Slm kizlar ben daha oncede farkli bir hesaptan konu acmistim ama hesabima giris yapamadigim icin yeni hesapla yeni konumu aciyorum...
Almanyada oturuyorum 2 bucuk senelik evliyim ve bir kizim var 18 aylik ...
Benim oturdugum yerde bir kaynimda var daha önceden eltimle aram iyidi sorun yoktu kaynanam beni kac kez uyarmisti ona karsi ama ben kötülüğünü gormemistim o zamanlar konustuklarimkzi kaynima yetistirdiginden bi habersizdim..bunu ogrendikten sonra eltimden sogudum tabi zamanla laflari havasi falanda cabasiydi...ben esimle evlenmeden once esim kaynimda 1 sene kadar kalmis eltim esimin kiyafetlerini yemeğini dogru düzgün de yapmazmis en sonundada kovmus evinden ...simdi mesele burdan başlıyor biz dün kaynimlara gittik kaynim cagirdi diye
Eltim:hosgeldin x
Ben ×: sagol hosbulduk(dedim ama hic sormadim nasilsin falan hic demedim kendi kenkendine)
Eltim:iyiyim sen nasilsin x
Sasirdim tabi
![KK34 :KK34: :KK34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
iyiyim sagol dedim
Eve giderken esim bana sen sormayi bilmiyorsun ne bicim soruyorsun kadin sana hosgeldin sen ne diyorsun diyo bnim sinirlerim baya bozuldu esim daha oncede eltim yuzunden bna kizmisligi var eve geldi ortalik kiyamete döndü ben kiziyorum yeter artik onun yüzünden bna kizmandan biktim diye esim bey efendide sormayi bil diyo ya sormuyorum icimden gelmiyo onunla konusmak zorlami kendisi bna geldigi cokmu farkli o bni soruyomu ki ben sorucam bi arkadasa gidexektim gitme dedi ve ben dinlemedim arkadasa gelicem ve gidicemde kizlar inanin biktim eltim cok ikiyuzlu biri erkeklerin yaninda iyi sohbet eder onlarin yaninda onlar olmadimi yuzumuze bile bakmaz ....2 seneye yada bu sene tasinacak baska sehire sizce ne yapayim bnde mi iki yuzlu olayim bu kariya karsi kocama bana deger vermiyorsun bnde sana deger vermicem dedim kustu hala daha konusmuyoruz dün kac kez sarildi tekrar elink cekti arkadaslar kafayi yiyecem bi yardim edin ya ....