- 3 Şubat 2018
- 25.677
- 110.500
- 598
Anneme gitsem de beni dışladınız dicek.ben yanlış yaptığımda dışlanan ben oluyorum beni dışladınız diyecek.O kadar ezberledim ki artık.Basımı alıp anneme dahi gitmek suç.Gel ağzıma s*c sonra sen de gel birlikte anneme kafa dinlemeye gidelim dememi bekliyor heralde
Babası ve üvey annesi tarafından büyütülmüş annesi velayetini babasına vermiş çok küçükken pek sevgiyle de büyümemiş bulunduğu evdeAnnesi buna zamaninda nasil davranmi biliyormusunuz?
Babası ve üvey annesi tarafından büyütülmüş annesi velayetini babasına vermiş çok küçükken pek sevgiyle de büyümemiş bulunduğu evde
Bu nasıl oluyor? Yenidoğan bebeğin saati sağı solu yoktur devamlı ağlar meme ister. Eşiniz gibi biri bu durumda sakin kalamaz. Kendinizi kandırmayın. Çocuk bu sözlü şiddetten payını alacak, aklı ermeye başlayınca da size yapılanı görecek anlayacak. Size bağırıp ona bağırmayınca iyi baba mı oluyor?Yok bebeğe karşı çok sakin.Genelde bana uzak.Genel olarak sakin ummadık anlarda dürtü kontrol bozukluğu devrreye giriyor.En güzel gün mahvoluyor güzel bir an mahvoluyor i.Hersey yolunda giderken saçma sapan bir şekilde Hersey mahvoluyor.
.Eşim merhametli ,iyi kalpli ve çocuk ruhlu bir insan
.Eşim sinirlendiğinde inanılmaz bağırıyor.
Mutsuzluk ve sorun çıkartmaktan keyif alıyor gibi bir yapısı var.Ne desem yıllardır başka anlıyor.Dogruyu söylesem hakaret ettin oluyor günlerce haftalarca uzaklaşıyor.Söylediğim seyleri evirip çevirip sen bana hakaret ettin diyor.dısarıda bir şey olduğunda deli gibi bağırıyor
Hayatındaki her yaşadığı şeyin suçlusu beni görüyor resmen.
Eşin merhametli ya da iyi değil. Sen onun stres topu olmuşsun.Öfkesini kontrol etmekte güçlük çekiyor
Anneme gitsem de beni dışladınız dicek.ben yanlış yaptığımda dışlanan ben oluyorum beni dışladınız diyecek.O kadar ezberledim ki artık.Basımı alıp anneme dahi gitmek suç.Gel ağzıma s*c sonra sen de gel birlikte anneme kafa dinlemeye gidelim dememi bekliyor heralde
O kadar haklısınız ki sanırım manipüle olmaktan onu anlamaya çalışmaktan kendime kör olmusumEşin merhametli ya da iyi değil. Sen onun stres topu olmuşsun.
Seni aşırı manipüle ediyor. Farkındasın bunu. İzin verme. Onun çocuklukta yaşadıkları ve travmaları onu bağlar.Anneme gitsem de beni dışladınız dicek.ben yanlış yaptığımda dışlanan ben oluyorum beni dışladınız diyecek.O kadar ezberledim ki artık.Basımı alıp anneme dahi gitmek suç.Gel ağzıma s*c sonra sen de gel birlikte anneme kafa dinlemeye gidelim dememi bekliyor heralde
Benim esımınde psikolojisi kötü cocugu ıcın kendine cekı düzen verdı yanında hıc bagırmıyor benıde uyarıyor tartışmalım dıyeO kadar haklısınız ki sanırım manipüle olmaktan onu anlamaya çalışmaktan kendime kör olmusum
ya terapiye başlar ve yeniden kimyasını düzenleyecek ilaçlara başlar ya da sen artık onun yanında olmazsın. Blöfsüzce bir defa net bunu söyle ve düşünmesi için onu bırakıp ailene git kafanı dinle biraz.Tanı su dürtü kontrol bozukluğu ilaç tedavisi uygun görüldü uzun bir zaman kullandı ancak son zamanlarda kendisini mal gibi hissettiğini söyleyerek başka bir prsikiyatriye gidip ilacı bıraktı
Kendisi iş veren yoksa bir yerde anlaşıp çalışması imkansızBu boyle bas bas orada burada bagiriyorsa, hareketlerini kontrol edemiyorsa iş yerinde nasil barındiriyorlar kendisini acaba
Kendisi iş veren yoksa bir yerde anlaşıp çalışması imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?