Kocan böyle bir insansa sadece geçmişte yaşadığı kişiyi değil senin bilmediğin kişileri de cepte tutuyordur şekeriimmmm ''erkek beyni'' ne de olsaHayatım erkek beynine göre geçmişte cinsellik yaşadıkları için kızı acaba cepte mi tutuyor ileride lazım olur diye mi düşünüyor acaba hala onu mu arzuluyor vb gibi argumanlar için cinsellik parantezi açmış bulundum. Eşim evli ya artık ne alakal bu kadın anlatabiliyor muyum Yani bunu da anlayamayıp etraflıca düşünmeyip hemen bana saldırvari bir tutumda bulunursan ben de sana böyle cevap veririm
numarası ulaşabileceği tek şey sanırım onuda silerse tamamen çıkmış olacak hayatından,whatsapptan paylaşımlarınıda bakıyor olabilir ama evet silmesi gerekiyordu tabiki geçmiş geçmişte kalmalı,kalmadıysa eğer hala bir umut varsa başka biriyle hiç başlamamalı,şu da var tabi,acaba biz kadınlar olarak her şeye fazlamı anlam yüklüyoruz acaba,numarası var demekki unutmadı fln,belkide adam öylesine silmedi,belki sorsan hiç sevmedi öylesine takıldilar zamanında,yokmu öyle ilişkiler var yani,çokmu film izliyoruz napıyosak aklımıza hemen entrikalar,aldatılma senaryosu vs. geliyor:)benimde eski sevgilimin numarası var bende ama ona karşı zerre bişey hissetmiyorum siyaset fln konuşuyoruz bildiğin kahvede oturan iki dayı muhabbeti yapıyoruzarkadaşlar 3 buçuk yıllık evliyiz. Eşimin rehberinde benden önceki sevgilisinin numarasının halen kayıtlı olduğunu gördüm ve dumur oldum. Artı parantez olarak bu kızla eşimin geçmişte seks hayatları da varmış. Yani geçmişte yatıyorlarmış da.. Eşimin bu kızla herhangi bir irtibatı olmadığına neredeyse yüzde yüz eminim. Kız zaten seneler önce kendi şehrine dönmüş bizimle aynı şehirde yaşamıyor. Görüşmediklerini biliyorum ama benim içime düşen başka kuşkular var acaba eşim bu kızı hala unutamamış mıdır. Sonuçta aralarına artık hem şehir mesafesi girmiş hem de eşim benimle bir yuva kurdu. Eşimin bu numarayı silmesi gerekmez miydi? Numarasını silmeyi unuttuğunu hiç sanmıyorum zaten. Ama o kızı bir şekilde unutamadığını hissettim numarasını rehberinde görünce..
Bak 5 çocuk doğur bugün boşan seni bile unuturNe alakası var ya? Seksi belirtmemin sebebi kızı hepten unutamaz aklı elbet kalır açısından diyorum? Sen şaka mısın seksi belirtmeme bu kadar yükselmen normal mi? Ben karşıdaki kızın ya da eşimin geçmişteki cinsel hayatına laf etmedim farkındaysan saldırmak için yorum yapma
Erkek beynini nereden biliyorsunuz erkek misiniz ? Böyle yaftalayabildiğiniz güvenmediğiniz bir adamla neden evlisiniz ? Eş olarak seçilen insanların böyle aşağılanması hiç hoş değil. Önce kendi beyninizi düzeltmelisinizYok ben silmeyi unuttuğunı hiç sanmıyorum zaten bir erkek geçmişte cinsellik yaşadiğı birinin numarasını silmeyi unutmaz sonuçta erkek beyni....
O nasıl oluyorSenden acayip derecede tek paçada pijamayla sevişen kadın modeli vibe’ı aldım
Konuşma tarzınız çok kötü ve bazı adamların hayatı gerçekten çok zorHala anlamayıp saldırvari diyorsunuz. Beyniniz mi çekmiyor sizin? Yukarıda ne yazdım? Bir imalarda bulunuyorsunuz diye o imalara bu açıklamalarınızda katılıyor ve bende diyorum ki neden seks? Yani illa unutmaması icin aklınıza neden direkt seks geliyor? Baska türlü unutamaz mı? Belki merak ediyor bu olamaz mı? Özellikle seksi belirtmeniz oldukça itici duruyor burdan.
