Eşim benden fantzi istiyo ama benim bunları arzulamami istiyo ve ben bunu nekadar yapmak istesem de bilmiyorum birşeyleri yanlışmıyapiyorum beceremiyorum ne öneriyorsunuz.
Erkek milletini anlamak zor valla bide kadınlar için öyle derler. Size verebileceğim bi önerim yok malesef ama içinizden gelmeyen bişeyi nasıl yapar ki insan farklı yollar deneyin mutlaka ortak bişeyleriniz vardır
Çokta anormal bişeyler istemiyo assinda msjlaşmak değişik ortamlar vs.İstemiyorum deyil oistesin ben birlikte yapalım istiyorum ama eşim benimde istememi istiyo şimdi onun bu isteğini yerine getirmek istiyorum ama benim böyle bir yapım yok sizlerden fikirler istiyorum.tesekkurler.
Çokta anormal bişeyler istemiyo assinda msjlaşmak değişik ortamlar vs.İstemiyorum deyil oistesin ben birlikte yapalım istiyorum ama eşim benimde istememi istiyo şimdi onun bu isteğini yerine getirmek istiyorum ama benim böyle bir yapım yok sizlerden fikirler istiyorum.tesekkurler.
Bunlar yapılamayacak şeyler değil ki. Adam direk dansı istememiş nihayetinde. Mesajlaşma in nesini yapamıyorsun,yada değişik ortam derken? Otel,açık hava,jakuzi,araba vs mi?
Henüz genç ve tecrübesiz olduğunuzu düşünüyorum.. Ne kadar süredir evlisiniz yaşlarınız kaç..bunlar önemli detaylar
Yaşınız ve evliliğiniz ilerledikçe fantazi dünyanız genişler..mesela ben 18 yıldır evliyim..fantazi dünyamız 5 yıldır çok farklı boyutlarda
İlk yıllarımızı hatırlıyorum çok renksiz bir cinsel hayatımız varmış diyorum...yaş aldıkça tecrübe kazanacaksınız.. Kasmayın boşuna