ya ben varmış yokmuş numarası çok umursamam açıkçası konuşuyorsa zaten bi falso verir erkekler hemen kendini ele veriyor unutmuştur ve önceden bişeyler yaşadığı bi kadını gelip size anlatması da ayrı bir ironi o nasıl bişey yahu
Belki bi fırsat olur arar görüşürüm diye silmemiştir sonuçta yeni bi maceraya atılmaktansa eskisi daha garantidir kaçamak ihtimali ona sildirmemiş noyu
Siz numarayı biyere kaydedin şüphelenirseniz bakarsınız kimle görüşme yaptı diye
Umrunda olmaya da bilir, aklında da olabilir, buna herkes bi yorum yapar kendince ve doğruya ulaşmak mümkün değil.
Eşinle sen nasılsın, ilişkiniz nasıl, sana karşı nasıl, kadın hisseder sevildiğini, mutlu olup olmadığını. Güven duygunuz ne alemde karşılıklı?
Benim 4-5 yıl önceki sevgilim yazdı geçenlerde demek ki silmemiş numaramı ben her yerden silmiştim çünkü konuşmuyorum artık ne gerek var diye sildim , belki bir gün yazarım numarasını silersem nerden ulaşicam diye silmiyorlar galiba
Kocanıza rehberini didikleyecek kadar güvenmiyorsanız evli kalmayın. Hayatım boyunca aynı telefon numarası kullandım. Rehberimde o kadar çok iletişimim kalmadığı insan var ki her sene temizlemeye niyetlenip üşeniyorum. Vallahi adamlara yazık böyle ömür geçmez