Ölmüş annemin numarası hala rehberimde kayıtlı yıllardır çünkü yokluğuna alışmak istemedim , bence eşiniz unutmamış...arkadaşlar 3 buçuk yıllık evliyiz. Eşimin rehberinde benden önceki sevgilisinin numarasının halen kayıtlı olduğunu gördüm ve dumur oldum. Artı parantez olarak bu kızla eşimin geçmişte seks hayatları da varmış. Yani geçmişte yatıyorlarmış da.. Eşimin bu kızla herhangi bir irtibatı olmadığına neredeyse yüzde yüz eminim. Kız zaten seneler önce kendi şehrine dönmüş bizimle aynı şehirde yaşamıyor. Görüşmediklerini biliyorum ama benim içime düşen başka kuşkular var acaba eşim bu kızı hala unutamamış mıdır. Sonuçta aralarına artık hem şehir mesafesi girmiş hem de eşim benimle bir yuva kurdu. Eşimin bu numarayı silmesi gerekmez miydi? Numarasını silmeyi unuttuğunu hiç sanmıyorum zaten. Ama o kızı bir şekilde unutamadığını hissettim numarasını rehberinde görünce..
Seks geçmişleri var dedikten sonra ayrıca yani yatıyorlarmış diye belirtmeniz çok iyi olmuş. Çünkü ben tam anlayamamıştım ne demek olduğunu.arkadaşlar 3 buçuk yıllık evliyiz. Eşimin rehberinde benden önceki sevgilisinin numarasının halen kayıtlı olduğunu gördüm ve dumur oldum. Artı parantez olarak bu kızla eşimin geçmişte seks hayatları da varmış. Yani geçmişte yatıyorlarmış da.. Eşimin bu kızla herhangi bir irtibatı olmadığına neredeyse yüzde yüz eminim. Kız zaten seneler önce kendi şehrine dönmüş bizimle aynı şehirde yaşamıyor. Görüşmediklerini biliyorum ama benim içime düşen başka kuşkular var acaba eşim bu kızı hala unutamamış mıdır. Sonuçta aralarına artık hem şehir mesafesi girmiş hem de eşim benimle bir yuva kurdu. Eşimin bu numarayı silmesi gerekmez miydi? Numarasını silmeyi unuttuğunu hiç sanmıyorum zaten. Ama o kızı bir şekilde unutamadığını hissettim numarasını rehberinde görünce..
Aranizdaki evlilik iliskisi nasildir bilmiyorum ancak eger ex sevgilinin no'su hala saklaniyorsa 1 tartisma, anlasmazlik durumunda evden ayrilinca yedekte partner tuttugunu dusundurdu bana. Evlendim ama seni unutamadim yalanini soyleyip 2.kapisini hali hazirda bekletiyor olamaz mi?arkadaşlar 3 buçuk yıllık evliyiz. Eşimin rehberinde benden önceki sevgilisinin numarasının halen kayıtlı olduğunu gördüm ve dumur oldum. Artı parantez olarak bu kızla eşimin geçmişte seks hayatları da varmış. Yani geçmişte yatıyorlarmış da.. Eşimin bu kızla herhangi bir irtibatı olmadığına neredeyse yüzde yüz eminim. Kız zaten seneler önce kendi şehrine dönmüş bizimle aynı şehirde yaşamıyor. Görüşmediklerini biliyorum ama benim içime düşen başka kuşkular var acaba eşim bu kızı hala unutamamış mıdır. Sonuçta aralarına artık hem şehir mesafesi girmiş hem de eşim benimle bir yuva kurdu. Eşimin bu numarayı silmesi gerekmez miydi? Numarasını silmeyi unuttuğunu hiç sanmıyorum zaten. Ama o kızı bir şekilde unutamadığını hissettim numarasını rehberinde görünce..
Siz erkek beynini hiç tanımamışsınız yav. Bunlar boşanma davasına karısının aldığı kazakla geliyor. Numara kim köpek?Yok ben silmeyi unuttuğunı hiç sanmıyorum zaten bir erkek geçmişte cinsellik yaşadiğı birinin numarasını silmeyi unutmaz sonuçta erkek beyni....