Eşimin kopamadigi basbelasi arkadaşı yardım edin

Şimdi konuştuk asla gorusmeyecegim o insanla diyor ama işte bu seferde ben sebep olmuşum gibi suçluluk hissediyorum
Neyin suçluluğu ? Siz de normal değilsiniz.Uyusturucu kullanan,dolandırıcı adamla bağını kopardiniz diye bir de bayılın isterseniz .......

İşte sinir krizi öfke nöbetleri hiç olmuyor.dediginiz maddelere asinayim ot evet hiç anlaşılmıyor ama hap vs türevleri çok daha belli.bu arkadasina mesafe koydu aslında bir birbucuk yıldır gprusmuyordu sonra aradi bunu gelsin görüşün gözümün önünde dedim.ama iyi niyet yaramıyor gerçekten .
Testi nasıl yaptırabilirim saçından alınca götürsem direk yaparlar dimi.israrla sözüne inanmak istiyorum kullanmıyorum diyor ama

Neyin suçluluğu ? Siz de normal değilsiniz.Uyusturucu kullanan,dolandırıcı adamla bağını kopardiniz diye bir de bayılın isterseniz .......
Birde Bayıl istersen Feriha :)
Yok yok suçluluk eşime karşı ona baskı yapıp arkadaşıyla görüşmesini engellemişim gibi suçluluğu ama öyle arkadaş olmaz olsun.

Üç yıldır o adam yüzünden sinir harbi yaşama nedeniniz sizsiniz. Adamın ne mal olduğu belli, kocanızın nasıl biri olduğu belli. Hadi o adamda kafa yok, ona uyan kocanızda da yok, eee siz ne oluyorsunuz? Boşanmayan siz, uyuşturucu kullandığını yakaladığınız adamı baba yapan siz, hala dert yanan siz.

Hala savunuyosun ona şaşırıyorum.
Böyle biriyle bukadar sıkı arkadaşlık kurması sence bir babaya eşe yakışır hareketlermi?
Bugün almaya gider yarın kendi kullanır.
Hem millete uymaya müsait biriymiş zaten.

Hayır öyle test yapmazlar. Gidip ne diceksiniz bu eşimin saçı uyuşturucu testi yaptırmak istiyorum mu diyeceksiniz. Bu işler öyle sandığınız kadar basit değil. Fikrime gelince eşiniz muhtemelen o arkadaşı ile bir araya gelince uyuşturucu kullanıyor o yüzden bağını koparmak istemiyor.

Kesinlikle katılıyorum noktasına virgülüne kadar.

İnsanların hayatı madde kullanan insanlarla denkleşebilir hatta arkadaş olabilirler. Benim ve eşimin çevresinde böyle tipler okumuş etmiş mesleği eşinde kendi halinde insanlar var böyle olan. Geçmişte bekar hayatında her saçma şeyi yapmış evlenmiş şimdi hayatı düzenli tipler de var. Bekar/evli ayrımını çok saçma buluyorum evlenen insanlar olarak bekarları aforoz niye edelim ki?
Siz adama dolandırıcı demişsiniz sadece bu yüzden eşimin çok samimi olmamasını ve hiçbir fayda saglamamasını isterim. uzaktan arkadaş kalın ama dost olmayın diyip geçerim. Ama adamın bekarlığı üstünde çok durmuşsunuz ve seksi bir kadın olduğunuzu da söylüyosunuz.(ne alaka) Sizin derdiniz sadece kocanız o adamın lafıyla özentilikler yapması. Kocanıza bariz güvenmiyosunuz.

Pardon birşey soracaktım.
Ananizda öğretmen miydi ?
Oradan biliyorsunuz hım emin oldum
Ne kadar çirkin sözler. Karşınızdakine söyleyin ama annesini niye karıştırıyorsunuz. Çok ayıp. Ben de arkadaşlara katılıyorum. Eşiniz çok iyi, arkadaşı dolandırıcı ve bağımlı olamaz. İkisinin ortak noktası olması lazım. Bi sebep onları bi yerde buluşturuyor. Bu da madde bence siz zaten evlenmeden önce kullanmış dediniz yani kabul ettiniz bi nevi. Onlar bir araya gelip madde kullanıyor bence

Böyle bir adami karisinin yanina getirmesi dahi hata. O bas belasina sehir dışında is falan bulun bence bassin gitsin ay ben de sinir oldum simdi adama

Şimdi konuştuk asla gorusmeyecegim o insanla diyor ama işte bu seferde ben sebep olmuşum gibi suçluluk hissediyorum
Evet sebep oldunuz. Çocuğunuzun olduğu ortama uygun olmayan birini def etmiş oldunuz. Evet sebep oldunuz eşinizi kötü yola götürebilecek potansiyeli olan birini hayatınızdan çıkarmak için adım atarak. Güzel birşeye sebep oluyorsunuz tabi eşiniz sizi kandıramaz ise. Neyin suçluluğu anlayamadım. Ek olarak işi sıkı tutun ama eşinize çaktırmayın unutmuş gibi davranın ama gizliden gizliye eşinizi takip edin çünkü kendisinin size yalan söyleme potansiyeli var.

üç yıldır bu adam yüzünden sinir harbi yaşıyorum
Hangi adam, kocanız mı arkadaşı mı? Cevabı da pek fark etmiyor aslında. Kocanızı uyuşturucu madde kullanırken yakalayıp çok sevdiğiniz için affetmişsiniz. Affetmekle kalmayıp çocuk yapmışsınız. Uyuşturucu bir günde bırakılan bir şey mi? Arkadaşından niye kopamıyor acaba??
uzaktan yada gözümün önünde görüşün dedim
Kazık kadar adamlar bunlar. Sizin önünüzde nasıl görüşecekler, kanepeye koltuğa oturtup hadi konuşun mu diyeceksiniz?
Evet sen dedi sen ve ailemden önemli değil o dedi
Size öyle söyler, kankisine başka söyler. Erkekler suç üstü yakalanana kadar her türlü yalanı söyler. Çocuklarının anne babalarının bile üstüne kitaba el basarlar.
Sizin baskılarınız sonucu değil de eşiniz kendiliğinden görüşmeme kararı alsaydı tamamdı. Ben koptuğunu düşünmüyorum, çünkü beraber iyi vakit geçiriyor o kişiyle.

Ayrıca lütfen seviyeyi düşürmeyin, senin anan böyle miydi ne demek?

Hayır diyemeyen eşin sana hayır diyor ama nasıl iş ?

Ama nasil olur ben sok, nutkum tutuldu. Yok yok ben kesin daha uyanamadim. Siz degil miydiniz mutlulugun anahtari bende, ozelden yazin size mutlu olmanin formulunu yazarim diye insanlara cemkiren? Ben mi yanlis hatirliyorum acaba? Yok yok kesin ben yanlis hatirliyorum o uye siz olamazsiniz. Konuya gelirsek ne desem bilemedim ya, ne benim ne esimin boyle bir arkadasi yok cunku biz siradan insanlariz. Mutlulugun anahtari falan yok bizde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…