Eşimin rehberinde eski sevgilisinin numarası duruyor, onu unutamamış mıdır?

Kocan böyle bir insansa sadece geçmişte yaşadığı kişiyi değil senin bilmediğin kişileri de cepte tutuyordur şekeriimmmm ''erkek beyni'' ne de olsa

Off ne kadar sinirlisiniz ya şaka gibi:)
Burda konu açmak yerine eşinize sorun, unuttum dersede inanın. Güvenmiyorsanız evliliğinizi gözden geçirin.

Erkekler böyle seyi takmazlar. Yok rehberimde durmus yok sosyal medyamda olmus. Çoğu bunu sallamaz. Büyük ihtimalle kendisi bile unutmustur. Ben de normalde konusmadıgım birini tutmam telefonumda bosuna durmasın diye ama arkadasım sallamaz mesela rehberde kim var yok. Kişiden kişiye değişir yani.

numarası ulaşabileceği tek şey sanırım onuda silerse tamamen çıkmış olacak hayatından,whatsapptan paylaşımlarınıda bakıyor olabilir ama evet silmesi gerekiyordu tabiki geçmiş geçmişte kalmalı,kalmadıysa eğer hala bir umut varsa başka biriyle hiç başlamamalı,şu da var tabi,acaba biz kadınlar olarak her şeye fazlamı anlam yüklüyoruz acaba,numarası var demekki unutmadı fln,belkide adam öylesine silmedi,belki sorsan hiç sevmedi öylesine takıldilar zamanında,yokmu öyle ilişkiler var yani,çokmu film izliyoruz napıyosak aklımıza hemen entrikalar,aldatılma senaryosu vs. geliyor:)benimde eski sevgilimin numarası var bende ama ona karşı zerre bişey hissetmiyorum siyaset fln konuşuyoruz bildiğin kahvede oturan iki dayı muhabbeti yapıyoruzolur yani öyle şeyler.

Bak 5 çocuk doğur bugün boşan seni bile unutur

Ablacım eşin unutamamis olsa bile kız kocani mi bekleyecekti sence ?
Her evlendiginiz adam Henry Cavill sanki.
O da düzenini kurmuştur.
Demem o ki kocan niyetlense bile elin kızı da kollarını açmış beklemiyordur.
Hatta seninkisi bir ümit diyor ama yok yani
Eski sevgiliyle sevismeyip ne yapacakti ayrıca ?
Ha unutmamış o ayrı,yahut unutturamamissin.. Günahı kocanın boynuna artik

Son düzenleme:
Yok ben silmeyi unuttuğunı hiç sanmıyorum zaten bir erkek geçmişte cinsellik yaşadiğı birinin numarasını silmeyi unutmaz sonuçta erkek beyni....
Erkek beynini nereden biliyorsunuz erkek misiniz ? Böyle yaftalayabildiğiniz güvenmediğiniz bir adamla neden evlisiniz ? Eş olarak seçilen insanların böyle aşağılanması hiç hoş değil. Önce kendi beyninizi düzeltmelisiniz

Konuşma tarzınız çok kötü ve bazı adamların hayatı gerçekten çok zor

Ölmüş annemin numarası hala rehberimde kayıtlı yıllardır çünkü yokluğuna alışmak istemedim , bence eşiniz unutmamış...

Seks geçmişleri var dedikten sonra ayrıca yani yatıyorlarmış diye belirtmeniz çok iyi olmuş. Çünkü ben tam anlayamamıştım ne demek olduğunu.
Seks geçmişi önemli o yüzden bencede unutamamıştır. Seks geçmişi olmasaydı unuturdu bence. O zamanda numarayı unutmuş derdim.

Aranizdaki evlilik iliskisi nasildir bilmiyorum ancak eger ex sevgilinin no'su hala saklaniyorsa 1 tartisma, anlasmazlik durumunda evden ayrilinca yedekte partner tuttugunu dusundurdu bana. Evlendim ama seni unutamadim yalanini soyleyip 2.kapisini hali hazirda bekletiyor olamaz mi?

Yok ben silmeyi unuttuğunı hiç sanmıyorum zaten bir erkek geçmişte cinsellik yaşadiğı birinin numarasını silmeyi unutmaz sonuçta erkek beyni....
Siz erkek beynini hiç tanımamışsınız yav. Bunlar boşanma davasına karısının aldığı kazakla geliyor. Numara kim köpek?

burdaki bazı insan ilişkileri çok entresan
sex ömrünüzde koca bir tabu olduğu için unutulmaz bir şey gibi algılıyorsunuz. eskorta giden adamda eskorta aşık ozaman
sex basittir bukadar anlam yüklemenize gerek yok.
numaraya gelirsek rehberime girip numara silmekle uğraşmam hiç. eskiden telefonların hafızaları dolardı ozaman girer silerdim. şuan rehberimde eski iş bağlantılarıda var boşandığım adamın akrabaları da var. teeeey lise zamanı sevgilim de var. bu insanlar instagramdada ekliler. ilişki bitince düşman olmak gerekmiyor. duruyorlar diye onları unutamamışta değilim.
mis gibi evliliğim var. geçmiş gemiştir.
sadece duruyor bir anlam aramanıza gerek yok
çok sığ düşünceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…