- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya..nasıl oluyor oTelefonu androidse geri getirebiliyorsun
Nasıl yapıldığını da yazaydınız iyiydiTelefonu androidse geri getirebiliyorsun
Arkadaşlar hepinize Özür dilerimama telefondan ggirdiğim için alıntı yapamıyorum ya hata veriyor ama hepinizin yazdıklarını görüyorum. Hamileyim ama inanin abartmiyorum birine bişeyler hissediyor bunu farkettim.normalde android kullanır ama teli bozuldu eski bi telefon kullanıyor şu an hattında avea bimcell
mesajları geri getiremezsiniz ama ayrıntılı telefon dökümünü alabilirsiniz hangi numaralarla görüştüğünü ve mesajlaştığı görebilirsiniz saatleri ve süreleri de yazar.Arkadaşlar hepinize Özür dilerimama telefondan ggirdiğim için alıntı yapamıyorum ya hata veriyor ama hepinizin yazdıklarını görüyorum. Hamileyim ama inanin abartmiyorum birine bişeyler hissediyor bunu farkettim.normalde android kullanır ama teli bozuldu eski bi telefon kullanıyor şu an hattında avea bimcell
Hissettiğin şey doğruysa ve affedeceksen yüz göz olma. Gerçi ben seni hatırlıyorum sorunların vardı kayınvalideyle.
Ben de bimcell kullanıyorum.Mesajların içeriğini değil kimlerle görüştüğünü görebilirsiniz sadece.
Alıntı yapabildiği mi bilmiyorum ama amacım ne bilmiyorum ama bunu bilmek istiyorum sadece sonrasını bilmiyorum ama eminim öğrenmem gerekiyor