Evlendiğimizin 3-4 ayı haftada bir şeklindeydi ondan sonra 5 ayda 1 tek oldu sonrada ara ara ama bi düzen yok yani şuan bile 2 ayı geçmiştir beraber olmayalıÖncelikle söylemek istediğim şey, eşiniz mastürbasyon yapabilir gayet normal bişey. Bu onun kişisel alanı."Yakaladım" gibi suçlayıcı bi ifade kullanmanız doğru değil. Bir suç varmış gibi. Halbuki bu suç değil. Eşinizi böyle suçlayıp utandırmayın lütfen..
Böyle isteksiz günler, dönemler bir çok ilişkide olabiliyor sanırım.
Detaylı bir şekilde konuşmaya çalışın, bir problem mi var diye.
1,5 yıldır hep mi bu şekildeydi? Yoksa son zamanlarda mı bu isteksizlik arttı?
Evet ilk kez oldu Ramazan bahane tabiRamazandayız farkında mısın mı...özellikle kaçıyor belli ki. İlk kez mi reddedildiniz?
Aynen öyle bahane oldu onun içinRamazanda sevısılmez mıymıs o ne demek?
Sevısırsın alir dusunu uyursun, bahaneye bak.
Degısmez bu adam.
İlk günden ziyade son 5.6 aydır böyle bu canı isterseBu ara kk'da okuduğum kaçıncı isteksizlik konusu bu sayamadim. Erkeklere bir haller olmus. Ramazan falan diye bahane yapmış, eminim kendi işini kendi görüyor dediğiniz şeyde Ramazan falan dinlemiyordur. Ilk günden beri isteksiz olması hiç normal değil
Dediğim gibi konuşmayı deneyin o halde. Çok sakin güzel bi ses tonu ile. Suçlayarak değil de çözüm aradığınızı anlayacağı şekilde. Ramazan falan tabii ki hikayedir. Ramazanda mastürbasyon yapmıyo mu ki sanki? Siz bu durumun sizi ne kadar etkilediğini konuşun mutlaka. Başka şekilde çözülecek bişey değil çünküEvlendiğimizin 3-4 ayı haftada bir şeklindeydi ondan sonra 5 ayda 1 tek oldu sonrada ara ara ama bi düzen yok yani şuan bile 2 ayı geçmiştir beraber olmayalı
Deneyeceğim teşekkür ederimDediğim gibi konuşmayı deneyin o halde. Çok sakin güzel bi ses tonu ile. Suçlayarak değil de çözüm aradığınızı anlayacağı şekilde. Ramazan falan tabii ki hikayedir. Ramazanda mastürbasyon yapmıyo mu ki sanki? Siz bu durumun sizi ne kadar etkilediğini konuşun mutlaka. Başka şekilde çözülecek bişey değil çünkü
Bi daha teklif edicem artık güzelce konuşucam aktarlarda satılıyor mu acabaHaklısın çek karşına konuş kırıcı olmamaya dikkat et kendini bı kapatırsa bir daha açman zor olur
Terapiste gitmeyi teklif etbi de incir çekirdeği yağının iyi geldiğini söylemişlerdi burda
Aktarlarda satılıyor, günde bir çay kaşığından fazla tüketilmiyor dikkatli kullanın. Ama masturbasyon yapıyorsa sizin sorununuz adamın isteksizliği değil bencilliği ve üşengeçliği, yağ çözer mi bilemedim.Bi daha teklif edicem artık güzelce konuşucam aktarlarda satılıyor mu acaba
Bu libidosu düşüklük değil bence, masturbasyon baş rol, partner figüran gibi, hala bekar olarak takılıyor. İhtiyacını karşılıyor canı birinin tenine dokunarak yapmak isterse karısını kullanıyorLibidosu düşük sanırım. Bi doktora gitse hormon testi yaptırsa falan. Bu konuyu çözmeye yanaşmıyorsa boşanmaya gider.
Zaten güzelce konuşucam artık bi çözüme ulaşmazsa sonumuz o olucak, ablama açmıştım bu konuyu hatta boşanmayıda söyledim böyle bi konu için boşanılır mı dedi banaLibidosu düşük sanırım. Bi doktora gitse hormon testi yaptırsa falan. Bu konuyu çözmeye yanaşmıyorsa boşanmaya gider.
Eğer bu seni mutsuz ediyorsa kesinlikle boşanılır, kimsenin sözüne bakma.Zaten güzelce konuşucam artık bi çözüme ulaşmazsa sonumuz o olucak, ablama açmıştım bu konuyu hatta boşanmayıda söyledim böyle bi konu için boşanılır mı dedi banaBence boşanılır yaşayan anlar büyük bir sebep bu
Evet haftada 1 olduğunda şikayetçi değilim, tabi daha fazlasını istiyorum ama karşımdakini görünce bişey diyemiyordum. Ne zaman konusu açılsa ben yanaşsam azgın gibi gösteriliyorum halbuki bu bir ihtiyaç.Aktarlarda satılıyor, günde bir çay kaşığından fazla tüketilmiyor dikkatli kullanın. Ama masturbasyon yapıyorsa sizin sorununuz adamın isteksizliği değil bencilliği ve üşengeçliği, yağ çözer mi bilemedim.
Karşınıza alıp. Onu suçlamadan anlatın, sizin de cinselliğe ihtiyacınız olduğunu ve onun size yaklaştığından çok daha fazla olduğunu, bunun da ev işlerine yardım ve sohbet kadar evliliğin zorunluluğu olduğunu yanınızda kocanız varken bu ihtiyacı kendi kendinize gidermek istemediğinizi söyleyin.
Böyle bir konuşma işe yaramazsa ve azgınlıkla suçlanırsanız bilin ki böyle devam edecek kararınızı ona göre verin.
Şunu da ekleyeyim ilk zamanlarda haftada bir yaşanan cinsellik bile size yetiyorsa siz azgın falan değilsiniz hatta düşük libidolu bile sayılırsınız, sizi suçlamasına izin vermeyin.
Ramazandayız farkında mısın ne ya, orucun saatleri belli islam dininde cinsel perhiz diye bir şey yok.
Allah yardımcınız olsun
Evet mutsuz ediyor tabiki cinsellik herşey değil ama bence çoğu şey cinsellikten geçiyorEğer bu seni mutsuz ediyorsa kesinlikle boşanılır, kimsenin sözüne bakma.