Hiç bekleme bunca küfürden sonra canım kardeşim iyi kötü dön anneyim evine kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış. gerçekten böyle adamlar yüzünden hayatımız mahvoldu ve kendilerini adam sandılarArkadaşlar ben normalde gün içinde kızımla çıkıyorum eşim işteyken dışarı ama onu asla evde bırakıp çıkmıyorum , o Hergün iş çıkışı 2 saat takılıyor cumartesi 2 de çıkıyor akşam 8 9 evde bugün de kuzum çok sıkıldı babam nerde babam nerde aradım gel artık diyorum böyle yapma beni evden soğutma diyor artık tepem artık ağlamaya başladım eve gel diyorum gelmiyorum telefonu mu kapatırım böyle yaparsan diyor , sonra arayıp bana durduk yere ors.. çoçuğu huzurmu kaçırıyorsun s… git ananin a… kadar yolun var dedi kaç kez kızını da al s. Git diyor kızımda bunu duyup anne gitmeyelim babamı özlerim diyor şimdi de aramış bişey lazım mı diyor özür dileme huyu felan yok genel de kavgalarımızda içmek için fırsat kolluyor bırakmak istemiyorum ama aşırı saygısız olmaya başladı nolur kınamayın hiç iyi değilim
Bu nasıl insan yaa? İnsan çocuğunun annesine bu sözleri nasıl söyler?Arkadaşlar ben normalde gün içinde kızımla çıkıyorum eşim işteyken dışarı ama onu asla evde bırakıp çıkmıyorum , o Hergün iş çıkışı 2 saat takılıyor cumartesi 2 de çıkıyor akşam 8 9 evde bugün de kuzum çok sıkıldı babam nerde babam nerde aradım gel artık diyorum böyle yapma beni evden soğutma diyor artık tepem artık ağlamaya başladım eve gel diyorum gelmiyorum telefonu mu kapatırım böyle yaparsan diyor , sonra arayıp bana durduk yere ors.. çoçuğu huzurmu kaçırıyorsun s… git ananin a… kadar yolun var dedi kaç kez kızını da al s. Git diyor kızımda bunu duyup anne gitmeyelim babamı özlerim diyor şimdi de aramış bişey lazım mı diyor özür dileme huyu felan yok genel de kavgalarımızda içmek için fırsat kolluyor bırakmak istemiyorum ama aşırı saygısız olmaya başladı nolur kınamayın hiç iyi değilim
Alışmış. Kocasından 3-5 dk bile olsa ilgi görmesinin tek yolu o iğrenç küfürler. Duymak için arıyor zaten. Ve bu leş küfürler çocuğa da duyuruluyor. Harika bi anne babalık örneği.Yav küfür yiyeceğinizi bile bile niye arıyorsunuz adamı gel diye. Gelmeyeceği, küfür edeceği belli. Biz bile öğrendik siz neden öğrenmiyorsunuz?
Sonra o kız çocuğu büyüyecek ve rol model annesi gibi bir kadın olup kendini erkeklere paspas edecek. Kısır döngü.Alışmış. Kocasından 3-5 dk bile olsa ilgi görmesinin tek yolu o iğrenç küfürler. Duymak için arıyor zaten. Ve bu leş küfürler çocuğa da duyuruluyor. Harika bi anne babalık örneği.
Hiçbir şey. Küfür ye, boğazın sıkılsın, çocuk bunlara şahit olsun, gidip kkda konu açıp milleti sinir edip hayatına ve seni sevmeyen kocişine geri dön, kapanış.Tamam buraya yazdın. Sonra? Ne yapmayı planlıyorsunuz bununla ilgili?
Çocuğum için yalanının ön hazırlığını da yapmış, ‘Anne gitmeyelim babamı özlerim’ demiş çocuk. Duy da inanmaBoşanmayacağın adamı neden arayıp küfür duyma gayreti içine giriyosun?
Burada yazılan hiçbir şeyi dikkate almayacağın da belli, içimize ateşi koyup, çocuğum için yalanına sarılırsın ve kapanış biz sinirlendiğimizle kalırız
Kendini bu adama katlanan çilekeş vefakar anne olarak görüyodur ama ikiside karı koca bi adam etmiyor. Her şeyi geçtim kız çocuğun var senin ya ileride başka bi erkek ana avrat düz gitse, o.. lu küfürler etse , sevgiyi aile olmayı bu sanacak, ailesinde normali bu çünkü.Çocuğum için yalanının ön hazırlığını da yapmış, ‘Anne gitmeyelim babamı özlerim’ demiş çocuk. Duy da inanma