Merve yazıyor ya şu kadsr gelirimiz var ikimiz de memuruz öğretmen ve memur diye.Ne kadar almıyor konuda maaş yok ki. Otreranın dediği geçim sıkıntısıysa mevzu biz de çekiyoruz kocam polis az daha fazla muhtemelen. Borç vardır harç vardır.
Obürünj okumadimMerve yazıyor ya şu kadsr gelirimiz var ikimiz de memuruz öğretmen ve memur diye.
Ben de emniyete bagli memur bekçilerden oldugunu düşünmedim. Bir yeri bekliyor herhalde dedim ilk başta. Sonra memur konusu gelince aklima polis asker geldi. Ne bileyim memur bekçi bekçidir. Gece bekçisi denmez ki.Gece bekçisi demiş direk diğer konu da devlet memuru.
Bekçi maaşı onkadar olmadığı için ben özel bekçi diye anladım.
Ama polis askerde bilemem tabii.
Ama full gece çalışan asker polis var mı ki.
Ben inanmadımBen de emniyete bagli memur bekçilerden oldugunu düşünmedim. Bir yeri bekliyor herhalde dedim ilk başta. Sonra memur konusu gelince aklima polis asker geldi. Ne bileyim memur bekçi bekçidir. Gece bekçisi denmez ki.
Tamamen ifşa olma korkusu bence. Cinsel konu olunca bir de ekstra çabalıyor. Gerçekten derdi olduğunu düşünüyorum.Ben inanmadım
Arka arkaya 2 konu ikisinde de başka bişey.
Polis dese de gece bekçisi dese de biran da ifşa olamaz sonuçta.
Kaç aylık evli olduğu da yarım saate değişmiş.
Gece nöbeti yapan polis/asker o zaman. İfşa olcam korkusuyla boyle yaziyorlar ama herkes asker polisle evli simdi. Kimse bu bilgiyle ifşa olmaz.
Gece bekçisi demiş direk diğer konu da devlet memuru.
Bekçi maaşı onkadar olmadığı için ben özel bekçi diye anladım.
Ama polis askerde bilemem tabii.
Ama full gece çalışan asker polis var mı ki.
Emniyette bekçiler varDiğer konuda eşim devlet memuru demişsiniz burada gece bekçisi
7-8 arasıNe kadar almıyor konuda maaş yok ki. Otreranın dediği geçim sıkıntısıysa mevzu biz de çekiyoruz kocam polis az daha fazla muhtemelen. Borç vardır harç vardır.
Ortak zamanları iyi değerlendirmek gerek. Biraz kadının toparlayıcı olması, ortam hazırlamak ve etkileyicilik/çekicilik açısından. Erkek ilgisizliği söz konusu olduğundan hele de 7 aylık evliyken kadına biraz iş düşüyor.Konu sahibi ayda bir normal değil ama sizin ciddi bir de zaman sıkıntınız var. Çok yeni evlisiniz, bu normal mi diye sorduğunuza göre size de yetmiyor. Eşinizden beklemek yerine siz adım atmaya çalışın görüşebildiğiniz zamanlarda eğer cevap vermiyorsa yapacak çok bir şey yok. Bir de evliliğiniz sizi tatmin edecek hale gelmeden sakın çocuk yapmayın
Eşin geceleri, sen gündüzleri evde yoksun. İkiniz aynı anda evdeyken de birliktelik olmuyorsa normal değil, evet sorun vardır.
Gece bekçisi masum değil gibi:))Merhaba 7 aylık evliyiz .ancak eşim çok istekli değil .gece bekçisi kendisi 3 gece çalışıp bir gece evde ancak cinsel hayatımız ayda 1 ya var ya yok normal mi
gece bekçiside memurDiğer konuda eşim devlet memuru demişsiniz burada gece bekçisi