• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin işi

canım benim kendi eşini bu durumda düşünürsen belki daha iyi anlarsın beni
hem ben konu sahibine hakaret etmiyorum ki
eşine söylüyorum ,bence daha da ağırını hakediyor ama işte
adam ben yatayım herkes bana baksın derdinde
olduuu

Canım zor bir durum haklısın..Ama eşinede söylesen can sıkar..

Sen yinede bu kadar ağır konuşma..Konu sahibi eşini normal görüyor zaten.Tek derdi eşinin vardiyalı olması :51:

Canım zor bir durum haklısın..Ama eşinede söylesen can sıkar..

Sen yinede bu kadar ağır konuşma..Konu sahibi eşini normal görüyor zaten.Tek derdi eşinin vardiyalı olması :51:

evet sorun eşinin kendinin çabalaması değilde babasının yardım etmemesi gece çalışması

Son düzenleme:
valla ağır konuşmak gerekiyo zira konu sahibeside bi alem,sana evlenene kadar kim baktı ve hala bakıyo? baban, hala ondan medet umduğun halde babanı haksız yere eleştiriyosun ama asalak kocanı gülücükler saçarak anlatıyosun pess,Allah çocuğunuza yardım etsin

böyle bi adamla evlenmeyi bildiysen sende çalışcaksın kocanın açığını vermiceksin madem öyle, kimse sizi finanse etmek zorunda değil, baban emekli olmuş artık yiyip içip gezmek onun hakkıdır böyle bencillik olmaz, gencecik adam iş beğenmicek baban size bakıcak bu yaşta,bu nasıl bi koca tutkusudur, bahaneside hazır "Allah bana para vermiyo çünkü verirse içkiye yatıracağımı biliyo" adam özünde hala ayyaş yani

eşim asla okumaz.
28 yaşında.
hayatı boyu hep rahat da yaşamış.
şimdi çok zor geldi bu hayat.
aslnda zehir gibi bi kafası var,matematiği harika,tarih sever fakat gel gör ki eline bi kitap alıp okuduğunu bile görmedim =))

28 yaşına gelmiş bi adamın eline kitap almamasında gülünecek bişey bulamadım ben,aksine acıdım, hem cahil hem hazırcı hem potansiyel ayyaş, zehir gibi kafası olduğu konusuna katılıyorum, adam kendine baktırıyo öyle veya böyle

diğer konularınızı hatırlamıyorum ama vardiyalı çalışan tek insan eşiniz değil..üniversite mezunları bile bu devirde boşta kalırken hatta garanti olarak bakılan öğretmenlik mesleğinde bile atama sorunu varken lise mezunu olmayan eşiniz daha ne istiyor anlayamadım ben?

buldukça bunama olayı bu olsa gerek? yakında çocuğum olacak canımı dişime takıp çalışmalıyım diye düşünmek yerine eşinin babasından medet uman bir adam..pes vallahi..

babanız yine çok iyi bir insan ki iki yetişkin olup yuva kurmayı bilen ama hala geçinme sorunu yaşayan sizlere yardım elini uzatıyor..hiç babanızı suçlamayın,eli öpülesi bir adam bence.

vardiyalı çalışan binlerce erkek var bunlardan biride benim işim, iyi bir firmada çalıştığı için katlanıyorum öylesine bir firma gel dese oda gitmez ne kadar zorlansada çünkü şu anda çalıştığı yere güveniyor. Bence sende alışmaya çalış vallahi bazen iyime b ile geliyor benim kafa dinliyorum işimi hallediyorum kız arkadaşımı çağırıyorum kendime vakit ayırıyorum yani hem birbirimizi özlüyoruz biraz...

merak ediyorum bu adamın çocuğuna ne vereceğini düşünüyosun, işin maddi kısmını geçtimde manevi ve kültürel açıdan çocuğuna ne katabilir, zaten kazara oldu eşim istemedi hala da istemiyo biliyorum diyosun, zaten çocuğunu düşünen adam bu şekilde davranmaz, nasıl eğiteceksiniz çocuğu,kendinize bakamazken çocuğa nasıl bakacaksınız babam beşik almadı babam bez almadı mama almadı diye konularmı göreceğiz burda

Iki aileden birden destek aliyormussunuz.
Buradaki insanlarin cogu kendi imkanlariyla evlenip , birde ailelere maddi yardimda bulunuyorlar, ben dahil.
Universite mezunu insanlar garsonluk, soforluk ne bulurlarsa yapiyorlar sirf muhtac olmamak icin.
Sizin esinizin is begenmemek gibi bir luksu oldugunu dusunmuyorum acikcasi.
Babaniz size daha ne yapsin acaba?
Kendi imkanlariyla is bulursa degistirir.
Bulamiyorsa kimseden beklentiye girmeye, sitem etmeye hakki da yok.

biz enayıyız yaa
bu zamana kadar oku oku senelerini harca paralarını dök aileme yük oldum diye vicdan yap,yok atandım yok atanamadım yok allahın dağına atandım ne yapıcam ben diye düşün,iki kuruş kazanınca birini anana babana vercem diye helak ol

kimiside ooh bi dönüm bostan yan gel osman babam bize iş bulmuyor....

