• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin silinmiş mesajlarını ulaşabilir miyim

sevdalinka'nın dediğini yaptıktan sonra gelen ekranda kime mesaj atmış, kimi aramış vs gibi bilgileri görebilirsiniz. içeriğini alamadan.
ama o bilgi bile size yarar. en çok mesaj atılan numarayı telefonda aratın mesela, kadın ismi mi; veya alakasız bir şey diye mi kaydetmiş?

en kötü olasılıkla o numaradaki kişinin peşine düşülür.

SevdaLinka, post: 37829302, member: 496656"]*952# arayın . Bir şifre gelecek.
Bimcell online işlemlere girin o şifreyle.
Yalnız eşiniz tuvalette ya da banyodayken deneyin zira sisteme girince mesaj geliyor.
Güncel kullanım bilgisinden görebilirsiniz.[/QUOTE]

Tamamdir inşallah halledebilirim ve inşallah yaniliyorumdur çok teşekkür ederim :)

Hati'cim eğer şüphelerin doğru çıktığında boşanacaksan bu işin peşine düş.
Ama yok affederim boşanamam diyorsan hiç aklını bununla bulandırma ve eşinle yüz göz olma..
Dilerim şüphelerinde yanılıyorsundur.

Bitanem eğer ortada böyle bi aldatma varsa devam etmem ki ?? Bu suphelerle yaşayamam kafayi yicem yoksa

sevdalinka'nın dediğini yaptıktan sonra gelen ekranda kime mesaj atmış, kimi aramış vs gibi bilgileri görebilirsiniz. içeriğini alamadan.
ama o bilgi bile size yarar. en çok mesaj atılan numarayı telefonda aratın mesela, kadın ismi mi; veya alakasız bir şey diye mi kaydetmiş?

en kötü olasılıkla o numaradaki kişinin peşine düşülür.

Eşimin telefonunda hep erkek ismi var bide isimsiz numaralar..gizlice çok görüştüklerini ararsan bulurum tabi inşallah bulmam :(

Nasıl olcak kızlar akasya ve Sevdalinka bi yardimci olun lütfen eşim eve gelmeden silmiş oluyor bazen unutuyor girer girmez elinde uğraşıyor ha görünce nolcak derseniz bilmiyorum ama bunu bilmeye hakkım var kesinlikle
Avea online işlemlere giriyorsun önce eşinin telinden *952# tuşlayıp arama tuşuna bas ve şifre al. online işlemlerden ben ayrıntılı dökümanımı görebiliyorum. bir dene bakalım orada bir sürü seçenek var biraz kurcalaman gerekebilir.

SevdaLinka, post: 37829302, member: 496656"]*952# arayın . Bir şifre gelecek.
Bimcell online işlemlere girin o şifreyle.
Yalnız eşiniz tuvalette ya da banyodayken deneyin zira sisteme girince mesaj geliyor.
Güncel kullanım bilgisinden görebilirsiniz.

Tamamdir inşallah halledebilirim ve inşallah yaniliyorumdur çok teşekkür ederim :)[/QUOTE]

İnşallah kuruntudur.Güzel haberlerini bekliyorum.

Hepinize teşekkür ederim akşam gelince yapcam inşallah benim salakligimdir yazarım sonucu :)

Bitanem eğer ortada böyle bi aldatma varsa devam etmem ki ?? Bu suphelerle yaşayamam kafayi yicem yoksa

Canım çoğu kişi araştırıp öğreniyor ve sonra eşi bir şekilde kandırıyor ve boşanmıyor. Ama aynı sorular aklını kurcalamaya devam ediyor. Ben o yüzden söyledim.

hay allah seni çok iyi anlıyorum
daha bikaç hafta önce aynısı başıma geldi :)
şimdi gülüyorum çünkü hem adamn günahını aldım hem kendimi rezil ettim
ama çok çok kötü bir duyguydu...
umarum şüphelerin boşa çıkar...

Perfectöğrendin :))7829746 .!.:
hay allah seni çok iyi anlıyorum
daha bikaç hafta önce aynısı başıma geldi :)
şimdi gülüyorum çünkü hem adamn günahını aldım hem kendimi rezil ettim
ama çok çok kötü bir duyguydu...
umarum şüphelerin boşa çıkar...

Yaa sen nasil ogrendin

Yaa sen nasil ogrendin
bir gece aylık 100 msj hakkı yapcaz ikimize
o arada netten araştırıyorum ...dikkatimi çekti şöyle birine mesaj yazıyor gibiydi
allah allah dedim gecenin bi yarısı
neyse döküme girmeyi biliyorum nasıl olsa dedim görürüm dedim içimden...neyse yattık ben de pusudayım :) :)
aldım baktım 0532 1 ile devam eden bir noya msj gönderilmiş...telefonda yok tabi silindi...ruh halimi anlatamam feci bişeydi
1 hafta hep kontrol ettim...yok hiçbişey yok
bakıyorum herşey normal sadece o gece ki msj kafa karıştırıyor...
o bir haftanın sonunda başka bir sebepten
atışıyoruz...benim söylemeye niyetim yoktu hani döküme girmeyi bildiğimi...
ama sinirler tavan söyledim saatlerce ağzıma ne geldiyse :)
saatler sonra kendi numaramın ökümüne giriyorum ve görüyorum ki 0532 1 ile devam eden aynı noya msj gönderildi 2 gün öncesinden sabah ...aallah allah dedim ben bu noya msj göndermedim ..ee evde kümse yoktu kim göndercek telden msj ve sonra jeton düşüyor benim...tl gönderirken 2222 olarak değil 0532 1 diye bir noya kesiliyor gönderdiğin tl nin bedeli
ve o gece tl olmadığı için sms paketi için bana tl göndermişti öncesinden....hem rezil oldum...hem günahını aldım ...hem dökümü bildiğimi öğrendi :)

Son düzenleme:
Back