Eşimin İş yerindeki Kadın

Abartıyorsunuz. Ben de erkeklerle çalışıyorum üstüm erkek. Sürekli yazmam ya da aramam gerekiyor. Kadının yürüme kastı var bunda farklı düşünmüyoruz ama eşiniz de iş gereği onu engelleyemez. Ayrıca sınır da koymuş sizi çok sevdiğini söylemiş, yüz vermemiş. İş arkadaşı nihayetinde atsan atılmıyor.

Son düzenleme:
Eşiniz hiçbir şeyi saklamamış.Mesajları silmemiş.İmzalı kaşeli evrakları size göstermiş.Net cevaplar vermiş karşı tarafa.Biraz büyütmüşsünüz gibi geldi bana açıkçası eğer daha önce buna benzer durumlar yaşanmadıysa güven sarsacak bir durumda göremedim.
Ancak ben olsam karşı tarafla konuşmamak için kendimi zor tutardım.Şimdi memurriyet koşullarını,iş ortamını vs. bilmediğim için ahkam kesemem amaaaaa bir haddini bildirirdim gibi geliyor bana

Adam siza anlatmamakta cok ama cok hakliymis. Keske mesajlari da silseymis. Resmi evraklar bile inandirici gelmiyorsa bu adam agziyla kus tutsa yaranamaz size. Uzuldum esinize.

Bak bu mantikli. Esimin whatsappindan kadina mesaj atardim. Attigi mesajlari rastgele gordumu, yaptiginin hic hos olmadigini cirkeflesmeden esimi taciz etmeyi kesmesini yazarim.

Bak bu mantikli. Esimin whatsappindan kadina mesaj atardim. Attigi mesajlari rastgele gordumu, yaptiginin hic hos olmadigini cirkeflesmeden esimi taciz etmeyi kesmesini yazarim.
Ay ne alaka ya. Çocuğun velisiymişsiniz gibi. Boyle şeyler yapanlara sadece gülerler, kendi kendinizi rezil etmiş olursunuz durduk yere.

Eşiniz kabahatli olmamakla birlikte daha net bi tavır gösterebilirdi. Bu konuşmanın yeri ve zamanı değil derken ne demek istedi eşiniz sordunuz mu

Şuan saçmalıyorsunuz yaşça benden büyüksünüz iş arkadaşlığı dışında ablam sayılabilecek yaştasınız evliyim eşimi seviyorum ama ilişkim olmasaydı da asla sizinle birşey düşünmezdim lütfen tekrarlamayın benimle iş dışında hiçbir konuda da muhattap olmayın gibi bişey yazsa çok çok daha iyi olurdu. Kadın da yaptığı terbiyesizlikle iyice bi yüzleşirdi.

Ay ne alaka ya. Çocuğun velisiymişsiniz gibi. Boyle şeyler yapanlara sadece gülerler, kendi kendinizi rezil etmiş olursunuz durduk yere.
Cocugun velisi mi? Belli ki karsida laftan anlamayan bir kadin var adami da taciz ediyor.Anladigi dil buysa eger bence iyi taktik. Rezil olan da kendisi olur. Atacaginiz mesajdaki üslup onemli tabi. Tutup kadina "senin agzini yirtarim ş.llık" yazarsan kendini kucuk dusurursun ama karsi tarafi ayiplar sekilde kendinizi kucultmeden yazarsaniz kendisi rezil olmus olur. Cunku adamin tavri kadini durdurmaya yetmemis demek ki ve kadin devam edecek mesajlara. Napsin mesela? Her gun kadinin attigi mesajlari okuyup aaa sagolsun her gun yaziyor deyip kapatsin mi ya da siz olsaniz ne yapardiniz?

Yazanın karısı olduğu ne malum belki adam kendisi karısının ağzından yazdı? Yav böyle iş mi olur madem öyle gitsin işyerinde gövde gösterisi yapsın. Daha garanti.

şube değişsin bir yolunu bulsun
Ay saçmalamayın lütfen. Adamın suçu ne?
ya adam anlar kadının onunla ne seviyede konuştuğunu başta konuışmuş kadınla normal de olsa eğer bunu bir kadın yaşasaydı ne yapardı? mesela ben niyetini sezdiğim an konuşmazdım onun konuşmamı takdir etmeye ne hakkı var ne gerek var bir kere

Ben hiç bir şey yapmam. Yapacak olan kocamdir. Kadın asla muhattabım değildir. Koskoca adama sen kadını uzaklastiramiyirsun ben uzaklastirayim mi diyeyim? Kocam kadinla ilişki yaşarsa da gene kocamin sorunu, benim engellemelerimle yanımda duracak adam hemen gitsin zaten.

Bu tamamen kendinizi nasil daha iyi hissedeceginizle alakali.

Aynı ofiste çalıştığın biriyle konuşmama gibi bi seçeneğin yok ama.
Kaldı ki konu sahibinin eşi bazı mesajlara cevap vermemiş bile.

Eşiniz mesafesini koysun net bir şekilde iş yerinde merhaba merhaba o kadar iş dışında asla muhattap olmasın illa kadında geri çekilir. Eşiniz zaten evliyim eşimi seviyorum vs yazmış çok şükür Allah şeytana uydurmasın soğuk yapmayın eşinize bence sadece gizliden takip edin yinede belli etmeden eşinizden bir şey görmedikçe ayrılmanız doğru olmaz bence

Adam daha ne yapsın yani ? Gerçekten merak ediyorum adamın ne suçu var kadın böyle ise ve adam zorunlu sonuçta aynı yerdelsr belki ast üst ilişkileri var vs vs yüzyüze bakmak zorunda napabilir adam uslubunca uyarmış kadını .

İyi olmuş

Esinin hatası bence kadının kur yaptığını baştan anladığı an önünü kesmekti madem bu kadar yok yordam bilen birisi eşin usulünce en başından bu muhabbeti uzatmaya bilirdi ille kadının ilan etmesini beklemesine sinir oldum ben ve is dışında iş yeri sınırları dışında özel konuşma bana göre değil ama ben kıskanç birisiyim aşırı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…