- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- Konu Sahibi GizliPeri78
Ne yapsın, penis kuaförü veya penis güzellik merkezi diye bir şey mi vardı da bizim haberimiz yok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem ki konu sahibi orda ithal muz gibi cicim bisey mi bekliyordu
hicccccc güleceğim yoktu
Benim eşim alman ve sünnetsiz, erekte halde aynı görünüyorlar ama erekte değilse ben de hala ıyy ne çirkin diyorum içimden ama kendi cinsel organlarım için de aynı fikir var bilinçaltımda. Yani hayvanlarınki için de aynı hissediyorum ama bu beni kocamdan falan soğutmuyor bilemedim yani dpğanın gereği böyle dedim geçtim , bence konusahibi ilk kez görme şokunu atlatamamış. Aynen böyle cevaplar yazmamızı bekliyorİnik hali ne işinize yararki zaten kalkınca bakın madem sünnetsiz mi acaba
Bakmadan nasıl sevişecek ayolOraya bakma. Başka bir şey hayal et...
Bakmadan nasıl sevişecek ayol
Daha bunun dokunması var, ellemesi var, ne bileyim oralı var, boşalması var ahdaha gözlerini mi bantlayacak.
Hayatın gerçekleri ama yani ne diyeyimoral demeseydin iyiydi daha bakmaya dayanamayan orala geçerse kalp krizi geçirir herhalde
Gülmekten kendimi alamıyorumBükebilirsen kalp olur ama çok zor...
Sen kesinlikle aşık filan değilsin. Ayrıca balayında sğrekli dır dır konuşup romantik dakikalar geçirdik diyorsun ama kesinlikle romantiklikle alakası yok durumun, eğer siz duygu ve aşk dolu dakikalar yaşasaydınız zaten o aşkın verdiği ateşle bir cinsellik yaşardınız!!! Gerçekten sevseniz size o bile şirin gelir. Kendinizi kandırmayın.Kesinlikle cok seviyorum ahlaklı dürüst ve yakisikli. Yani tamam benim vajinam da mükemmel değildir belki de bazen tahrik olmuşken o şekilsiz şeyi görünce tüm ıslaklıgim kayboluyor. Isteğimi kaybetmekten korkuyorum ama kesinlikle aşığım ona
Allah başka dert vermesinHerkese selamlar. 3 haftalık evliyim ve eşime deliler gibi aşığım , cok severek evlendim. Utanıyorum söylemeye ama eşimin penisini hiç beğenmedim. Harika bi balayi sonrasi böyle kötü bi sürpriz beklemiyordum. Penis zaten estetik bi organ degil ve Kalkikken neyse de küçükken zaten eciş bücüş bişey. Eşimi cok seviyorum ama böylesine şekilsiz buruşuk bi et parçasıni içime alıyor olmak büyük eziyet. Bendeki hoşnutsuzlugu farkeder diye de ödüm kopuyor ama bana kalsa 1 ay yapmasam da olur. Zaten şekline de dair büyük beklentim hic yoktu ama yakından böyle görünce artik içim hiç almıyor napicam bilmiyorum. Var mi seklini beğenmeyenler başka ne yapabilirim?