• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin silinmiş mesajlarını ulaşabilir miyim

hatibulut

canım oğlum :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
7.770
1.539
448
40
Arkadaşlar eşim eskiden hiç telefonuyla uğraşmazdi.eve gelir koyardı.bu ara bi şüphelerim oluştu maalesef uzun uzun anlatmak istemiyorum size sorum şu. Eve geldiğinde ilk işi telefonundaki mesajları silmek olan bir eşin eski silinmiş mesajlarına ulaşabilir miyim :(

operatörlerden isteyerek ulaşamazsın ona eminim. androidi falan çok anlamıyorum. arkadaşlar tarif etsin. ama pek sanmıyorum.

Bu işe yarayan uygulamalar var onları indirerek geri getirebiliyorsunuz ben şahsen denemedim

Arkadaşlar hepinize Özür dilerimama telefondan ggirdiğim için alıntı yapamıyorum ya :( hata veriyor ama hepinizin yazdıklarını görüyorum. Hamileyim ama inanin abartmiyorum birine bişeyler hissediyor bunu farkettim.normalde android kullanır ama teli bozuldu eski bi telefon kullanıyor şu an hattında avea bimcell :(

Arkadaşlar hepinize Özür dilerimama telefondan ggirdiğim için alıntı yapamıyorum ya :KK43: hata veriyor ama hepinizin yazdıklarını görüyorum. Hamileyim ama inanin abartmiyorum birine bişeyler hissediyor bunu farkettim.normalde android kullanır ama teli bozuldu eski bi telefon kullanıyor şu an hattında avea bimcell :KK43:

Ben de bimcell kullanıyorum.Mesajların içeriğini değil kimlerle görüştüğünü görebilirsiniz sadece.

Arkadaşlar hepinize Özür dilerimama telefondan ggirdiğim için alıntı yapamıyorum ya :KK43: hata veriyor ama hepinizin yazdıklarını görüyorum. Hamileyim ama inanin abartmiyorum birine bişeyler hissediyor bunu farkettim.normalde android kullanır ama teli bozuldu eski bi telefon kullanıyor şu an hattında avea bimcell :KK43:
mesajları geri getiremezsiniz ama ayrıntılı telefon dökümünü alabilirsiniz hangi numaralarla görüştüğünü ve mesajlaştığı görebilirsiniz saatleri ve süreleri de yazar.

Hissettiğin şey doğruysa ve affedeceksen yüz göz olma. Gerçi ben seni hatırlıyorum sorunların vardı kayınvalideyle.

Nasıl olcak kızlar akasya ve Sevdalinka bi yardimci olun lütfen eşim eve gelmeden silmiş oluyor bazen unutuyor girer girmez elinde uğraşıyor ha görünce nolcak derseniz bilmiyorum ama bunu bilmeye hakkım var kesinlikle

Hissettiğin şey doğruysa ve affedeceksen yüz göz olma. Gerçi ben seni hatırlıyorum sorunların vardı kayınvalideyle.

Alıntı yapabildiği mi bilmiyorum ama amacım ne bilmiyorum ama bunu bilmek istiyorum sadece sonrasını bilmiyorum ama eminim öğrenmem gerekiyor

Alıntı yapabildiği mi bilmiyorum ama amacım ne bilmiyorum ama bunu bilmek istiyorum sadece sonrasını bilmiyorum ama eminim öğrenmem gerekiyor

*952# arayın . Bir şifre gelecek.
Bimcell online işlemlere girin o şifreyle.
Yalnız eşiniz tuvalette ya da banyodayken deneyin zira sisteme girince mesaj geliyor.
Güncel kullanım bilgisinden görebilirsiniz.

hattın hareket dökümlerini almak için ne gerekiyor ki bence bunu öğrenin olursa bu şekilde olur

Hati'cim eğer şüphelerin doğru çıktığında boşanacaksan bu işin peşine düş.
Ama yok affederim boşanamam diyorsan hiç aklını bununla bulandırma ve eşinle yüz göz olma..
Dilerim şüphelerinde yanılıyorsundur.

Back