Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizin ne kadar borcu varsa ona ibanla gonderirsiniz eşiniz kredi borcunu oderİyi akşamlar eşimin kredi borcunu kendi banka hesabımdan ödeyebilir miyim yada müşteri hizmetlerini arasam bnm hesabımdan parayı tahsil edebilirler mi
Ödemeyin kendi ödesin siz niye ödüyorsunzİyi akşamlar eşimin kredi borcunu kendi banka hesabımdan ödeyebilir miyim yada müşteri hizmetlerini arasam bnm hesabımdan parayı tahsil edebilirler mi
Öyle alıştırmayın kendisi ödesinİyi akşamlar eşimin kredi borcunu kendi banka hesabımdan ödeyebilir miyim yada müşteri hizmetlerini arasam bnm hesabımdan parayı tahsil edebilirler mi
Kredi borcunun vadesiz hesabina para atarsaniz onlar borcu icinden cekerler.İyi akşamlar eşimin kredi borcunu kendi banka hesabımdan ödeyebilir miyim yada müşteri hizmetlerini arasam bnm hesabımdan parayı tahsil edebilirler mi
Benim de aklıma ilk bu geldi ama tanımadığım insana iftira atmayayım dedim.Bence güvenmiyor parayı alıp ödememesinden çekiniyor soru sahibi o yüzden kendi hesabından ödemek istiyor
Yok ben de iftira atmak derken eşi için dedim:)Ayy yok eleştiri için demedim aksine iyi niyetli olduğunu düşünüyorum
Ben çok romantigim sürpriz yapacak diye düşündüm ayy keşke biri benim tüm borçlarimi kapatsa .hayatımın hediyesi olurBence güvenmiyor parayı alıp ödememesinden çekiniyor soru sahibi o yüzden kendi hesabından ödemek istiyor
Ben de sürpriz yapacak diye dusundumBen çok romantigim sürpriz yapacak diye düşündüm ayy keşke biri benim tüm borçlarimi kapatsa .hayatımın hediyesi olur
Bizi çok uzerler dicem de 38 yaşındayım beni çok uzduler zaten . Siz kaçın kurtarin kendinizi bu ponciklikten :))Ben de sürpriz yapacak diye dusundum