- 15 Haziran 2022
- 858
- 767
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Herkes cimrilikten şikayet eder bende eşimin umursamazlığından şikayetçiyim.
Markette bir ürün alır fiyata bakmaz halbuki normal değerinden 2 kat fazladır. Aman boşver der.
Üründe etiketinde indirim var diye almışızdır bi bakarım fişte fazla fiyatıyla yazmışlar uzaklaşmadık bile geri dönüp soralım dedim boşver önemli mi diyor.
En sonda bana hediye 14 ayar bileklik almıştı açıkçası benim de bilgim yoktu ama bu 14 ayarlar nerdeyse satarken yarı fiyatına satılıyormuş arada 4 bin falan zarar var bende altın takmayı sevmem zaten yatırımlık diye sevinmiştim kendi fiyatına gelene kadar aylar geçer heralde bilmiyorum en çok buna canım sıkıldı bu seferde bende hediye almam diyor fazla bir şey de demedim.
Bende bütün emeklerimin boşa gittiğini düşünüyorum çünkü herşeyi indirimden almaya çalışırım uğraşırım nette kupon bulurum, indirim beklerim falanhepsi fazlasıyla boşa gidiyor yaptığım tasarrufların.
İkimizde çalışıyoruz ben işe yeni başladım sayılır 5-6 ay oldu sanki etkisini hiç hissetmedim çok harcanıyor gereksiz yere arada gidiyor sürekli ortada aldığımız bişey de yok
Bileklik aldığı fiyat 10bin küsür tekrar satışı da 6binlerde valla çok canım sıkıldı pek tarzım da değil takmam heralde, yapacak bişey yokEşiniz yatırım için alsa bilezik altın falan alırdı bileklik almış ne güzel size hediye benim eşimde hiç markete gidince fiyatlara bakmaz bende evde hangi markette ne indirim var evdeki eksiklere göre o markete gidelim derim eşim uğraşmaz öyle market market gezmekten hemen alır çıkarız pazara bile gitsek biraz gezip öyle alalım derim ne gerek var bazı şeyleri tek tezgahtan alırız o takmiyorsa ben mi takicam derim
Eşimde bana bugün bileklik almış tektaş almış bende bileklik atmam ama hediye ya hemen taktim kolumaBileklik aldığı fiyat 10bin küsür tekrar satışı da 6binlerde valla çok canım sıkıldı pek tarzım da değil takmam heralde, yapacak bişey yok
Ben de bir bayan olarak oyleyim yeminle hic bakmam hep zarar hep zara. Bugun gec kalktim ise taksiyle gittim. Toplam 270 taksi parasi gittiHerkes cimrilikten şikayet eder bende eşimin umursamazlığından şikayetçiyim.
Markette bir ürün alır fiyata bakmaz halbuki normal değerinden 2 kat fazladır. Aman boşver der.
Üründe etiketinde indirim var diye almışızdır bi bakarım fişte fazla fiyatıyla yazmışlar uzaklaşmadık bile geri dönüp soralım dedim boşver önemli mi diyor.
En sonda bana hediye 14 ayar bileklik almıştı açıkçası benim de bilgim yoktu ama bu 14 ayarlar nerdeyse satarken yarı fiyatına satılıyormuş arada 4 bin falan zarar var bende altın takmayı sevmem zaten yatırımlık diye sevinmiştim kendi fiyatına gelene kadar aylar geçer heralde bilmiyorum en çok buna canım sıkıldı bu seferde bende hediye almam diyor fazla bir şey de demedim.
Bende bütün emeklerimin boşa gittiğini düşünüyorum çünkü herşeyi indirimden almaya çalışırım uğraşırım nette kupon bulurum, indirim beklerim falanhepsi fazlasıyla boşa gidiyor yaptığım tasarrufların.
İkimizde çalışıyoruz ben işe yeni başladım sayılır 5-6 ay oldu sanki etkisini hiç hissetmedim çok harcanıyor gereksiz yere arada gidiyor sürekli ortada aldığımız bişey de yok
Malesefffff benim eşimde böyle 9yildir huyunu degistiremedim. Taktiklerle açığım denemediğim şey kalmadı yok adam değişmiyorHerkes cimrilikten şikayet eder bende eşimin umursamazlığından şikayetçiyim.
Yeni alinmis ürünü hemen goturun begenmedim deyin degistirirler.Ben kaç kere yaptım esimin hediye aldigi takilarda.Bileklik aldığı fiyat 10bin küsür tekrar satışı da 6binlerde valla çok canım sıkıldı pek tarzım da değil takmam heralde, yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?