esimin saf lıgindan biktim....

Ya valla biktim artik

Oyle yaptim zaten esim o gece ozurdiledi ama bir baskasi yuzunden kızdı kavga ettik diye konusmak istemiyorum ben deger verdikce o degersiz yapio diyorum icimden gelmiyo sormak inanin ikiyuzluce davrandim ama bi kac gun sonra yine ayni oluyorum

Bu kadar sevmediğiniz birinin evine neden gidyiorsunuz?

E tamam işte ya gitmeyecektiniz ya gidince nasılsın diye soracaktınız.

Bir saat de olsa 1 dakika da olsa o kadının evine girdiniz mi? Girdiniz evet. O zaman bu neyin inadı?

Bana sormasın demişsiniz? Bu dediğinizde akıl mantık var mı yahu? Hem kadının evine gidiyorsunuz hem benimle konuşmasın diyorsunuz. Yok artık.

Bir yandan da diyorsunuz ki eltim erkeklerin yanında konuşuyor benimle, onlar yokken yüzüme bakmıyor. Siz de öyle yapın o zaman. Erkekler yokken yüzüne bakmayın eltinizin, ama erkeklerin yanında siz de aranızdakini yansıtmayın.

Restoranda ya da sokakta karşılaşmış olsanız belki derim ki hiç konuşmayın tamam. E mübarek kadın, siz eltinizin evine gitmişsiniz. Yani vallahi diyecek bir şey bulamıyorum. Bu mantığa nerden ulaşıyorsunuz?

Cunku onun hareketlerini ona yapiorum bnim evimr geldiginde yaptigi tavri sergiliyorum

Belli ki eltiniz iyi oyuncu ama siz onun gibi olmayi beceremiyorsunuz ve kendizi bu duruma düsürüyorsunuz. Anlasamiyorsaniz araniza mesafe koyun ve evine gitmeyin 1 saat bile olsa.

Siz böyle devam ederseniz eşinizle de başkalarıyla da aranız bozulur, benden söylemesi.
tuhafsınız
işinize gelen yorumlara cevap veriyorsunuz
size şöyle açıklayayım:

Türk örf ve adetlerine göre görüştüğün insana nasılsın diye hal hatır sorulur
evine girdiğin insanla konuşulur edilir
siz onun evine girerek zaten adım atmışsınız daha neyin tribi
böyle yaptığınız sürece her daim haklı bile olsanız haksız duruma düşeceksiniz

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.. Herkes iyi anlaşacak diye bir kaide de yok. Aynı anneden doğan insanlar bile farklı olurken eltiyle aynı olmayı beklemek abes olurdu herhalde.
Tahammül etmek zorundayız.. İnsalığımız gereği bunu yapmalıyız. Sevme, gülme, samimi olma! Kimse neden yaptın demez.
Ama bir ortama girdiğinde yüzyüze bakacağın için seviyeli davran..
Bende bana zarar verdiklerini düşündüğüm için eşimin çevresiyle mesafeliyim..
O da zarar verdiklerini görüyor, benim samimi olmamı beklemiyor ama çirkin tavırları da bana yakıştırmıyor.
Bırak onlar yapsın sen karışma diyor..
Öyle de nitekim. Unutmayın! Herkes yanında olanı harcar. Siz yanınızdan iyiliği eksik etmeyin.

Simdi kaynim gelip 1 sene evimde kalmaya kalksa ben de hizmet etmem ve gitmesini isterim ne isi var? Burda haksiz degil.

Madem hoslanmiyorsunuz, kinlisiniz evine gitmeyin. Ha madem gittiniz ona gore davranin.

Bir de "kari" asiri derecede cirkin bir ifade.

Benim eltide boyle beni bastan beri sevmedi hepte soguktu ben kiskandigini da dusunuyorum evine gittigimizde yarim agizla hosgeldin der.nasilsin diye de hic sormaz.

Madem nasılsın iyi misin demek bile içinden gelmiyor o zaman evine de gitmeseydin yani. Evine gittiysem sana hoş geldin diyen birine nasılsın iyi misin diyr sormamak kabalık kusura bakmayın. Geçmişte eşine nasıl davrandıysa davrandı ama ya hiç görüşme ya da görüşüyorsan evine gidiyorsan mesafeli bile olsan olması gerektiği gibi davran. Nasılsın diye sormakla ne olacak? madem hiç konuşmayacaksın ne işin var ki orada eşini zor duruma düşürüyorsun eşin haklı. '' karı aşırı derecede çirkin'' ne demektir ya eşi beğenmiş ya size ne oluyor? eşiniz kaynınla görüşecekse o gitseydi illa gtmek zorunda mısın? ben konuşmayacağım selamına karşılık bile vermeyeceğim insanın evine adım atmam.

İşte sen işini bilmiyosun.Kocanın yanında eltinle güzel güzel konuş kimse yokken adam yerine koyma.İşte sana hayatın sırrı!!!

Ayrıca eşin eltini eleştirse de kadın 1 sene bakmış adama sonuçta hakkı var.Hal hatır sorsan ne olur yani sonuçta bak gördüğün üzere sen suçlu olmuşsun!

Eltinizle olan dialoğunuzda elti sizi fena gömmüş yalnız. Buna kibarlıkla dövmek mi derler, laf dokundurmak mı derler artık adı ne bilmem ama ben yerinizde olsam o evde kimsenin suratına bakamazdım. Ufak bir çocuk gibi davranmışsınız zira, eşiniz de utanıp mahçup olmuş. Bu kadar sevmediğiniz insanların evine gidip, koltuğuna oturup, ikramını yiyip o insanlara bir de tavır yaparken hiç utanmadınız mı acaba? Gereksiz artisliğiniz elinizde patlamış. Sonuç: bu derece sevmediğiniz insanların evinin eşiğinden de girmeyeceksiniz eğer ciddiye alınmak istiyorsanız. Oralarda 3 yaşında çocuk gibi davranmanın sonucu bu yani.

Katılıyorum. Ev sahibi demeliydi nasılsın diye.

bu kadar sevmedigin kisiyle araniza mesafe koyup görüsmeseniz kafayi yemiyeceksiniz aslinda. evine gidiyorsan da mecburen muhabbet edeceksin, bitki gibi bi kenarda durulmuyor sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…