- 10 Haziran 2011
- 862
- 622
İyi bayramlar herkese konuya giricem hemen şuan çok sinirliyim çünkü hamileyken panik atak başlangıcı oldu sebeplerini anlatmayacağım uzun sürer. Doğumdan sonrada geçmedi. 3 buçuk aylık ikiz kızlarım oldu. Çocuklarıma tek bakıyorum bakacak kimsem yok. Ara sıra kendi annem geliyor kaynanam değişik biri gelmiyor gelmesinde geldiğinde triplerinden nazından geçilmiyor yemek seçiyor ev işi sevmiyormuş çok dağınık vs yani iki katı iş çıkarıyor gelmesini istemiyorum. Problem eşimin bana yardım etmemesi. Sürekli oraya buraya gitmek gezmek istiyor. Çocuklara bakmaktan halim olmuyor. Gitmek istediği yerlerde hep çevre iller yada uzak ilçeler büyük şehirde yaşıyoruz. Panik atağımdan dolayı arabaya binemiyorum trafikten otobandan tırlardan ödüm kopuyor.
Dün yine bugün için herkesi ayarlamış denize gidecekmişiz sakaryaya birkaç gün kalıp dönecekmişiz. Yol çok uzak arabada fenalaşıyorum emzirdiğim için ilaçta alamıyorum . Anlayış göstermiyor bağırıp çağırıp senden bir bk olmaz hiçbişey yapılmaz neler neler deyip yattı kalkmıyor geceden beri. Çocuklar sürekli ağlıyor uykusuzum uyuyamadm yardım et dedm kalkmadı hali yokmuş. Bazen evlendiğime çok pişmanım. Sürekli sağda solda gezmek çocuk yokken bile zor oluyordu şeker hastasıyım herşeyi yiyemiyorum düzenli yemem gerekiyor bilerek kabul ederek evlendi anlayış sıfır. Tabiki dışarda da yiyebilirim arada ama hergün değil. Çok bunaldm haksız mıyım haksızsam nerede nolur yardımcı olun bana
Dün yine bugün için herkesi ayarlamış denize gidecekmişiz sakaryaya birkaç gün kalıp dönecekmişiz. Yol çok uzak arabada fenalaşıyorum emzirdiğim için ilaçta alamıyorum . Anlayış göstermiyor bağırıp çağırıp senden bir bk olmaz hiçbişey yapılmaz neler neler deyip yattı kalkmıyor geceden beri. Çocuklar sürekli ağlıyor uykusuzum uyuyamadm yardım et dedm kalkmadı hali yokmuş. Bazen evlendiğime çok pişmanım. Sürekli sağda solda gezmek çocuk yokken bile zor oluyordu şeker hastasıyım herşeyi yiyemiyorum düzenli yemem gerekiyor bilerek kabul ederek evlendi anlayış sıfır. Tabiki dışarda da yiyebilirim arada ama hergün değil. Çok bunaldm haksız mıyım haksızsam nerede nolur yardımcı olun bana