eşimin oruç başına vurdu..

benım ıftara yemegım var dun aksam yapmıstım bıtmedı..bu gıdsle bıtecege de benzemıyor cok yapmısım..

kuru fasulye pilav ayran.. olsada yesem yaw cok acıktım

biz dışarda yiyecuğukkkkk yırttım bu akşammm

oh hadi iyisin yarın akşam sorarım ben saaaa

ya canım abidik gubidik yemekler istiyo iftar saati gelmeden kuruyorum da kuruyorum şunu yapayım bunu yapayım diye

top patlayınca da hiç bişey yiyemiyorum okadar yapıyorum kalıyo hepsi ye ye bitmez şimdi evdeki yemekler de aç gözlü gibi birsürü yapmışım topu topu iki kişiyiz

Son düzenleme:

dün yemeğe peynir zeytin bile çıkarmıstım sanki yemek yok yetmiycekkk gibi hala yemek duruyorr sahura artıkkk:90::90:

dün yemeğe peynir zeytin bile çıkarmıstım sanki yemek yok yetmiycekkk gibi hala yemek duruyorr sahura artıkkk:90::90:

biz sahurda kahvaltılık yiyoruz yemek yiyemiyoruz yaww sende akşam yemeğinde peynir zeytin sahurda yemek mi yedircen adama kız ters ters işler yapma

biz sahurda kahvaltılık yiyoruz yemek yiyemiyoruz yaww sende akşam yemeğinde peynir zeytin sahurda yemek mi yedircen adama kız ters ters işler yapma

aç gözlü olan benim o değil yemek dediğim de şehriye çorbası kazanla yapmısımda azıcık benim kocam çorba olmadan yimezzzz

aynıo bende oyle cok yapıyorum ..sonra mecbur dokuyorum elımmı ayarı yok gozumun mu bılmem:44:

aynıo bende oyle cok yapıyorum ..sonra mecbur dokuyorum elımmı ayarı yok gozumun mu bılmem:44:

normal zamanlarda ayarlıyorum da şimdi açlık varya yetmiycek sanki bi dünya yapıyorum

aman yemek dökmeyin aç insanları düşünün afrikadaki off içim gidiyo onlara bu ara

Son düzenleme:
yok işte aç gözlüüü ne bulduysa masaya koyuyorrrr

napımm önce gözümü doyuruyorumm bennn sen gitmiyonmu mesain bitmedi mi hacııı
Artık bir derdim var bölümünde benimde konum çıktı anammmm tee önceden yazmıştımm allah banada boşan diyebilirsiniz :):):):):

Son düzenleme:
sonra da adam 50 kilo diyo kapat sen adamın iştahını 40 a bile düşer

heee aynen ole kendıne bakıyo bu el kızı ıste
son 60 yılın en büyük kuraklığı yaşanıyomuş bebekler sefil kıyamam yaa
evet yazık çocuklara kıyamıyorum hiçç eşimde ole yardım msjı göndermiş

nerde len konun hemen girip boşann demelıyım haaa bua arad merak etme gıdıyom kına yak bıtarfına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…