- 25 Ocak 2009
- 1.004
- 11
- 35
- Konu Sahibi OltadakiZil
ıyı ben gıdıyorum ..bır derdım var bolumune konu acacam hemıde en afıllısınden
Ne konusu acıcan lennn bana bak valla bu sefer boşan deriz ona göreee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyı ben gıdıyorum ..bır derdım var bolumune konu acacam hemıde en afıllısınden
iftara ne yapıcaksınız kızlar
Ne konusu acıcan lennn bana bak valla bu sefer boşan deriz ona göreee
burcu gıtmıs zaten bırıne boşan dıyor..beklerım sızden..arkadaş değil akrep oldunuz
biz dışarda yiyecuğukkkkk yırttım bu akşammm
oh hadi iyisin yarın akşam sorarım ben saaaa
ya canım abidik gubidik yemekler istiyo iftar saati gelmeden kuruyoruk da kuruyorum şunu yapayım bunu yapayım diye
top patlayınca da hiç bişey yiyemiyorum okadar yapıyorum kalıyo hepsi kaç ye ye bitmez şimdi evdeki yemekler de aç gözlü gibi birsürü yapmışım topu topu iki kişiyiz
dün yemeğe peynir zeytin bile çıkarmıstım sanki yemek yok yetmiycekkk gibi hala yemek duruyorr sahura artıkkk:90::90:
biz sahurda kahvaltılık yiyoruz yemek yiyemiyoruz yaww sende akşam yemeğinde peynir zeytin sahurda yemek mi yedircen adama kız ters ters işler yapma
oh hadi iyisin yarın akşam sorarım ben saaaa
ya canım abidik gubidik yemekler istiyo iftar saati gelmeden kuruyorum da kuruyorum şunu yapayım bunu yapayım diye
top patlayınca da hiç bişey yiyemiyorum okadar yapıyorum kalıyo hepsi ye ye bitmez şimdi evdeki yemekler de aç gözlü gibi birsürü yapmışım topu topu iki kişiyiz
burcu gıtmıs zaten bırıne boşan dıyor..beklerım sızden..arkadaş değil akrep oldunuz
aynıo bende oyle cok yapıyorum ..sonra mecbur dokuyorum elımmı ayarı yok gozumun mu bılmem:44:
yok işte aç gözlüüü ne bulduysa masaya koyuyorrrrbiz sahurda kahvaltılık yiyoruz yemek yiyemiyoruz yaww sende akşam yemeğinde peynir zeytin sahurda yemek mi yedircen adama kız ters ters işler yapma
normal zamanlarda ayarlıyorum da şimdi açlık varya yetmiycek sanki bi dünya yapıyorum
aman yemek dökmeyin aç insanları düşünün afrikadaki off içim gidiyo onlara bu ara
yok işte aç gözlüüü ne bulduysa masaya koyuyorrrr
aynen bende cok uzuluyorummmm
yok işte aç gözlüüü ne bulduysa masaya koyuyorrrr
sonra da adam 50 kilo diyo kapat sen adamın iştahını 40 a bile düşer
evet yazık çocuklara kıyamıyorum hiçç eşimde ole yardım msjı göndermişson 60 yılın en büyük kuraklığı yaşanıyomuş bebekler sefil kıyamam yaa
napımm önce gözümü doyuruyorumm bennn sen gitmiyonmu mesain bitmedi mi hacııı
Artık bir derdim var bölümünde benimde konum çıktı anammmm tee önceden yazmıştımm allah banada boşan diyebilirsiniz :):):):):
ay bizim yarın tam 10 ay olucak evleneli ne yapsam ki iftarda