hakkım var kesinlikle
SevdaLinka, post: 37829302, member: 496656"]*952# arayın . Bir şifre gelecek.
Bimcell online işlemlere girin o şifreyle.
Yalnız eşiniz tuvalette ya da banyodayken deneyin zira sisteme girince mesaj geliyor.
Güncel kullanım bilgisinden görebilirsiniz.
Nasil oluyorTelefonu androidse geri getirebiliyorsun
Hepinize teşekkür ederim akşam gelince yapcam inşallah benim salakligimdir yazarım sonucu :)
Cevap #27nasıl yapıyoruz bunu ???
Bitanem eğer ortada böyle bi aldatma varsa devam etmem ki ?? Bu suphelerle yaşayamam kafayi yicem yoksa
Perfectöğrendin :))7829746 .!.:hay allah seni çok iyi anlıyorum
daha bikaç hafta önce aynısı başıma geldi :)
şimdi gülüyorum çünkü hem adamn günahını aldım hem kendimi rezil ettim
ama çok çok kötü bir duyguydu...
umarum şüphelerin boşa çıkar...
Canım çoğu kişi araştırıp öğreniyor ve sonra eşi bir şekilde kandırıyor ve boşanmıyor. Ama aynı sorular aklını kurcalamaya devam ediyor. Ben o yüzden söyledim.
bir gece aylık 100 msj hakkı yapcaz ikimizeYaa sen nasil ogrendin
perfectöğrendin diye çıkmış ismüm alıntıdaYaa sen nasil ogrendin
perfectöğrendin diye çıkmış ismüm alıntıda
bu nasıl oldu ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?