eşimin ne yardan ne serden geçmesi..

bu aşamaya sizi sinirimi getirdi derinnefes
öyleyse tedavi olmayı denemedimi
Genel anlamda siniri getirdi..son tartismamizda da lavabodan iki dk da çıkmadim diye makyaj yapımı sandı. Aldı telimi kırmaya başladı, sonra makyaj malzemeler imi..bunun gibi şeyler son zamanlarda tavan yaptı, e birde sinirle ince hakaretler de var, sonrasında ozurdilemekte yok..babama ben 16 yaşından beri boyleyim dedi..ilaç kullanmak istemiyor, desteğin ise yarayacagini düşünmüyor..ben napabilirim ki, sabir tasi değilim bu şekil de sabredeyim..

boşama kız bu adamı biraz pofpofla aşkım canım dee yola gelir yani öyle hissettim taaa buralardan.

bu kısmı okumamıştım.kaç aylık evlisiniz ilk başlarda benim kocada öyleydi nasıl çekmişsem çekmişim ama şimdi düzeldi

boşama kız bu adamı biraz pofpofla aşkım canım dee yola gelir yani öyle hissettim taaa buralardan.
Evet bunu yapsaydim simdi bu durumda olmicaktik çünkü en son bana dediki senin kocana eywallahin yok başkasına mi olucak.

bu kısmı okumamıştım.kaç aylık evlisiniz ilk başlarda benim kocada öyleydi nasıl çekmişsem çekmişim ama şimdi düzeldi
2.5 yıllık ama gecen yıl atamamdan dolayi ayriydik. Ben de çekiyordm basediyordum ama en son dayanamadım git artık git istemiyom seni diyince, çıktım bende
.cikmasaydim daha kotu şeyler olacaktı ayni evde yasarken nefret edicektik birbirimizden, şimdi ben de anladım hatami o da anladı..

eee bir yolunu bul barış.pof pofla başka şekilde yürümüyor maalesef.

valla tedavi olmayı düşünmüyorsa
kimse kocanın bu abuk sabuk davranışlarını çekmez valla
çok haklısın degişmez o zaman
seviyorsun ama eşin degişmezse sanada yazık

Canım benim çok sevindim yuvanız tez vakitte kurtarırsın inş. ALLAHIM utandırmasın :)

Esim gece mesaj atmış seni almaya gelicez eğer istersen. Allah utandirmasin, allah yardımcımız olsun Diye
Henüz cvp yazmadım.
Siz daha sorunlarınızı çözemediniz oturup adam gibi konuşamadınız. Nedir ne değildir nasıl yaparız. Artık şöyle olsun böyle olsun vb. Ki en fenası eşiniz öfke kontrolü için tedavi bile kabul etmiyormuş. Bence birkaç kere oturup baş başa konuşun. Direkt eve giderseniz kısa süreliğine sorunların üstünü örtmüş olursunuz sadece.

valla tedavi olmayı düşünmüyorsa
kimse kocanın bu abuk sabuk davranışlarını çekmez valla
çok haklısın degişmez o zaman
seviyorsun ama eşin degişmezse sanada yazık
En son kendine ceki düzen vermek için ise yarayacak çözüm aradığını, namaz kıldığını, kitap okuduğunu söyledi..
Cok büyük asilamayacak problemler yok, karşılıklı anlayış ve sabırla asariz diye düşünüyorum..

CAN YAKMAK DERKEN DÖVMESİ ANLAMINDA
Yok eşim o anlam da bir şiddet uygulamadı cok şükür, yoksa geri dönüş zor olurdu..o laflariyla
Canım benim çok sevindim yuvanız tez vakitte kurtarırsın inş. ALLAHIM utandırmasın :)
Aminnn canım..eşimin artıları daha agir bastı..
Çok büyük sorunlarımız yoktu aslında..ben öfke kontrolunu yenmeye çalışırken ona destek olmak için onun yaninda olmayı tercih ediyorum, çünkü bizim problemlerimiz dışarıda cafede konuşarak halletmeye olucak şey değil, söz verse bile elinde olmadan yine birşey sinirlenebilir..onun da benim de olgunlasmayA ihtiyacımız var, bizde ki sorun birbirimizi yanlış anlamaktanta kaynaklanıyordu..ben bu ayrılığın bize iyi geldiğini düşünüyorum..çünkü hatalarımızı karşılıklı oldu..yüzde yüz eşim suçlu diyemem..
Ne bilim bitki çayları, doğada vakit geçirerek, belki bi arkadaşın dediği gibi umreye giderek, daha manevi boyutlarda birşey yaparak sorunları aşmayı deneyecegim..allah hakkımızda hayirlisini versin..

ayyyyyy sevindim. inşallah problemlerinizi de aşarsınız zamanla. sabırlı ol biliyorum zor ama emek vermeden hiçbir şey olmuyor.

Evinize dondunuz mu
hersey gonlunuzce olsun.
Artik esinizin arti ve eksilerini daha ii
Biliyorsunuz
Ona gore davranin
Mutlu olun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…