canım benim kendi eşini bu durumda düşünürsen belki daha iyi anlarsın beni
hem ben konu sahibine hakaret etmiyorum ki
eşine söylüyorum ,bence daha da ağırını hakediyor ama işte
adam ben yatayım herkes bana baksın derdinde
olduuu
Canım zor bir durum haklısın..Ama eşinede söylesen can sıkar..
Sen yinede bu kadar ağır konuşma..Konu sahibi eşini normal görüyor zaten.Tek derdi eşinin vardiyalı olması :51:
eşim asla okumaz.
28 yaşında.
hayatı boyu hep rahat da yaşamış.
şimdi çok zor geldi bu hayat.
aslnda zehir gibi bi kafası var,matematiği harika,tarih sever fakat gel gör ki eline bi kitap alıp okuduğunu bile görmedim =))
evimiz kayınpederimizden,faturalarmz ve kredi borcumuzu da ödüyor.harçlksız da bırakmıyor.
bunun yanında bnm annem de babam da abim de hep harçlıklar verir bana.eşime de.
Yorumlara bak bi küfür etmediğiniz kalmış ayıptır arkadaşlar.Eşinin ne adamlığı kalmış ne ezikliği hakaret ederek kul hakkına da giriyorsunuz..
Konu sahibi,eşin sorumluluk almaktan çekinen biri belliki ona evli,yakında da evladı olacak yetişkin biri olduğunu hatırlat yoksa sonunuz iyi değil Allah korusun
bebişimiz ben vajinismusken oldu,üstelk isteyerek yapmadk.1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışınca ne oluyor anlamadım? İşi neyi gerektiriyorsa onu yapacak. Babanızın eşinize iş bulmak gibi bir zaruriyeti mi var da eşiniz kırılıyor?
Madem aç kalacak kadar zor durumdaydınız bebek yapmak yerine işe girebilirdiniz?
Ben 4 yıldır çalışıyorum, erkek arkadaşım da 2 yıllık bilgisayar ve 4 yıllık açıköğretim bitirdi, sabit bir işe girdi şükür ama yine de eski bağlantılarından iş kovalıyor. Bütün bunlara rağmen aileler bize destek olmadığı için evlenemedik. Bu sene evlenen bütün akrabalarımda da kızlar işsiz erkekler asgari ücret ama ayrı ev açtılar, aileler sanırım destek oldu.
Herkes bir şekilde evlendi ben hala bekliyorum, yanarım da buna yanarım
bebişimiz ben vajinismusken oldu,üstelk isteyerek yapmadk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?