eşimin oruç başına vurdu..

biriniz bile kal demedinizya sen myhos azmı yazıştık ya sen roose ya sen seninle azmı paylaşımımız oolduu :KK25: ama yazık ki bir KAL bilem yok napalım bende artık kendimi temizliğe vururum artık bu son bu son veda sizeee hoşça kalın dostlarım ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın....

biriniz bile kal demedinizya sen myhos azmı yazıştık ya sen roose ya sen seninle azmı paylaşımımız oolduu :KK25: ama yazık ki bir KAL bilem yok napalım bende artık kendimi temizliğe vururum artık bu son bu son veda sizeee hoşça kalın dostlarım ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın....

nereye gidiyon kız kendini fabuloso kadını gibi hissetmeye başladın sen ne temizliği koy ver gitsin:KK52::KK52::KK52::KK52:

KIZ gelcem bensiz olurmu sadece birkaç saat yalnız kalacaksınız bensiz konular açıpta gülmeyin haa yoksa bu bacınız üzülür...

de bakim napalım :KK1::KK1:

Bazen anneme okadar sinir oluyorum ki ya aradım napıyosun diyorum hiçö diyo ne oldu bişe mi var diyorum hiç diyo sonra kendi kendne bağırdı kapattı telefonu anlamadım derdi ne hep nazı bana geçiyor diye yapıyor bunları deli oldum sinirden :KK43:

X