Bajjajaja Tamam iste memur dairesini koruyorsaDiğer konuda eşim devlet memuru demişsiniz burada gece bekçisi
Sabah devlet memuru gece bekçi olursa tabii yapamazlarBajjajaja Tamam iste memur dairesini koruyorsa
Devlet memuru oluyor
Yalniz memur dairesi diye bisey yoksa beni affetSabah devlet memuru gece bekçi olursa tabii yapamazlar
Şeye şey edecek zamanı kalmamışYalniz memur dairesi diye bisey yoksa beni affet
Ahhahahah cok mantikli adam napsin mahvoluyordur
Boyle bir adami birde iliski yasayarak yormak miŞeye şey edecek zamanı kalmamış
Normal değil.Merhaba 7 aylık evliyiz .ancak eşim çok istekli değil .gece bekçisi kendisi 3 gece çalışıp bir gece evde ancak cinsel hayatımız ayda 1 ya var ya yok normal mi
Bekçiler de memur.Diğer konuda eşim devlet memuru demişsiniz burada gece bekçisi
gece bekçileri o kadar almıyor amaBekçiler de memur.
Gece nöbeti yapan polis/asker o zaman. İfşa olcam korkusuyla boyle yaziyorlar ama herkes asker polisle evli simdi. Kimse bu bilgiyle ifşa olmaz.Diğer konuda eşim devlet memuru demişsiniz burada gece bekçisi
Gece bekçisi demiş direk diğer konu da devlet memuru.Gece nöbeti yapan polis/asker o zaman. İfşa olcam korkusuyla boyle yaziyorlar ama herkes asker polisle evli simdi. Kimse bu bilgiyle ifşa olmaz.
Ne kadar almıyor konuda maaş yok ki. Otreranın dediği geçim sıkıntısıysa mevzu biz de çekiyoruz kocam polis az daha fazla muhtemelen. Borç vardır harç vardır.gece bekçileri o kadar almıyor ama
Özel bekçi muhtemelen.
Yaa o zaman zor olur tabi.Gündüz ben çalışıyorum