bizde dayasaydık keşke sırtımızı yaşlı başlı insanlara kocamda kocam kocamda kocam diye tuttursaydık...

adamın üstelik içkiside var.

pardon da aynı yatağı paylaşmak kolayda çalışmak mı zor?

evimiz kayınpederimizden,faturalarmz ve kredi borcumuzu da ödüyor.harçlksız da bırakmıyor.
bunun yanında bnm annem de babam da abim de hep harçlıklar verir bana.eşime de.

ben bunu anlamıyorum işte neden evlendiniz o zaman

yazık değil mi o ailelere bu kadar a dan z ye herşeyiniz ödemek zorunda mı bu insanlar

zaten bu yaşına kadar çalışmışlar bu saatten sonra rahat etmeleri varken birde sizin bütün masraflarınızı karşılıyorlar üstüne birde bebek

ne için siz eviniz de rahat rahat oturup keyif süreseniz diye

valla çok saf gördüm kendimi :26:

adam ve erkek kelimelerinin aynı şeyi karşılamadığını bir kez daha gördük, konu sahibesi bizlere kızacaktır muhtemelen ama dönüp bi yaşadığı hayata bakmasını öneririm

kelimelerimi özenle seçmeye çalışıyorum çünkü konu sahibi hamile onu üzmek de istemem ancak benim eşim babamdan iş ve para istese onu kocam diye göklere çıkarmak yerine utancımdan yerin dibine girerdim!

Yorumlara bak bi küfür etmediğiniz kalmış ayıptır arkadaşlar.Eşinin ne adamlığı kalmış ne ezikliği hakaret ederek kul hakkına da giriyorsunuz..
Konu sahibi,eşin sorumluluk almaktan çekinen biri belliki ona evli,yakında da evladı olacak yetişkin biri olduğunu hatırlat yoksa sonunuz iyi değil Allah korusun

bide duygusal baskı yapıyo hangi baba kızının sıkıntı çekmesini istermiş, konu sahibeside kocasının bu gazına gelip babasına içerliyo, o adama sormak isterim acaba sen çocuğun için nasıl bi yatırım yaptın ya da yapacaksın, en azından kayınpederin eşini bu yaşına getirmiş senin gibi bi adamlada olsa evlendirmiş mürüvvetini görmüş, insanlar kendilerine bakıpta ben neyin ne yapıyorum hayattan ne bekliyorum diye hiç sormuyolar sanırım, okudukça cin geliyo

Yorumlara bak bi küfür etmediğiniz kalmış ayıptır arkadaşlar.Eşinin ne adamlığı kalmış ne ezikliği hakaret ederek kul hakkına da giriyorsunuz..
Konu sahibi,eşin sorumluluk almaktan çekinen biri belliki ona evli,yakında da evladı olacak yetişkin biri olduğunu hatırlat yoksa sonunuz iyi değil Allah korusun

her lafı kul hakkına getirmeyin lütfen ne alaka, ortada kul hakkı yiyen biri var evet ama o biz değiliz, konu sahibeside gülücükler saçıyo ki kocasına nasıl hatırlatsın ona göre kocası haklı babası haksız neden? çünkü kocasına iş bulmadı halbuki bunu yapmaya mecburdu nasıl yapmaz

1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışınca ne oluyor anlamadım? İşi neyi gerektiriyorsa onu yapacak. Babanızın eşinize iş bulmak gibi bir zaruriyeti mi var da eşiniz kırılıyor?

Madem aç kalacak kadar zor durumdaydınız bebek yapmak yerine işe girebilirdiniz?
bebişimiz ben vajinismusken oldu,üstelk isteyerek yapmadk.

Babaniz kiz vermemis, damat almis anlasilan.
Tam ic guveysi deil ama sizinki dis guveysi gibi bisey oluyor galiba.

Ben 4 yıldır çalışıyorum, erkek arkadaşım da 2 yıllık bilgisayar ve 4 yıllık açıköğretim bitirdi, sabit bir işe girdi şükür ama yine de eski bağlantılarından iş kovalıyor. Bütün bunlara rağmen aileler bize destek olmadığı için evlenemedik. Bu sene evlenen bütün akrabalarımda da kızlar işsiz erkekler asgari ücret ama ayrı ev açtılar, aileler sanırım destek oldu.
Herkes bir şekilde evlendi ben hala bekliyorum, yanarım da buna yanarım:52:

cnm Allah yardmcınz olsun :50:
sabretmek zor bu hayatta..

bebişimiz ben vajinismusken oldu,üstelk isteyerek yapmadk.

Artık "isteyerek yapmadık" demek için çok geç bence..
Bundan sonra bebeğinizin geleceğini düşünmek zorundasınız..
Eşinizin iş beğenme lüksü yok..
Ailelerinizin de size bakma mecburiyeti yok..
Siz bu şekil bir hayatı yaşamaktan memnun oluyor olabilirsiniz ama lütfen bebeğinizi muhtaç etmeyin..
Eşinizi de bu derece körü körüne savunmayın..

Back